Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 528
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Благодаря за инфото. Simple Smile

# 706
Все повече се убеждавам, че и Евгени много трудно започва разговори. Виктор много по разчупен беше. А Кристина като каза, че имал много хубави очи  Rolling Eyes ...ми то какво да му харесаш друго. Всички само това могат да кажат за него Rolling Eyes... И това мрънкане под носа. Най много мразя да ми мрънкат. Няма никаква интонация, никаква емоция. Иска другите да стопят стената, ами Кристина като каза, че и е студено защо не отиде да прегърне и да я стопли а???
Явно си забравила предния сезон, но Виктор в срещите си с половината момичета говореше клише след клише и беше като глътнал бастуна. Те затова Дениз, Виктория, Венета и т.н. бяха като водещи и задаваха (глупав) въпрос след въпрос.
А Пам не само се хихика в промото, ами и казва “Не понасям Крисия” през смях. Ще има драма пак.

# 707
А защо да гони Милица? Може по една на вечер, а на него му беше много кофти преживяване срещата с Кристина и логично й дава приоритет. И аз бих дала приоритет да махна човек, който много ме е раздразнил и ни е било скучно. А Кристина е възможно и с цел да си е саботирала срещата, но това не променя фактите, че беше редно да изхвърчи.

# 708
  • София
Кристина няма какво да го играе обидена. Не са си допаднали, толкова. Не може да си допаднеш с всеки.

Генчо е искрен, личи му, и това ми харесва. Не носи еднакво изражение с всички и не фалшивее. Засега не ги залъгва, както Витю коя ли не - Деница, Блага - само за да не му се разтури шоуто. Единствено Милица не трябва да държи толкова дълго, но то пък и много за чистене има. Дано скоро дойде и нейният ред.

# 709
  • софия
Нямам идея какво са заплатили на ерГенчо, но е прекалено малко. Снощи изглеждаше, като изстискан лимон, а е едва началото.

# 710
От вчерашния епизод се разбра, че, ако Габи си тръгне ламята умира Grinning Елисавета без нея е тиха и не създава проблеми. Срещата мина добре с нея, но определено не си подхождат. Тя изглежда, като леля му и освен това прилича на човек, който много рядко прави компромиси, а това в една връзка е важно.
И двете Габита не ми харесват. Едната е досущ Кобилкина, както вече споменахте. Много нахална и дразнеща. И как му направи забележка да я гледа в очите. Grinning
Милица е много обсебващ и досаден човек. Мъжете бягат с 200 от такива. И какво мрънка на другите, че не я кани, все едно те не са важни. Няма значение дали на тях им е обърнато внимание. Важното е на нея да се обръща, щото видите ли, тя направила някакви жестове. Въобразява си, че някой ѝ е длъжен. Милият Евгени как я гледаше. То такова чудо те поставя в положение да се чудиш как да го изгониш. С Кристина и Теодора му беше лесно. Нея как ще я гони? Тя такава вина ще му вмени. Ужас!

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 10:32 от daniela19

# 711
Пак същите типажи и в тоя сезон...тая Кристина беше на срещата като Вики с Витя, голяма мъка.
Милица се излага като Блага. Крисия се мъчи да омайва с приказки като Александра. Елисавета е същинска Деница. И само дано Габи не спечели като Питоня.

# 712
Милица ми е точно Зори Джи, без претенциите, че е много интелигентна и знае етикета..

# 713
Според мен Евгени много по-добре се ориентира от Виктор в началото. Виктор въртеше 2-3, които канеше в началото, Евгени за този кратък период успя с доста да си поговори на диванчето или на среща. И преценя на момента. Ако беше Виктор снощи нямаше да изгони Кристина. Този сезон май ни дават и повече синхрони с Евгени, което е добре - да разберем какво му се върти в главата.

# 714
А защо да гони Милица? Може по една на вечер, а на него му беше много кофти преживяване срещата с Кристина и логично й дава приоритет. И аз бих дала приоритет да махна човек, който много ме е раздразнил и ни е било скучно. А Кристина е възможно и с цел да си е саботирала срещата, но това не променя фактите, че беше редно да изхвърчи.
Смятате, че в реалния живот е възможно да избере Милица пред Кристина, било то с мрънкането на последната? Аз не вярвам.

# 715
Пам стои там само като страничен наблюдател. Вечно я дават как гледа, все едно някой ѝ е изял закуската. Нямам нищо против килограмите ѝ, но очаквах по някакъв начин да се заяви, а не да стои отстрани и да коментира. Имам приятелка, която е пълна, но е страшно красива и харизматична, а когато мине покрай мъже - всички се обръщат.

# 716
Смятате, че в реалния живот е възможно да избере Милица пред Кристина, било то с мрънкането на последната? Аз не вярвам.
Не, не смятам. Мисля че в реалния живот би разкарал и двете. Както в предаването, така и навън има още много жени, от които да избира и вероятно да си пасне с все някоя.
Ако въпросът е конкретно за изпидуркването, то тогава отстраняването на Кристина трябва да се отбележи, че има и друг, за мен много важен момент. Казва им:  "Ако искате да сте тук, хващайте се в ръце. Да си само красива, не става само с това. Или кликваме, или не." Дали е ход на Евгени или на слушалката в ухото на Евгени, с който избор той обаче не е имал нищо против, не знам. Явно не може да разкара и двете с Милица вкупом. Предвид факта, че е прекарал целия ден с Кристина и са му се насложили доста моменти, в които му е неловко и некомфортно, вероятно надминава неудобството за 5 мин. с Милица и желанието за нейното гонене  е по-голямо.

# 717
Според мен, в случая не става въпрос, че е избрал Милица пред Кристина, а е показал, че се е усетил, че Кристина му е показала, че не си пада по него, даже напротив, и не иска да си губи времето. Пък и малко й натри носа. Девойката определено се нуждае от приземяване.

# 718
Нямам идея какво са заплатили на ерГенчо, но е прекалено малко. Снощи изглеждаше, като изстискан лимон, а е едва началото.
Той винаги така си изглежда. Флегматичен, мънкащ...

# 719
Защо Ирина е с бюстието на ГабитУ, а Ергенът е пак с къси панталони?
И с огромни, ръбати и грозни обувки. Прилича на Малкият Мук. Нисък и късокрак, а с големи стъпала. Много ми е смеешен как се опулва на всяка мома, която тръгне към него да му говори нещо. Като изпаднал от някъде е.

Общи условия

Активация на акаунт