Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 416
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 320
Валерия, освен че е слаба и ефирна, нищо красиво не намирам в нея, а с тия злобни тънки устни дори ми е неприятна. За характер - някакво самовлюбено девойче, без почти никакъв житейски опит, злобно, надменно и лукаво. Освен това ме дразни, че независимо от убежденията си, си въобразява, че е толкова значима, че има право да ги налага на околните. Изобщо не виждам съвместимост между нея и Евгени, ама нали сценарий има..

Симона ми е най - интересния персонаж. Все още не мога да я разгадая. Тази вечер много ми хареса със синята рокля и излъчване на ледената кралица. Сигурна съм, че и тя не е "бяла и добра", но освен леко високомерие, има  и доза достойнство и гордост. Най - вече ми харесва, че с поведението си подлудява останалите и ще ми е интересно да я видя как с ехидна усмивка изкарва от релси Валерия.

Габиту ми е любимката при всички условности на същността и визията й Grinning Само тя ме разсмива и забавлява, а аз това искам и търся в предаването, така че й го признавам. Освен това е безобидна, при всички злобни и обидни думи, които говори, някак си не е човек, който да приемаш за важен и стойностен, че да има значение какво е родила кухата й глава.
Когато обсъждаха "подобренията" на Симона, Габи имаше предвид, че Симона има много малко силикон само 300 кубика и си слагала сутиен с подплънки, отдолу било празно Joy Уточнявам това, понеже виждам, че не всеки я е разбрал.

Силно впечатление ми направи моментът, след срещата с Елена, когато Евгени каза, че разговорът с нея му е помогнал да си сложи главата на мястото и един вид да се осъзнае, перифразирам. Възприех го сякаш говореше за Валерия и нейните претенции и гаранции, които изисква. Интересно ще ми е да видя как и кога ще се откачи от нея.

Противно на повечето мнения, харесвам Евгени с тази прическа, с открито лице. Ако си махне брадата и мустаците ще ми харесва още повече. Не ми харесва тази мода изобщо, но това си е моя вкус

# 1 321
Това все едно от Августин Господинов е писано. 🤣 Чак не ми се вярва да е излязло от Гената, ама да не затварям и аз в "кутиики".

# 1 322
Добър човек е, защото е споделила стори на отпаднала участничка, която вероятно я е тагнала?
Отивам да споделям стори на Грета Тунберг, да стана и аз добър човек, че и загрижен за околната среда.
както казах телевизията и най вече продукцията ги карат да правят тези неща аз вярвам че на вън всеки е различен добър или лош

# 1 323
Здравейте и от мен. И тази година темата тук ми е по-забавна от самото предаването. Simple Smile
Този път и фаворитка не мога да си избера. За сега май само Микаела и Боряна останаха да не са се изложили.
Към Евгени съм със смесени чувства. Повече ми харесва от дървото Виктор, ама за уж толкова възвишен няма как да не ми направи впечатление, че първо на миските и моделките се хвърли да обръща внимание и да кани на срещи. Една обща позната се чуди как се е навил да влезе вътре, като е доста свястно момче, по нейни думи, което има много интересен живот, а бившата му приятелка била топ мацка.
Ще го видим коя ще избере в крайна сметка, но от промото на сезона жената, която показваха да върви към пръстена, изглеждаше с по-масивна структура, та се надявам да не е псевдо-активистката.

# 1 324
AЗ си връщам думите назад , не е злобнa Гaби простовата и първична е. Днес ме забавлява искрено и имаше точни  попадения .
Е , на коя да обърне внимание ?

# 1 325
Значи разбирам го, че сигурно има нужда от секс, ама хайде няма нужда от душеизлияния след като си я видял три пъти и след три целувки. Кънти на фалшиво. И явно са записали гласа му как чете писмото, много трогателно...

# 1 326
Хванах само началото и края, но не съм убедена, че Валерия е злобната в случая.  Не че няма злоба там и особено към майките, които не давали на децата си да пипнат кученцето(дооста арогантно изказване, между другото). Симпатизирам и, единствено по линия на това че не се залепи за петите на Мони и не се притеснява да се конфронтира.

Изглежда, че Мони сериозно ги обижда, а след като получи реакция, се прави, че няма никакъв интерес и не тя е провокирала конфликта. Става много банална вече. Отделно, че именно тя, Пам, а и Елена предимно коментрират другите и то не особено остроумно. Някой много добре ги определи като подигравчийки.

# 1 327
След като гледах днешното предаване, смятам че почти няма нещо в това предаване, което да не е по сценарий, поне от това, което ни показват, лошата актьорска игра само потвърждава това. Особено сцената, в която казват на Милица за целувката с Валерия, направо си представих как са ги инструктирали кой какво да каже, а Милица се преструваше ужасно зле на изненадана. Покъртително фалшиво е всичко, миналия сезон пак имаше по-реалистични моменти.

# 1 328
  • Вестерос
Тази нощ ще се подсигуря с леген до леглото, в случай че ми стане много лошо от всичката тази захаросана помия. 🤢
Хахахаха и аз ххахахха

Относно Пам за мен не злобее , те си обсъждат и правилно си ги казва нещата.

Много тъпо Джията така направи с Милица, да й натрие носа, за да гледа сеир. Долно беше 🙄

# 1 329
На Джия още от първи епизод ѝ вдигнах мерника - първо защото ми прилича на Теа Телешопова визуално и второ защото отвратително се хилеше, когато Евгения влезе.

# 1 330
Аз пък чак сега забелязах Крисия, изглежда ми много хубава жена, има още няколко също много фини.
Милица наистина ли мисли, че ергенът ще я избере нея?
А има и едно грозно нещо, с оранжева коса, как се казва? И още едно - две, грозновати и не изпъкват с нищо. Габи поне е духовита.

# 1 331
През цялото време се чудех на кого ми прилича. И да, Роуз! Право в десятката.
[/quote]
Ами, по- вероятно замисли някакво отмъщение. Милица ми е същинска Роуз на чичо Чарли от "Двама мъже и половина". Тя и самата си избрала подобен псевдоним, случаЕност?! Joy  Милата Мили Роуз ли беше...Все я виждам как наблюдава ергенина докато спи Joy
[/quote]

# 1 332
  • Варна
Аз пък чак сега забелязах Крисия, изглежда ми много хубава жена, има още няколко също много фини.
Милица наистина ли мисли, че ергенът ще я избере нея?
А има и едно грозно нещо, с оранжева коса, как се казва? И още едно - две, грозновати и не изпъкват с нищо. Габи поне е духовита.
Духовита... LaughingJoyJoy Освен това Габи изпъква не с едно, а с две неща.
Другата много изпъкваща е Джиа, как може да си монтира тези две пластмасови топки отпред. В първия ден като влизаха, така ги беше прищипала с роклята, та чак болезнено ми изглеждаха, като възпаления.

Мони не мога да харесам също, но по-скоро я съжалявам, мисля че има достатъчно други качества, но е заложила на пластмасата и тя.

# 1 333
Живеем в такива времена, на пластмаса, Хексе. Поне изпъкват някак.
А има едно момиче, Габриела от Русе видях че е, нея, примерно, едва днес я забелязах.  Рая също.
Защо зорлем ни бутат я Милица, я Пам с техните драми? И двете никак не са ми интересни.

# 1 334
  • Варна
O, Габриела с короната я помня от ден 1. Милица и на мен не ми е интересна, даже не мисля, че е луда, а просто злоупотребява със състраданието на хората и ги кара да се чувстват виновни и че са й длъжни.
Не харесвам на Пам драмите, но има някои точни наблюдения и изказвания. Като цяло интелектът в каста е кът, така че не мисля, че точно тя е излишна.

Оххх, Божеее
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт