Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 505
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 690
  • София
Случайно разбрах за Милица, че е имала гадже от няколко месеца и се е разделила с него, заради влизането в предаването. Много искала да бъде инфлуенсър, влогър и т.н.

Жалко за нея, че е останала без реалната си работа и реалния си партньор заради някаква мания по тъпото инфлуенсърство. Не съм се замисляла, че това е магнит и за по-лабилните хора.
Личи си, че
иска да е известна инфлуенсърка, ама с това бельо дето се снима…не знам, не знам…Отдолу някакви мъже ѝ пишат..Евтина работа.
Сега е лазерен оператор, качила го е в инстаграм.
Може ли линк 😁

# 691
  • София
Аз пък с по-различно мнение за главните герои от изказаните в последните страници, Кристина ми е безлична и не особено привлекателна, а Евгени пък за мен е невероятно обаятелен и много хубав. Grinning

Радвам се, че я изпрати вкъщи, явно никак не си паснаха. Само дето се дразня на церемониите с розите, когато извиква онова недоразумение Габиту или още едно -две плашила, които очевидно нямат място там, но кой знае докога ще минават между капките.

# 692
  • София
Честно казано, и според мен срещата мина доста кофти, и Кристина си беше голяма претенция, но от друга страна, не съм напълно сигурна доколко и  Ергенито се опита да предразположи мацката.  Според мен, поне, можеше да се помъчи да започне някакъв разговор - ето, тя каза, че в Египет много и е харесало, като нищо можеше да започнат да си говорят за Египет, за пътувания. Поне нямаше да мълчат като скумрии. За Кристина - тя си е глезанката на мама и татко, свикнала е да и се угажда, да става каквото иска, самата си призна, че мрънка доста. Отделно, не мисля, че от продукцията не са питали за алергии/ непоносимост към храна - нали все с нещо ги хранят. В тази връзка, ако предлагат храна, която тя по една или друга причина не консумира, нормално е да не иска да я яде и да каже защо. Има хора, които по-трудно се отпускат, по-трудно допускат физически други хора - сега, разбирам, че очакването е да започнат да се целуват само като и каже "Добър ден!", но просто не всички момичета са така.
На мен ми е интересно, честно казано, защо се държат там едни момичета, с които той не е разменил нито една дума (поне от показаното)? За мен, например, ако наистина харесва Кристина, беше по-логично да остави нея, а да разкара някоя от другите, с които явно няма желание да общува. 

# 693
Направи ми впечатление Мони като  танцьорка, ми май не е много добра. Далеч  по добри кючекчийки сме виждали.
На Пам коментарите за Мили си бяха много точни и на място, но пред нея всички подклаждат тази й мания. Всички са лицемерни и Пам не прави изключение.
Хареса ми Генчо, че изгони мис каприз, но срещата беше  показателна, че момичетата не го харесват много. Дори се усеща погнуса да го докосват и целуват. Само лудичките си припадат по него.  Той обаче за мен е пълно дърво, не умее да води разговори и не умее да си поиска от една жена. Мънка или мълчи като пукал. Определено не ми харесва като мъж, добре че е добър на пиано, защото няма грам социални умения.

# 694
Естествено,че на Кристина ще и хареса Египет-там е била край себеподобни-сфинксове бол.

# 695
Това беше ясен знак от нейна страна, че търси близост. В синхроните той се прави на объркан защо ѝ е студено и как да достигне до нея. Когато мъжете се правят, че не разбират жена, значи не я харесват, но не искат да накърнят достойнството ѝ. Чисто и просто. Simple Smile
Все повече се убеждавам, че и Евгени много трудно започва разговори. Виктор много по разчупен беше. А Кристина като каза, че имал много хубави очи  Rolling Eyes ...ми то какво да му харесаш друго. Всички само това могат да кажат за него Rolling Eyes... И това мрънкане под носа. Най много мразя да ми мрънкат. Няма никаква интонация, никаква емоция. Иска другите да стопят стената, ами Кристина като каза, че и е студено защо не отиде да прегърне и да я стопли а???

# 696
Очаквах по-добър гюбек от Мони, не ме впечатли особено. Айлин беше много красива. Полито дали ще извади едни хапчета за Милица? На мен гаврата на продукцията с хора като Милица ми е отвратителна.

# 697
  • София
Определено мога да кажа, че Евгени е попаднал в страната на чудесата, досущ като Алиса. Не е истина просто какво ни се сервира.

Ало Габи Бг без грим е като бостанско плашило. Откъде я изкопаха, мале мале.
А вътрешно е два пъти по-отблъскваща. Могат да плашат малките деца с нея, че ако не слушат ще дойде да ги вземе. 🤮

Никакъв живот няма в Кристина. Само на външен вид става, но е толкова студена, че губи дори чара си.
Евгени също обаче изглежда, че няма никакъв опит и не знае какво да прави. Виктор бе много по-добър актьор от него. На сегашния ерген всичко му личи в погледа. Дали харесва една жена или не, дали е отегчен или заинтригуван. Отделно, има много плах поглед, като притеснено неопитно момче на първа среща. Но пък обича да прегръща, много мило. И досега не бави наглите или тези, които не му харесват. Ама да видим докога. Разбира се тук основната роля играе продукцията, нека го имаме предвид.

Народните танци само ми харесаха, останало бе криндж. Милица изяде мигът на слава за Мони на бели денса. Тъпо.

Габриела я хвана алкохола и започна да блещи глупости, май уплаши Ергена и бързо, бързо избяга с мама Елисавета.
Ще влезе във фолклора с това, ‘Тигче и хиксче’ 😀 Очаквам доста мемета...
Абе тази е интересна като каст, цапната в устата по един малко по-забавен начин, но има и наченки да бъде ''злодей''

Поли яко я бие сачмата. Жалко за нея, че са я взели като шута на сезона и да рекламира продукти.
Но няма злоба в нея. Както писах и преди за нея, сега ми се затвърди - комедиен анимационен герой.

Крисия ми хареса на срещата. Нищо че рецитираше.

Хаха, ето каква ще е ролята на Милица. Тя ще е бодигард на Евгени, както и отдушник, рамо и гръбнак!
Има кой да го брани от лошите каки! Да сме спокойни.

Виктория ми хареса. Естествена и искрена жена. Няма фалш в нея. От всички епизоди дотук, това бе най-хубава среща (не истинска среща, но все пак). 🙂

Хайде довиждане на Криси. С какво отегчение и празен поглед го гледаше. Ужасна антиреклама за шоуто. Правилно я изгониха толкова рано. Това е и предупреждение за всички останали. Някои си се стреснаха.

# 698
Мони е като свинкс, никаква емоция.Силна воля се иска за това.
Имах подобна позната-гласеше се много и никаква емоция, за да няма бръчки.
Мисля си, че заради ботокса лицето наистина й е безизразно. Като се усмихне по-широко и на едната буза кожата й така се сбръчква странно, че направо е страшна. Сигурно го знае и затова не се усмихва често. За тези й години да си сложи толкова подобрения е някакъв ужас. След години ще изглежда много по-плашеща за съжаление..

# 699
  • София
Все повече се убеждавам, че и Евгени много трудно започва разговори. Виктор много по разчупен беше. А Кристина като каза, че имал много хубави очи  Rolling Eyes ...ми то какво да му харесаш друго. Всички само това могат да кажат за него Rolling Eyes... И това мрънкане под носа. Най много мразя да ми мрънкат. Няма никаква интонация, никаква емоция. Иска другите да стопят стената, ами Кристина като каза, че и е студено защо не отиде да прегърне и да я стопли а???

Само аз ли имам различни спомени за Витя Joy Че той само оставяше жените да говорят, усмихваше се и викаше много мило на всичко. На синхроните също все му беше мило, колкото и да се е изложила девойката. Неговите бяха и по-нахални, бутаха се и прекъсваха. Тук Евгени води шоуто - бързо им уби мераците да нахалстват, като отряза Молдовката. Иначе си ги разпитва, но се опитва да ги и усети, като ги остави и те да говорят. Няколко са с откровена логорея. А ако не могат да намерят общ език, за мен най-нормалното е да ги отпише, а не да се мъчи като грешен дявол. Една среща с Кристина му беше достатъчна.

# 700
  • тук и там
Генчо, мигни два пъти, ако се чувстваш в опастност.

От снощи се хиля..Този коментар е право в десятката и обобщава участието на Милица.Признавам,че коментарите в темата са ми по-забавни от самото предаване!

Елисавета ми хареса снощи на срещата, доста повече от останалите поканени.  Видимо е  доста по-възрастна от ЕргенЯ обаче, пък и голяма излагация с балоните беше..

Поли ми е забавна и недразнеща, въпреки гласчето.В къщи и викаме вече Попи, не Поли-щото много напомня на анимационен герой от тролчетата.

Срещата с Кристина си беше скука отвсякъде,ама и Генчо не си даде хич зор,чакаше момата да го забавлява, да подхваща разговор и въобще да го ухажва,пък миската явно беше свикнала да е обратното..

# 701
Сега като отворих линка, се сетих, че гледах това интервю на Кристина при Натали Трифонова и тогава си помислих за нея, каква е скумрия и колко е безизразна тази мис. Тя просто си е такава, има си хора, лишени от емоции. Не се усмихват, не се вълнуват, нищо не ги трогва или впечатлява.
Монито само фасона ѝ е голям. Изгледах и няколкото кратки клипчета в тикток, ми доста има да се учи още, за да си позволи да се титулува "най-добрата белиденс танцьорка в България". Гòла вòда е!

# 702
Наистина, отстрана на излъчване, за Кристина има още какво да се желае. Донякъде обаче я разбирам- очевидно Евгени не ѝ допада. Не ми допада и на мен- има вид на момченце с брада, хубава усмивка и дотук. Даже и погледите са му на малко дете, но не будят очарование. Щом като е толкова смел и директно заявява позицията си, както казвате, защо не изгони Милица? Смееше ѝ се в очите направо на кючека, определено разбира за какво става въпрос. И той си върви с продукцията, шоу да става, но ако беше с качествата, с които го описвате, нямаше да продължава тази излагация. Защото да, ако на Габи не ѝ пука и прави сеир, има хора, които не усещат колко се излагат и после ще им е бая гадно. Този акцент, който тук се твърди, че няма, аз го долавям, не е приятно и  и завлачването на думите и този завоалиран, загатващ говор, изкуствено идва.

# 703
  • София
Меган и Криси се познавали от малки деца. Нали са от Бяла Слатина, светът е малък. Но не са били близки, просто се знаят.

А пък в поредица от сторита фенове на Кристина хранят Евгени, че не я заслужава и че бил парвеню, скучен и т.н.

Тук вече бе писано, че Кристина се прави на интересна и кара Евгени да признаел някаква истина...

# 704
Определено мога да кажа, че Евгени е попаднал в страната на чудесата, досущ като Алиса. Не е истина просто какво ни се сервира.

Ало Габи Бг без грим е като бостанско плашило. Откъде я изкопаха, мале мале.
А вътрешно е два пъти по-отблъскваща. Могат да плашат малките деца с нея, че ако не слушат ще дойде да ги вземе. 🤮

Никакъв живот няма в Кристина. Само на външен вид става, но е толкова студена, че губи дори чара си.
Евгени също обаче изглежда, че няма никакъв опит и не знае какво да прави. Виктор бе много по-добър актьор от него. На сегашния ерген всичко му личи в погледа. Дали харесва една жена или не, дали е отегчен или заинтригуван. Отделно, има много плах поглед, като притеснено неопитно момче на първа среща. Но пък обича да прегръща, много мило. И досега не бави наглите или тези, които не му харесват. Ама да видим докога. Разбира се тук основната роля играе продукцията, нека го имаме предвид.

Народните танци само ми харесаха, останало бе криндж. Милица изяде мигът на слава за Мони на бели денса. Тъпо.

Габриела я хвана алкохола и започна да блещи глупости, май уплаши Ергена и бързо, бързо избяга с мама Елисавета.
Ще влезе във фолклора с това, ‘Тигче и хиксче’ 😀 Очаквам доста мемета...
Абе тази е интересна като каст, цапната в устата по един малко по-забавен начин, но има и наченки да бъде ''злодей''

Поли яко я бие сачмата. Жалко за нея, че са я взели като шута на сезона и да рекламира продукти.
Но няма злоба в нея. Както писах и преди за нея, сега ми се затвърди - комедиен анимационен герой.

Крисия ми хареса на срещата. Нищо че рецитираше.

Хаха, ето каква ще е ролята на Милица. Тя ще е бодигард на Евгени, както и отдушник, рамо и гръбнак!
Има кой да го брани от лошите каки! Да сме спокойни.

Виктория ми хареса. Естествена и искрена жена. Няма фалш в нея. От всички епизоди дотук, това бе най-хубава среща (не истинска среща, но все пак). 🙂

Хайде довиждане на Криси. С какво отегчение и празен поглед го гледаше. Ужасна антиреклама за шоуто. Правилно я изгониха толкова рано. Това е и предупреждение за всички останали. Някои си се стреснаха.

Знам Виктория лично от преди години, натурална си е ама вече е леко мръднала с годините, пак си е хубава де, ама преди беше нещо уау. Подбира си доста думите пред Ергенито, във визитката си каза пред цялата държава как к**веела в Дубай, събудила се дрогирана на непознато място и решила, че е прекалила и последвало голямото пречистване в Индия чрез река Ганг 😂😂😂 Впрочем тия Emirates са доста долнопробни, нищо че са уж елит. Там буквално събират хубавелки от цял свят като ги примамват с обикаляне по света и бляскав лукс. Напълно е вярно, че получават абсурдни привилегии ама има и доста минуси. Ютуб е пълен с видеа "why I quit emirates......" Изперкала е доста спрямо преди и е станала още по-слаба даже покрай йогата и веганство мисля. Лута и се занимавава с щуротии, и за Ергенът се записала за майтап. Качват ѝ се последователите и бълва тук там нови публикации сега. Смешна работа като цяло, и тя май се опитва да става инфлуенсър като другите. Обаче е по-читава от голяма част от останалите жени, да.

Общи условия

Активация на акаунт