Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 671
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 065
Тази Габи с този грим ми напомня на чалга певица от 2000та 🤣
Целия епизод може да мине за история между тийнове в 7ми клас.
Мони ми харесва визуално, може да е много направена, но има нещо в нея, което много ми харесва.

# 1 066
  • Варна
Габи изглежда много евтина и грозна на този коктейл /повече от друг път/

# 1 067
Крисия сменила лагера, заела е мястото на Теодора.

# 1 068
Валерия много безлична, май я предпочете защото другите го плашат, тя беше най-безобидния вариянт.
Това че Пам се появи без грим ми изглежда пораженческо, все едно признава че няма шанс и няма смисъл да си прави труда.

# 1 069
Хахахха Евгения подпалва фитила на Крисия, ще има психиатрия част 2

# 1 070
Ламята Спаска не спира да плюе виждам.

# 1 071
Многострадална Милица пак събрала момите да им се жалва. Била се раздала, разкрила, обгрижвала го, мислела за неговите чувства и емоции, треперела му. Освен емоционална незрялост и липса на самооценка, невежеството й е покъртително.
А бисерите й се увеличават обливка вместо отливка, сърцетуп, рАзтроя вместо разстрОя, днешното попълнение оброненти вместо опоненти.
Откровено, като я гледам как се излага на мен ми става неудобно и ми е жал за нея и близките й.
Продукцията вие сериозно ли?! Защо е вкарана тази семпла госпожица да си правите гавра с нея  ли?
Явно не, за да бъде евентуален избор на Евгени, та тях ги делят вагони с книги.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 23:11 от sineva 1

# 1 072
"Мумия!"
-Ти пък си траверс

Мони имала силикон
А Габриела сякаш няма! Не съм виждала такава злоба. Много грозно.Много!

# 1 073
  • София
Елисавета критикува възрастта на Мони, а Джуката - филърите ѝ. Laughing

# 1 074
Ох, много смешно, грозотии  плюят на тема грозотия и сбабичосване 😂

# 1 075
  • Варна
къде е ЕРгени :д

# 1 076
  • София
На терена много целулит, много меки, виснали дупета...
Наистина много целулит и почти никакви спортни тела, освен Айлин и Поли. Миналата година поне се нагледахме на хубави тела. Тази година са потрес.
90% от жените имат целулит - слаби, закръглени, трениращи и нетрениращи. Не виждам логика в коментари от този тип.
Не е нужно да виждаш. Мнението ми е такова, каквото е. Действително миналата година всички имаха много хубави тела за разлика от тазгодишните. Личи си, че по-голямата част не са фенки на спорта. А са млади още

# 1 077
Елисавет и Габи искренно ме забавляват с коментарите си.

# 1 078
Харесва ми непукизма на Мони, минава през сцената като булдозер 🤣

# 1 079
  • София
Ох, Габи като коментира 300-тата кубика в гърдите на Мони. Joy Или бай Елисавет за годините на Мони. Ще кажеш, че те са върхът на естествеността и младостта. Но иначе май предпочитам техните коментари. По-забавни са.

Общи условия

Активация на акаунт