Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 754
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 240
Diavolo, не е заради снимката. Просто яко се мете тук последните няколко дни.
При това се метат мнения изцяло по темата със съвсем премерен език.
В скоро време на никой няма да му се пише тук, щом така се отритват мненията и времето, което хората са отделили да ги напишат.
А беше хубаво място за дискусии.

# 241
Доста силно застъпване за едно "кръгче" от участнички виждам, аз също бях пометена за такова мнение, макар и по темата. Предполагам техни почитателки или самите те докладват и затова се трие.
А това меме за мен е супер тенденциозно, най-малкото защото устните и физиономиите на оплюваните девойки са допълнително фотошопнати - несполучливо при това. И сега има красиви и нормални момичета, даже в предаването има такива.

# 242
Миналата година нямаше такива изпълнения. Единствено и само ако е имало откровено грубо и изпълнено с омраза мнение. А сега всички сме под ножа.

# 243
Не само тук и в темата на ХК се трие на поразия , което е абсурдно тъй като почти винаги  обсъжданията в темите за тези формати са по-забавни  и интересни от самите предавания Rolling Eyes

# 244
Миналата година почти не се триеше в темите за Ергена... Сега какво, ще къткаме темата да не нараства с по десет страници на ден ли?
Виждам аз, влизам последните дни супер рядко, а пък тя темата като костенурка - едва страничка две да натрупа...
Четох едно мнение на Съфорумец за лифтингите - почти съм съгласна, но на 99 процента - за кръводаряването само ще вметна, че за съжаление женският организъм си има такава функция, така че кръвта се прочиства от само себе си, ако, разбира се това е искал да каже...

Искам да виждам Мемета и всичко, не искам никой да трие... Ако няма място във форума, да ни кажат - вижте, хайде не коментирайте толкова за да не се налага всеки месец да отваряме по три нови теми... 😤

# 245
Може ли и на мен да ми ги кажете кои са тия телеграмски групи, в които се пускат пикантерии за всички🤭

# 246
би станал интересен сюжет

# 247
Аз не питам вече, защото и никой не отговаря защо трият. Съвсем нормален пост, затрили го... Ми ок, тоя форум стана страшна работа вече. На доизживяване ще драскам от време на време и накрая и това ще мине! За какво да се хаби човек да пише, като някой който е с какъв капацитет повече, решава, че думите ми са излишни за човечеството.
То ми се отщява и да имам да кажа нещо, да го направя като ще ме заметат, незнайно защо

# 248
Според една приятелка, която следи фейсбук групи по темата Ергенът, тази година, за разлика от миналата, дискусията била много вяла. Да не са наели от продукцията някой да управлява имдиджа им в социалните мрежи и да цензурират по всички канали?

# 249
Според една приятелка, която следи фейсбук групи по темата Ергенът, тази година, за разлика от миналата, дискусията била много вяла. Да не са наели от продукцията някой да управлява имдиджа им в социалните мрежи и да цензурират по всички канали?

В теорията ти има яко резон.

# 250
Lemon verbena, абсолютно възможно е това. Неслучайно редакторът Антон Стефанов се държа изключително арогантно при монолога си с Дикова. Какъвто и да им е ПР- ът, няма как да се скрият от всенародния хейт- в градска легенда ще се превърне, но ще го има.

# 251
Хейтенето миналата година само увеличи популярността и гледаемостта, но може да е отказало много момичета да кандидатсват тази година. Някога излизала ли е информация колко момичета са се записали за участие?

# 252
  • Бургас
Някъде четох, че имало над 4000 кандидатки, което ме втрещи направо Joy

# 253
Въпросът е какви кандидатки. Сигурно като Елена и Пам е имало една-две. И са ги взели всичките. 😬

# 254
Някъде четох, че имало над 4000 кандидатки, което ме втрещи направо Joy
Това за миналата или за тази година? Щото ако е за миналата ок,хората не са знаели какъв цирк предстои, но ако тези данни са от тази година си е плашещо че  има толкова много кукувици Joy

Общи условия

Активация на акаунт