Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 434
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 305
Здравейте на всички - четящи и пишещи! Simple Smile

Реших да се регистрирам в този късен час и се включа в темата, след като и този, и предния сезон гледах "Ергенът", хвърляйки по някой и друг поглед тук. Преди всичко ви благодаря от сърце за чувството за хумор и всички пъти, в които се смях с вас и заради вас! Hug Както и за интелигентните коментари и разбори. Надявам се и на вас да ви е приятно в моята компания Heart

Ергенът тази година ми допада в пъти повече от предходния, дано избере правилно. Имам усещането, че притежава този  потенциал. Кастингът е уникален Joy Засега толкова от мен Simple Smile

# 1 306
Каква беше тази история, Валерия нямала нищо против да сподели Генчо с Айран и Джия ли беше другата. И ония двете кимат одобрително, най-добри приятелки завинаги.  Генчо ако беше я чул.... Мнооого извратен взе да става сериала.
А! Извратен.
Мен ако питаш, ако в действителност тия трите имаха някакъв интерес към него и уговорка им беше истинска, той с кеф би пробвал така стеклата се "композиция" ...

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 19:30 от geri1919

# 1 307
Крисия защо я представят като народна певица, като има сума ти чалга песни в Планета?

# 1 308
  • София
На мен Валерия ми беше приятна в днешния епизод. Може би на фона на другите излагации. Чакам да видя какъв ще е спорът, преди да я съдя.

Пам е като черна станция. Само плюе по другите. Все по-неприятна ми става.

Милица е куку, но ще я държат още за сеир. Ако не е роля, е тотална гавра.

Крисия ми стана много неприятна. Пасивно-агресивна, хапеща и нямаща търпение да се цани жертва. Тотална нула ми е вече. Добре й го казаха другите.

Айлин също ми става все по-противна. Злобарка, криеща се зад лигав гласец. Яко се е амбицирала покрай Валерия, ама Евгени не изглеждаше впечатлен.

Почти започвам да симпатизирам на Габи... То сред тея, сигурно и аз щях да се държа за глава и да въртя очи нон-стоп.

# 1 309
Някой от всички там харесва ли ви като човек, щото ... Ба си, всички хора ли действително сме такива?! Дефектни в мислене, в общуване, зли, завистливи, подмолни...
Аз не съм довършила още, но искам да си кажа, че вече само Боряна ми допада (дано не се изложи и тя, че вече не знам). 😅 Елена не ми се нрави, че е такава дружка с хейтъра Пам; Ирина обаче прави добро впечатление, че си мълчи и не ми се струва злобна.

# 1 310
  Добър вечер  според мен от продукцията  нарочно  казва на жените вътре да играят роли и хората  ту да ги мразят ту не така се създава интерес към предаването а във същото време в реалния живот да не са такива и всъщност да са приятна компания

# 1 311
Впечатленията ми от тази вечер.. забавлявах се много с "доброто Мили" , без нея ще е скучно 🙂 Валерия става все по-отблъскващ персонаж в турския сериал и с такава приятелка, врагове не й трябват на Айлин, която се примирява като безгръбначно и се прави на щастлива, Крисия досадна"той свири за мен" "а пък аз се разплаках докато ти свири на пиано" "пък госпожо искам да се оплача", Елена мъжко момиче с интелект,но няма шанс, Микаела изпъква с красота, Мони учудващо ме радва с това, че без усилие толкова много дразни пинчера Габи и Валерия сушито, Ирина дебне в сенките, но скоро ще влезе и тя в атака .. В общи линии този сезон се очертава доста по-забавен

# 1 312
Генчо благодари за феърплея, Валерия дето мяташе топки в гръб: 🥶.

# 1 313
Всички сме наясно, че животът е женското на любимците на Валерия, но все пак, не смятам, че болен брат, с който живееш, е невъзможна причина да имаш човек до себе си. Визирам по- преден коментар в тематa.
Да, по -трудно е и го имаш като отговорност, но  при правилния човек, няма да избираш между едно и две, а ще подредите нещата някакси. Да не говорим, че никъде не се е казало ясно, че братът на въпросната участничка има точно такива проблеми, а само гадаем.

# 1 314
Валерия: "Аз най-много обичам да се целувам". (надявам се ми е точен цитата).
Детска градина.

При всички сцени с целувките личеше как са ги нагласили в поза, инструкции къде да са им ръцете, за да е добър кадъра, стойте така, камера, снимаме.

# 1 315
Наум беше споделил, че по средата на сезона Евгени ще трябва да вземе много важно решение, което ще обърне нещата. Дали не става въпрос за избор между Валерия и Елена и да е изгонил Валерия заради някоя издънка.

Ох, Валерия! Дано !
Какво самочувствие извади, била призната в цял свят по красота, а лицето и прилича на Шоколад милка с цели лешници.

# 1 316
Валерия като гледам е земен човек нищо че във Ергенът я изкарват лоша не знам всичко е театър за пред зрителите

# 1 317
Добър човек е, защото е споделила стори на отпаднала участничка, която вероятно я е тагнала?
Отивам да споделям стори на Грета Тунберг, да стана и аз добър човек, че и загрижен за околната среда.

# 1 318
На кадъра от промото с писмото на Евгени до Валерия може да се прочете целия текст:
"Ако трябваше да плащам данък за всяко мислене за теб,  скоро щях да съм разорен. Неканени мисли на заспиване. Чакани мисли за събуждане. Когато слънцето наднича сутрин през процепа на завесите, си представям, че си ти. Защото твоите очи са слънцето. След всяка прегръдка твоето ухание се залепя за мен и никакъв душ не е в състояние да го заличи. Вкусът на всяка целувка ме отнася в красиво мечтание - как искам да се събудя до теб. Как искам да имаме повече време заедно. Да те опозная в твоята цялост. А ти? Чудя се какво ли мислиш докато така безсрамно се разхождаш по главата ми"

Уфффф.....

# 1 319
Тази нощ ще се подсигуря с леген до леглото, в случай че ми стане много лошо от всичката тази захаросана помия. 🤢

Общи условия

Активация на акаунт