Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 754
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 225
А според мен отговора за Теодора е доста по-прост - тя до момента изобщо не е осъзнавала поведението си като нещо ненормално, че да търси обяснения, тя за себе си е топ и продължава да е.

# 226

Аз ,по-грозно и по-просто същество от това не съм виждала....

# 227
Много жалко тогава за Теодора. Ще си изпусне втория шанс, който се дава след предаването и ще си остане с първото лошо впечатление за нея.
Както и да се е изложила Мони, а и дори всички други много да са се изложили нататък, Теодора няма от това да стане по-права по нейния случай. За добра пък да не говорим.

# 228
Е, едва ли от предаването ще излезе някоя, която смята, че не е права. Всяка една се смята за най-права, най-красива, най във всяко отношение. Самоувереността отдавна е преминала в нещо друго там. Не мисля, че която и да е може да се погледне отстрани, те не допускат да има такава необходимост изобщо.

# 229
Естествено, че е задължение. Биологичен отпадък може и да е за нея, но не и за омазаното ми дете, например. На бетона на площада в Плевен кое ще му тори? Освен че ми падна в очите с тия изказвания, вече ми се струва и някак...  нечистоплътна.

# 230
Естествено, че е задължение. Биологичен отпадък може и да е за нея, но не и за омазаното ми дете, например. На бетона на площада в Плевен кое ще му тори? Освен че ми падна в очите с тия изказвания, вече ми се струва и някак...  нечистоплътна.

+1... Както написах и вчера след изказването за чинчилите и пържолите видях, че момичето живее в друга реалност. Ами да спи с 4-5 кучета в леглото явно не е чистоплътна. Аз също обичам кучета, но чак да спят при мен и партьора ми...малко е прекалено. Някой жени ако можеха да раждат кучета сигурно биха родили кучета, а не деца.

# 231
Вижте кой ми рекламират в инстаграм.
Жената-статуя Trollface
Скрит текст:

# 232
Това джукестата Габриела ли е?

С раждането на кучета много ме разсмяхте Grinning Много ще се радват някои кучкари.

# 233
Вижте кой ми рекламират в инстаграм.
Жената-статуя Trollface
Скрит текст:
Такива... екипчета как ми харесваааат... Колкото и моделката🤯
По една розичка за всички пишещи тук момичета 🌹🌹🌹

# 234
Положението отзад е … мъка Confounded
Скрит текст:

# 235
  • София
Това коя е?
Габриела не е ли доста по- слаба?

# 236
Има телосложението на изправено куче тази дама.

# 237
Габриела е. Мисля, че има ринопластика (направена след предаването явно)

# 238
Diavolo, не е заради снимката. Просто яко се мете тук последните няколко дни.

# 239
  • София
Тц тц
Добре де, ама някой да каже защо. Моля, модовете да кажат, това е позволено, това не.
Такова чудо не съм срещал никога. В темите за Игри на волята се коментираше дори повече отколкото тук и какви ли не драми имаше, но никога не е имало метли и подобни войни на тихия фронт...

Общи условия

Активация на акаунт