Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са стафилококите и какви са симптомите при заразяване с тях?
Какви са препоръките за лечение на стафилококова инфекция при деца?
Какви са препоръките за лечение на стафилококова инфекция при бременни жени?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са стафилококите и какви са симптомите при заразяване с тях?
-
Какви са препоръките за лечение на стафилококова инфекция при деца?
-
Какви са препоръките за лечение на стафилококова инфекция при бременни жени?
-
Какви са препоръките за ваксинация при деца със стафилококова инфекция?
,само че не знам от кой вид са.Днес следобед ще отида при докторката и ще й дам изследването за да ни каже .
Отидохме при "специалистката "и тя ми вика"...няма му нищо на детето,ще мине от самосебе си,просто много му се притесняваш..." чистело се значи,ама егати чистенето,толкова дълго продължи.Е, питах я значи не може ли да се направи изследване и да се види какво е за всеки случай.Можело,ама в момента нямало хранителна среда,значи тоя момент трая около 2 седмици
Накрая пристигна пустата среда и й взеха секрет.Е да ама малко микробиологични лабораторий работят с касата и ни искаха 20 лв. за изследването
моите деца, особено едната, редовно развиваше еширия коли(предаваха си я една на друга), стигнахме до патогенно коли
).Факт е обаче че от както давам тези продукти на децата, един път не сме имали разтройство или повръщане (от по-сериозните - само еднократно или за максимун ден). Последното ми постижение е сваляне на висока t - 39 само с водораслите. Имаше и др. симптоми - болки в гърлото и ухото, кашлица... Най-голямото признание за мен са думите на педиатърката ми, която днес след като прегледа детето и не откри и следа от ушно или каквото и да било възпаление каза:" Е, сега вече те признавам за супер майка! Браво на тебе. Сега вече те признах!"Да не говорим колко могат да помогнат с/у колики, но това не е тема на разговор сега. Ако искаш, а и всички които четът, мога да ви дам няколко бързи консултации - безплатно, еазбира се
Иначе само за да придобиете представа за продуктите: