Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 412
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 335
След като гледах днешното предаване, смятам че почти няма нещо в това предаване, което да не е по сценарий, поне от това, което ни показват, лошата актьорска игра само потвърждава това. Особено сцената, в която казват на Милица за целувката с Валерия, направо си представих как са ги инструктирали кой какво да каже, а Милица се преструваше ужасно зле на изненадана. Покъртително фалшиво е всичко, миналия сезон пак имаше по-реалистични моменти.

Стига с тези внушения, че било нагласено всичко. Не е нагласено и това, че Евгени се е събрал с една от участничките го доказва. Все конспирации търсим и в нищо не вярваме.

# 1 336
Не търся конспирации, просто е много очевидно че сценаристите побутват сериозни конкретни ситуации, дори и Евгени да е с една от участничките. Някои ситуации изглеждат безумно нагласени, то си личи по нелепо стоящите диалози. Това не е вяра в конспирации, а житейски опит, но всеки явно възприема по различен начин видяното. Гледала съм реалитита с далеч по-естествено звучащи участници.
Разбира се те са там доста време - това не изключва паралелното развитие на някаква истинска история.

А сцената, в която си говорят че няма да казват на Милица, а после една от участничките бърза да и сервира цялата информация  с някакви нелепи ъкания и “нали”-та, а тя после се възмущава беше най-криндж актьорската игра изобщо. Но и “уж” небрежните разговори на Валерия и Айлин за Евгени - стига хора, нали знаете че там ги снима един човек, който им казва - сега си говорете за Евгени, демонстрирайте съревнование и т.н. Това, което стои най-естествено на камера е женската им злоба и подмятания. Това може и да е вярно.

# 1 337
Естествено, че сцените в 99% са нагласени.
Или поне сериозно "побутнати" от сценаристите. Като оная глупост с договора в първи епизод - казах си, тая е побъркана. А то - на нея са ѝ го казали....
На предната страница прочетох, че Габриела е не е била злобна. Ако думата е за Габриела от Пловдив - разбира се, че е злобна, то само трябва да я чуеш какви ги говори.... Малко я гледах от първото предаване и от при Кукушев и имам мнение по въпроса....

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 12:15 от Vicky_P

# 1 338
Виктория ( дано не бъркам името, момичето с ашрамите ) ми прилича на Деси Тенекеджиева преди да си ореже носа.

# 1 339
  • София
Направо не мога да разбера как има хора, които харесват Габи и тя ги забавлява. Харесват огромните и джуки и ц*ци, които ще гръмна като газова бутилка или отвратително злобните й коментари и обидите, които ръси?
Че това е шоу, шоу е, но имам чувството, че хората, които се кефят на с**кс куклата от Алиекспрес, ще се кефят на подобна простотия и злоба и в реалния живот.

# 1 340
Не ми харесва развоя на нещата с Валерия. Какво толкоз се впечатли от нея?! Тя говори едно студено и с условности и не смятам, че го харесва. Харесва ѝ да е център на внимание той не се ли усеща..
Кои по ягодите са Боряна и Евгения, които споменавате? 😆

# 1 341
  • София
Ми на него може точно такава да го кефи киселячка с претенции.

# 1 342
Сън не ме хвана тая нощ.Отвсякъде ми се привиждаше Мили с налудничавия поглед и с нож в ръка.Яко ме филмира това момиче.Чак не ми се вярва да е толкова зле.Все си мисля,че играе някаква роля.

# 1 343
Иначе аз си мисля, че Евгений може да не си пада по червенокоси. Сложили са му няколко, а и една не е викнал. Микаела специално е в категория естествено изглеждаща красота и вероятно не е празна лейка щом учи право.

Едит: Крисия и тя е червенокоса, но тя май си го викна?

# 1 344
Мони е нелицеприятна , гротескна , има нещо отблъскващо в нея и противно .Чудя ся как я понасят останалите участнички и защо все още е във формата .

Надявам се, че тези новини за актуална романтична връзка на Евгени преди началото на риалитото да са неверни жълтини, дело на конкурентна и завистлива медия, а не истина, защото това ще е последния пирон в ковчега. Ще е меко казано обидно ако повторят една и съща кардинална грешка отново. 😖
[/quote]

# 1 345
За статистиката - Валерия е висока само 171 см, съобразно профила и в агенцията /често слагат 1-2 см отгоре на нисичките/, в която работи. Става ясно защо в Япония, за Европа няма никакъв шанс с този нисък ръст, освен ако не си Кейт Мос. Това момиче учи ли нещо? "Кариерата" на модел е доста кратка по принцип...А Кристина беше видимо по-ниска от нея, явно е миньон, за мис няма официални изисквания за ръст, но по световните конкурси по правило не награждават по-ниски от 170 см.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 08:40 от NOmerci

# 1 346
И аз си мислих , че кариерата на Валерия сигурно е колеблива или е към залез и затова търси спонсор . Ако се влюби в ергена и той в нея: добре. Ако не, поне ще си направи реклама на муцунката и приюта. И в двата случая печели.
Само дето такива кучезащитнички често са зли с човеците. Дано да греша, но тя ми изглежда злобарка с мания.

# 1 347
Не мисля,че Валерия може да изпита любов към човешко същество.Затова не мисля,че има и приятелки в реалния живот.Тя е обсебена от кучетата си и всеки човек би третирала като натрапник в собствения си свят.Кучетата са на първо място.И аз обичам животни,ама  пък да пренебрегна човек за сметка на едно куче-хайде,моля ви се! Помолих приятелка,която живее в Австралия,да разузнае нещо за визитата на Генчо.Никъде не е намерила инфо за това.Странно...

# 1 348
Nomerci, височината се гледа(ше) много при манекенките, при моделите се гледа предимно лицето и фотогеничността, т.е. има пазар и за по-ниските красавици. Освен това правилата за участие в различни конкурси се променят с времето - възрастовите граници се качват, позволяват някои с корекции вече и т.н.

# 1 349
На кадъра от промото с писмото на Евгени до Валерия може да се прочете целия текст:
"Ако трябваше да плащам данък за всяко мислене за теб,  скоро щях да съм разорен. Неканени мисли на заспиване. Чакани мисли за събуждане. Когато слънцето наднича сутрин през процепа на завесите, си представям, че си ти. Защото твоите очи са слънцето. След всяка прегръдка твоето ухание се залепя за мен и никакъв душ не е в състояние да го заличи. Вкусът на всяка целувка ме отнася в красиво мечтание - как искам да се събудя до теб. Как искам да имаме повече време заедно. Да те опозная в твоята цялост. А ти? Чудя се какво ли мислиш докато така безсрамно се разхождаш по главата ми"

Уфффф.....
Ами браво на сценаристките, това жена го е писала не 100, а 1000 % Joy

Общи условия

Активация на акаунт