Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 654
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 720
Не, не смятам, но може по една на вечер да гони. За тази вечер най-големият провал е на Кристина, съответно тя си тръгва. Милица ще е пътник в някоя от следващите серии, ако някоя не я изпревари, както Кристина според случая.

# 721
На мен много ми хареса, че Евгени им показа, че това, че са били на индивидуална среща не им гарантира оставане в предаването. Нещо, което не видяхме при Виктор, който масово раздаваше розите още на самите срещи, без значение дали е минало добре или не.
Харесвам мъже с характер, които не си губят времето с жени, с които очевидно няма привличане. Харесва ги - взимат роза, не ги харесва - довиждане. Браво! Както каза едно от момичетата - тикче, хиксче и чао, тикче, хиксче и чао Simple Smile

# 722
Кристина няма какво да го играе обидена. Не са си допаднали, толкова. Не може да си допаднеш с всеки.

Генчо е искрен, личи му, и това ми харесва. Не носи еднакво изражение с всички и не фалшивее. Засега не ги залъгва, както Витю коя ли не - Деница, Блага - само за да не му се разтури шоуто. Единствено Милица не трябва да държи толкова дълго, но то пък и много за чистене има. Дано скоро дойде и нейният ред.

+100. Кристина грам чувство за хумор и самоирония няма, толкоз насериозно се е взела, че няма накъде. Колко съм красива, аз съм мис , къде сте вий къде съм аз. Кухо, та чак силно дрънчи. Трудно ще си намери човек с това високомерие, ще харесва такива като нея, обаче и те искат някой да им се възхищава и да ги глези.

# 723
  • тук и там
С Виктория мина добре срещата също, но мисля че с Елисавета най много му се получи разговорът.
На Виктория онова за пиенето, дискотеките и събуждането без да знае къде е и да помни какво се е случило досущ докарва на началото от "Стюардесата",само дето сценаристите  са продължили по друга линия в сериала , а Вики се е "осъзнала " и гмурнала в духовното ..
Крисия-заучени фрази, и двамата музиканти и т.н..Няма химия според мен между тях също.
Психолозите в предаването направо са си срам за професията-Милица е доказателство за това. Неудобно ми е да я гледам как се излага, обаче  я държат от продукцията , въпреки че на всички ни е ясно че нещо не е наред с нея,ама сеир да има-използват я..

# 724
Кристина го играе обидена, говори с някакви недомлъвки https://novini.bg/show/kliuki/768574 Но от срещата се видя, че не е особено умна. Не можеше да се завърже разговор, на Евгени му беше някак некомфортно и си личеше. Да не говорим за всичките претенции, които изрази по време на срещата Кристина. Показа се като капризна, хленчеща и недоволна. Това определено не се харесва на мъжете.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 09:52 от daisy12

# 725
Има резон в доводите за срещата, наиситна. Той видимо ѝ се издразни. Но и голяма роля играе егото му, което също е наранено от факта, че тя въобще не си пада по него. Това е абсолютно съчетание за гонене, но дано премахне и Милица, ако е така искрен. Колкото до истинското харесване, не е само една девойка. Харесват го или е възможно да го харесват Милица, Виктория, Валерия, Меган, Елена, допускам и Крисия, ако бяха малко по - съвместими, може би и Елисавета. За сравнение в миналия сезон - само Алекс и Ева. Блага беше влюбена в емоцията от предаването и любовния рев, а Елвира- твърде неопитна и за нея залагам, че беше по- скоро увеличение към емоцията от предаването.

# 726
Изгония я, страх го е :
-Ям месо, и зайчета ям.
-Аз имах зайче. Laughing Confounded Laughing

# 727
Цитат
Впрочем тия Emirates са доста долнопробни, нищо че са уж елит. Там буквално събират хубавелки от цял свят като ги примамват с обикаляне по света и бляскав лукс. Напълно е вярно, че получават абсурдни привилегии ама има и доста минуси. Ютуб е пълен с видеа "why I quit emirates.....
Малко извън темата, но може ли някой накратко да каже за какво иде реч? Признавам, че не ми се занимава специално да гледам видеа. Sweat Smile Благодаря на отзовалите се.

Виктория и на мен ми направи хубаво впечатление снощният епизод. Също така е по-симпатична от Меган, с която до скоро ми бяха  безлични и ми беше трудно да ги запомня коя коя е. Всъщност Меган във физиономията ми напомня Даяна Ханджиева(онази дето беше във "Фермата").

# 728
Доволна съм от снощния епизод, доста динамичен беше и повече участнички показаха. Също ми хареса как размърдаха всички кандидат инфлуенсърки и им се припомни за какво са ги събрали и в кое предаване се намират. Билет до Австралия или изгонена хубавица - морков и тояга.
Танците и цикатридината ме развеселиха, дано има повече подобни задачи вместо онази простотия с балоните или тегавата среща с Александра и картите.
Допълвам: хареса ми също, че за танците разделиха Габи и Елисавета и така Елисавета успя да се покаже в по-добра светлина и да е самостоятелен играч. Сюжетът с лагера Ламя и лагера на съпротивата от предишните епизоди ми беше някакъв елементарен и скучен.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 10:04 от Mama xxl

# 729
Не знам кой е заблудил МонитУ, че танцува Бейли денс. Нейното си е баш кючек. Бейли денса е изкуство, а кючекът го мога и аз.

# 730
Беше интересно как оставиха на Меган последната роза. Явно отличничката се е отпуснала и сценаристите са решили малко да я подразнят. Очаквам да се амбицира за следващите епизоди и да е по-настъпателна.Joy

# 731
Кристина я харесвам на външен вид, защото харесвам такъв типаж и донякъде и аз съм в него Grinning Обаче страшна скука това момиче. Едва са събрали няколко кадъра за монтаж от цял ден - представям си каква мъка е било в действителност.
Не е необходимо да имаш луда химия с някого или да го харесваш неистово, за да водиш приятен разговор. Това е въпрос на интелект, възпитание и умения за социално общуване. Явно освен хубава външност Крисито друго не притежава и правилно си замина вкъщи. Няма нито една причина да остава - едва ли ще я покани на втора среща или ще иска да продължи някакво насилено общуване.

Милица е пълно куку, много неприятна женичка, емоционално нестабилна и задушаваща. Дано да си ходи скоро, че ми е чак неудобно да я гледам.

Модната предприемачка нещо много се отвори. До вчера беше безгласна буква, днес не й млъква устата. На мен не ми е интересна с нищо, звучи ми като посетила семинар на Кобилкина и много ги разбира нещата, ама само на теория.

Поли е изпята песен. Няма какво повече да покаже освен някакви тъпи лафчета, проскубан екстеншън и устни като хемороиди. Дано изхвърчи и тя скоро.

# 732
Гледам по диагонал, още не зная всички имена на участничките .
По въпроса , мотото и идеята на предаването е да покаже как , жената трябва да ухажва мъж. Кристина се опита , да го играе недостъпна красавица , която очаква да бъде съблазнена, в пряк разрез с п равилата на играта, за това и беше изгонена от продукцията. Грам не вярва Ергенчо да има думата там. По всички реалитита си е закон - нарушаваш правилата на продукцията- намират начин уж , чрез други участници да те дисквалифицират. Тя не схвана, че тук трябва да играе игра . Реши да се държи естествено и честно. Да обидно е , някой уж да се приготвя за специална среща с теб , а дори да не се е постарал да разбере нещо за теб . Нали все пак се опитват да ни внушат, че Ергенът участва в организацията на срещите си. Също , предвид колко хладно беше, джакузито със срудена вода ...ъъъ да ти тракат зъбите и да обясняваш, колко ти е хубаво и си в рая дали е по- добре. Лично за мен не е естествено да се държиш като безумно влюбен към непознат човек. Та Кристина , гласно осъди нелепата подготовка и непрофесионализъм , на екипа и е аут. За пример на останалите .А тя , че не подходяща за такъв тип предвания, е друг въпросът с какъв акъл е влязла
Елисавета (май тя е каката) ми беше много смешна. Трудно се отпускала да споделя, но той как видите ли я предразположил , а той горкия смотолеви само едно две ДА , ДА така е ..и логореята се отприщи. На него му е харесало , понеже не са налага да измисля разговор, просто седи и кима. Напомня ми на Чарли Шийн в "Двама мъже и половина" , където повтаряше на жените "Разбирам", с един такъв съчувстващ поглед, а дори не слуша какво му говорят )))

# 733
Виктория много ми харесва като външен вид още от първите кадри, които започнаха да излъчват. Много е красива, а от вчера а харесах и като цяло. Това, че се е напила и не помнела и т.н. поне според мен не е кой знае какво. На почти всеки се е случвало, важното е, че си е взела поука и си го признава като голяма грешка. За сега ми е фаворитка, заедно с Крисия, за нея вече писах, че я познавам и е страхотен човек. Това че говори за музика, не е заучен текст или нещо подобно, сигурна съм, че наистина просто така го чувства.
Кристина, както някой каза е перфектен пример, че и най - красивата да си - ако не става, не става.

# 734
Аз харесах Кристина както и Валерия на пръв поглед, но след срещите симпатиите ми изчезнаха. Като си отвориха устата си пролича какво е нивото им и положението е оле, мале. Милица ми е по-неприятна и от Габито. Една такава натрапчива, досадна и психически нестабилна.

Общи условия

Активация на акаунт