Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 432
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 350
Направо не мога да разбера как има хора, които харесват Габи и тя ги забавлява. Харесват огромните и джуки и ц*ци, които ще гръмна като газова бутилка или отвратително злобните й коментари и обидите, които ръси?
Че това е шоу, шоу е, но имам чувството, че хората, които се кефят на с**кс куклата от Алиекспрес, ще се кефят на подобна простотия и злоба и в реалния живот.
Все едно да отидеш на цирк и да кажеш, как може да харесвате клоуна, ама той има червен нос и големи обувки.

# 1 351
На кадъра от промото с писмото на Евгени до Валерия може да се прочете целия текст:
"Ако трябваше да плащам данък за всяко мислене за теб,  скоро щях да съм разорен. Неканени мисли на заспиване. Чакани мисли за събуждане. Когато слънцето наднича сутрин през процепа на завесите, си представям, че си ти. Защото твоите очи са слънцето. След всяка прегръдка твоето ухание се залепя за мен и никакъв душ не е в състояние да го заличи. Вкусът на всяка целувка ме отнася в красиво мечтание - как искам да се събудя до теб. Как искам да имаме повече време заедно. Да те опозная в твоята цялост. А ти? Чудя се какво ли мислиш докато така безсрамно се разхождаш по главата ми"

Уфффф.....
Ами браво на сценаристките, това жена го е писала не 100, а 1000 % Joy
Ваня Щерева вероятно..

# 1 352
Ваня е, да. Тя си призна, че е част от екипа и уж сценарий нямали. Била редактор и пишела писмата за мисиите и срещите. В собствения си ютуб канал скоро чете стихотворение точно с "разхождане в мислите" и т.н.

# 1 353
Ама това "да се разхождаш по главата ми" въобще не е романтично, който го е мислил, нещо не е улучил.

# 1 354
И първата целувка беше режисирана, но поне имаше малко логика, за разлика от онази в 1. сеозн с Людмила.

И появата на Милица при Джия, Валерия и Айлин, даже си попита - какво изпуснах.. пратили са я.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 09:18 от 50 Shades of Purple

# 1 355
  • София
Ама това "да се разхождаш по главата ми" въобще не е романтично, който го е мислил, нещо не е улучил.
Просто "по" трябва да се замени с "в" например и ще е ок. Иначе леко напомня на това някой да ти се качи на главата и да се разхожда по нея. 😄

Абсолютно женски вайб има това стихотворение. Не че мъжете раци не са нежни души, но като цяло мъжете по-иначе се изразяват като че ли.

Снощната награда за криндж безапелационно отива при Крисито. Не вярвах някой да може да измести Мили в тази категория, ама нА.

Ох, искам вече малко нормалност. Искам да видя повече от Ирина, Райа, Микаела... С голяма надежда да не разочароват и те, защото тя и Крисия до миналия епизод си беше ок, пък доста лабилна се оказа.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 09:17 от Илит

# 1 356
За добро утро с едно изпълнение на Гени с което му прощавам всичко. Simple Smile Има моите адмирации!

# 1 357
  • София
Валерия досега не показа чувство за хумор, разнопосочност на интересите, лекота на изказа. Не разказа някоя забавна случка от пътуванията си или от професионалния си живот, не сподели впечатления от Япония, където е живяла по-дълъг период от време, не стана ясно какво цени и към какво се стреми. Вместо това тя поднася един провлачен говор, ограничени теми и беден речник. Куха, без емоции, незаинтересована и безинтересна. Ако трябва да се преразкаже немалкото време, което й беше заделено, две думи ще го покрият - кучета и претенции. Елена, за разлика от това, показа много и смятам, че тя ще е победителката.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 09:59 от Prizma

# 1 358
Nomerci, височината се гледа(ше) много при манекенките, при моделите се гледа предимно лицето и фотогеничността, т.е. има пазар и за по-ниските красавици. Освен това правилата за участие в различни конкурси се променят с времето - възрастовите граници се качват, позволяват някои с корекции вече и т.н.
Така е, Николета Лозанова също е модел 🤣. За сериозна кариера обаче ръстът продължава да е фактор. За мис вече е волна програма, всичко може, даже бивши мъже 😀. Имах предвид, че със 170 см в Европа и САЩ се снимаш основно в каталози. То и за там си трябват хора, все пак купувачите са със среден ръст.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 09:34 от NOmerci

# 1 359
Аз пък мисля,че в случая "по "главата ми ,е правилно.Щото "в"главата няма как да се разхождаш,ако е куха и в нея няма къде да стъпиш.

# 1 360
  • София

Кои по ягодите са Боряна и Евгения, които споменавате? 😆

Боряна явно ще блесне в следващия епизод, а Евгения е... дамата с ветрилото. Close
Ако не питаш на шега де, че то наистина някои участнички ги мярваме за секунди в общи кадри със "звездите".

# 1 361
Тази Боряна ми е много позната отнякъде. Участвала ли е и в друго предаване?

# 1 362
Честит празник!
След снощния епизод минавам отново в режим Кукушев, Outcast и Комеди клуб. Все е било участнички да реват от монтажа, е, дойдох на тяхната. Хаос беше, ама не творчески, а безумен.

# 1 363
С Елена вероятно търсят едно и също. Иска семейство, но не и задушаваща близост. Обича да пътува и няма професия, която да предполага да е на едно място. Да, леко превзето "арт момиче" е, но е много вероятно Евгений да си пада по това и да се вписва точно в неговите среди.

За Валерия не знаем дори дали е на вълна да има деца, на 24 особенно с профил природозащитник е много вироятно към момента въобще да не е в плановете. Ясно е, че физически тя най-му допада още от началото и щом е вегетарианец не са му съвсем чужди нейните възгледи. Тук очаквам или Валерия да прояви много грозно отношение към другите и това да я покаже в друга светлина. Или да покаже, че бъдещите им планове са несъвместими.

# 1 364
След като изхвърча вчера Мария, стигнах до извода че на тези които не им показаха визитките в 1 епизод, няма да имат някакво видимо участие по нататък. До колкото помня не показаха Микаела, Рая, Ирина, не помня още кого бяха подминали. Явно те няма да са и финалистки.

Общи условия

Активация на акаунт