Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 671
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 050
  • Вестерос
Обаче Пам беше права за Крисия , другите го потвърдиха

# 1 051
  • София
Страшно нескопосан и дървеняшки флирт от страна на Айлин. И с този глас на надишало се с хелий джудже.... От нормално изглеждащите девойки засега гласувам кредит на доверие на Микаела, Мегън, Джиа и Лиа, просто защото още не са показали много от себе си. Микаела ми е най-красива и нежна, дано, дано е нормална!

# 1 052
Ще го изяде Open Mouth

# 1 053
Валерия изглежда изморена и болнава.

# 1 054
То целувка ли беше да я опишеш... мляскане пет минути, бляк. Изобщо не я харесвам тази Валерия, злобарка и лицемерка ми е и се надявам да не спечели.

# 1 055
  • София
Обаче Айлин как я клъвна - "Ах... Ти си първата!" Joy Но не и последната...

Нещо не ми вдъхна доверие тая целувка.

# 1 056
Колкото до Пам - моментът, в който не е блага и добра, почва да бъде обиждана тук за вида си. Ами тя има също толкова право да бъде зла, хаплива, да не понася някого и да не се държи на ниво, колкото всички останали.

# 1 057
Не ми се мисли какво ще стане, когато Милица разбере, че (нашият) Евгени е целунал Валерия.
А какво ще стане, когато Валерия разбере, че той целува следващата ScreamMaskIll

# 1 058
  • На Изток от Рая
В тази целувка толкова страст, колкото целувка м/у петокласници

# 1 059
Гени днес целува Валерия, утре сигурно ще трябва да целува кучето.

# 1 060
Джиа има най-хубаво тяло

# 1 061
Бай Елисавет и ДжУкондата от Пловдив са ми по-приятни за гледане от триото Валериджиян.

# 1 062
Какво толкова се плашат от една оса?Таман ще им понадуе още малко джуките.

# 1 063
Дават пример с 5-тата симфония на Бетовен, иде ми да крещя на сценаристите, ах, мразя ви.

# 1 064
и те така стават нещата - казваш на 'най-близката'си и после цялата къща знае за отрицателно време (Айли: Кажи й!)

Общи условия

Активация на акаунт