Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 470
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 645
Аз се чудя дали Валето не се стресна като изгони Кристина и затова утре изглежда, че чак целувка ще му пусне. Joy

# 646
Генчо има една огромна еваларка от мене - показа, че е мъж на място. За разлика от мекотелото Виктор, което само целуваше крокодили и повтаряше "много мило". Веднага изпидурка една от гаднярките и Кристина, срещата с която беше под всякаква критика.

Коя беше онази с бялото от промото, с която се натиска Генчо? Само не казвайте, че е Валерия ...

# 647
На мен ми се стори, че е Валерия.

# 648
Валерия е

# 649
Не знам какво намеква Кристина и не ме интересува, но ако някой ми каже Сбогом, няма да му отговоря с Довиждане.

# 650
Да се направя малко на психолог тука Grinning ако едно момиче е красиво още от малко дете и цял живот само са и повтаряли “о колко е сладка, колко е красива”, според мен е нормално никога да не вложат усилия да развият и мозъка си. Те остават с впечатлението, че красотата им е достатъчна и наблягат главно на това - да се научат да се гримират, да подсилят красотата си още повече. Не смятат за нужно да прочетат книга или да се самоусъвършенстват личностно. Забелязала съм, че повечето хора като правят комплимент за малко момиченце, е точно това - о колко е сладка, о колко ти е хубава косичката и тн. Никога (лично аз) не съм чула комплимент за дете момиче - мале, колко си умна за възрастта си.
Като цяло в обществото е заложено, че най-ценното качество на една жена е нейният външен вид… за жалост.

# 651
Лидия, кое би избрала и как мислиш, че животът ти ще е по-хубав. Красива със средняшки ум или грозна с брилянтен ум?

# 652
Изпитах физическа болка при тая среща. Не знам на Евгени какво му е било. 😀 Цикатридината беше топ забавен момент, накрая гарнирано с “Поли, много ми хареса допира ти.” Очаквам да извади ракия и свинска мас за разтривка следващия път

# 653
  • Вестерос
Само Милица го харесва ,от 25 момичета ,само тя.
Според мен и Гергана и Виктория го харесват.
Немаме Гергана, бре!

Утре сигурно ще е на среща с Крисия.
божее имах предвид Габриела Миската, ама ми е под въпрос там

# 654
Сега гледам, тая Кристина голям смех - не ядяла пшеница, овес 😂,  аз си мислих, че овес само конете ядат 🙄😂
  Само Кристина ли изгонил

# 655
# 656
Не знам Валерия как ще се прежали да го целува. Тя все пак не слага месо в устата си.

# 657
  • Мюнхен
Милица е млада версия на баба ми. Много мразя някой като почне така да се вайка и да МИ обяснява НА МЕН какво ми се е насъбрало, при положение, че аз ни най-малко не съм стресирана за въпросното нещо. Изключително досадно е да третираш останалите все едно всеки момент ще се счупят и само ти можеш да ги успокоиш.

# 658
Не знам Валерия как ще се прежали да го целува. Тя все пак не слага месо в устата си.
Ирис, какви асоциации ми дойдоха след тази реплика Joy

# 659
Ирис, какви асоциации ми дойдоха след тази реплика Joy
А мен питаш ли ме, но се спрях, защото се сетих, че патладжанът не е месо. 😏

Общи условия

Активация на акаунт