Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 825
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 165
Става дума Виктория от миналия сезон на Хелс китчън ,тя си е готвач в някакъв ресторант в Поморие

# 166
  • Вестерос
Ааа прочетох Виктория и хелс и промислих, че за бобъра говориш

# 167
Geri1919, сърдечно благодаря за инфото, Елена е твърде мъжествена за Риба, скорпион и отива много повече. Радвам се, че не сме съзодийнички, не ми е симпатична.

# 168
Geri1919, сърдечно благодаря за инфото, Елена е твърде мъжествена за Риба, скорпион и отива много повече. Радвам се, че не сме съзодийнички, не ми е симпатична.

Честито значи. Аз, като си видях съзодийничката и не смея да кажа каква зодия съм Joy

# 169
Здравейте. Специално за тая тема си направих профил. Никоя от моите приятелки не гледа "Ергенът" /или поне не го признават/ и като мъцна нещо в тая насока ме гледат сякаш съм загубила половината си мозък. Надявам се тук да мога безпроблемно да си се отдам на обсъждане. То, като ви четох от сърце съм се смяла, че даже си мисля да не си спойлвам темата като гледам предаването 😁 и да се отдам на четене. Лека вечер и с нетърпение чакам следващия епизод.

# 170
Здравейте. Специално за тая тема си направих профил. Никоя от моите приятелки не гледа "Ергенът" /или поне не го признават/ и като мъцна нещо в тая насока ме гледат сякаш съм загубила половината си мозък. Надявам се тук да мога безпроблемно да си се отдам на обсъждане. То, като ви четох от сърце съм се смяла, че даже си мисля да не си спойлвам темата като гледам предаването 😁 и да се отдам на четене. Лека вечер и с нетърпение чакам следващия епизод.

Около мен пък всеки разговор рано или късно стига до "Аууу, а ти видя ли тези от Ергена? Горкото момче!" Joy

# 171
# 172
Тъкмо идвах да пиша тук за този клип. Неделчо доста се е промил от редпилърския си подкаст и доста глупости набърбори. А приятеля му Стратимир, с когото води онзи дебилния подкаст, не този, уж има много изисквания за жените, а накрая харесва тая с най-големите ци... Simple Smile
Туджарката обаче говори интересни неща.

# 173

Гледахте ли го?

Най-сетне да се разсмея от няколко дни насам.
И да знаете, Габи от Пловдив има само една въздушна възглавница - в главата Wink
Mind, че то повечето мъже са така.

# 174
Не, че съм изненадана де, но... гледам девойките тия дни са се активизирали да отговарят на въпроси в инстаграмите си. На почти всяка е зададен въпрос "Защо реши да участваш в Ергенът, как реши да се запишеш за кастинг" и т.н. и отговорите на всички са едни такива философски... то не беше "да предизвиквам себе си", друга пък обичала да рискува, трета искала да се постави в ситуации, в които не би попаднала в реалния живот... е добре де, мама му, как па една не отговори "Защото харесах Евгени" 😂
Както казах - не съм изненадана изобщо, просто го намирам за супер показателно относно цялата идея на предаването и как последното, което някой търси там е любовта Simple Smile

# 175
Когато обявиха кастингите не се знаеше кой ще е ергенът .

# 176
струва ми се, че при такъв вид тв формат публиката се съгласява негласно да си затвори очите за абсурдността на една такава постановка, за да може да гледа все пак такъв вид сеир Simple Smile) То е ясно, че никой нормален човек няма да се бори с още 20 жени за любовта на някакъв мъж по телевизията. В реалния живот нещо такова би било третирано като обидно и унизително.

# 177
Здравейте, чак сега успях да изгледам първите три серии и да Ви кажа - кобрите от сезон първи са кани невинни дъждовни червеи пред тия пепелянки. Засега ми харесаха Пам, Мони и Елена. То се знае кои не са ми харесали, ама да кажа все пак. Първо, какво прави там Елисавета, за бога?! Тя изглежда като лелята стара мома на това момче! Габриела е глупачка с надути джуки, а побойничката- детегледачка е груба, грозна и проста. Айлин ми се вижда красива и злобна, но от всички най-много ме отврати Валерия. Виждала съм и други такива жени - използват фалшивото чувство на любов към кучетата, за да акумулират омраза към хората, които не харесват. Маскират злобата, която ги ръководи със загриженост към животните.

# 178
Гледах и аз това видео с "пререждането". Явно Мони нещо им е направила, за да отнася всички тези коментари. Но е факт, че прави впечатление на доста надменно момиче с усещане, че всички са ѝ длъжни.

# 179
Не само към кучетата, но и към всички животни. За мен няма по-плашещо от това да си милистов само към животните. И приказките че са се нагледали на жестокост от страна на хората към тях/други хора/животни въобще не ме омилостяват. Видяла съм прекалено много, но все още смятам че само и единствено към жестоките хора може да е жесток човек.

Колкото до въпросите - защо са отишли в предаването, в момента който изцепят че са харесали Евгени ще получат въпрос - а какво стана, кой победи и край, главиците им ще дадат на късо... 🤣

Последна редакция: вт, 28 фев 2023, 23:09 от Vicky_P

Общи условия

Активация на акаунт