Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 461
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 660
Евгени така ми се издигна, че прати мис Каприз вкъщи и сега тази целувка с Валерия прецака всичко Grinning
що си го причинява това момче ,не му стигна една измъчена среща с нея,ами и ще я целува

# 661
  • Вестерос
Е тя ще му налети

# 662
  • Пловдив
Случайно разбрах за Милица, че е имала гадже от няколко месеца и се е разделила с него, заради влизането в предаването. Много искала да бъде инфлуенсър, влогър и т.н.

# 663
Ирис, мислиш в емотикони. Направо цял комикс стана Joy

# 664
Хич не ми се вярва,в това момиче има страст колкото във веяна скумрия Grinning

# 665
Ирис, мислиш в емотикони. Направо цял комикс стана Joy
И аз като колегата по зодия Евгени съм промискуитетна. 🤣

# 666
  • София
Хич не ми се вярва,в това момиче има страст колкото във веяна скумрия Grinning

Уплаши се, че е на ръба на изпидуркването. Защо й е да стои обаче, само тя си знае Joy

# 667
Лидия, кое би избрала и как мислиш, че животът ти ще е по-хубав. Красива със средняшки ум или грозна с брилянтен ум?

Всичко зависи как човек си представя живота. За едни хубав живот е да са държанки, всичко да им се дава наготово и лесно от някого. За други това е празен и безсмислен живот. Тези, които предпочитат всичко да им е наготово заради външността, мислят, че другите им завиждат, просто защото те самите не могат да си представят какво е да искаш да имаш нещо повече от скъпи вещи и почивки по скъпи курорти. В крайна сметка е важно човек да е щастлив - ако някого го устройва да е държанка - нека. Ако някого не го устройва - пак добре.
Да отговоря на въпроса, не знам кое бих предпочела…Да имаш брилянтен ум също е предпоставка за по-добър стандарт на живот, стига да знаеш как да го използваш, просто няма да е мъж, който да ти дава пари, а сама ще ги изкарваш. Мъж все ще се намери, с когото да споделиш живота си, просто едва ли ще е Брад Пит тип. Винаги съм казвала, че всички знаят и помнят кои са Айнщайн, Стивън Хокинг, Никола Тесла, Мария Кюри, а никой (или почти никой) не помни коя е била Мис Вселена 2001-ва. Но пък е факт, че красивите хора имат “по-лесен” живот в повечето случаи.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 00:39 от lidiya92

# 668
Добре, че я махна тази Кристина. Щеше да много тъпо да я остави след тази тягостна среща. По-добре да обърне внимание на други момичета. То може би и той не умее да сваля мадами, но и тя не го предразположи. Нито зададе някакъв съществен въпрос, нито нищо. Само едни претенции, една красота и нищо повече.
Хареса ми, че Евгени не ги мотае, но пък пред тях е прекалено мил. Само по синхроните си казва мнението. Някак пред тях не ми е категоричен. Днес сякаш си беше глътнал граматика, те му приказват, той само ги прегръща... Да каже нещо, някаква реакция, нещо просто... Прекалено ли е възпитан, не знам, да не ги засегне и нарани и затова решава да не казва нищо, ама според мен не е ок. Мен Милица ме дразни, голяма е превземка. На Пам коментара си беше много точен за нея. Ама такива като Милица, Габи и други откачалки ще ги държат за гледаемост.

# 669
  • Валенсия
Не излъчиха целия прекаран ден между ергенина и Кристина, така че коментара ми е базиран на това, което видяхме, и начина, по който аз самата интерпретирах видяното.

Мисля, че един мъж на място, независимо дали дамата, с която е на среща, бъде капризна или претенциозна, ако той държи на себе си, уважава компанията ѝ, и също така е кавалер, ще опита да я предразположи по такъв начин, че тя да се поотпусне, ще поведе разговор, в посока, в който на нея би и било удобно да разговаря, и приятелски, ще се опита да скъси дистанцията между тях.

Яхта, джакузи, море. Е, не винаги е гаранция, че всеки би се поотпуснал в такава обстановка. Може и той сам да е сгрешил в преценката си, че предлагайки ѝ "лукс" (или нещо подобно изрече), това ще бъде предпоставка да изживеят един приятен ден, и ще се сближат.

На мен Кристина ми хареса, както по външност, така и ми допадна характера ѝ, още в играта с балоните. Видя ми се сериозно, нежно момиче. Може би една среща между тях в по-натурална среда, щеше да бъде по-сполучлива. Разходка, плаж, пикник. Имаше и други варианти да я опознае.

# 670
Тази Милица определено не е в ред 🤣

# 671
  • UK
Най-лошото е, че моята съселянка Кристина осъзнава колко и куца поведението, но не прави нищо за да се подобри/поправи, но съм съгласна, че Евгени нямаше добър подход с нея. Личи си, че няма опит с жените този момък.
Пам я загледах на танците, харесва ми плюс сайз тялото и, съразмерно е някак, добре е. Изглеждаше ок в този епизод. И Евгени доста нежен с нея, като англичански възпитаник е ясно какви игри на толеранс ще се играят.
Мони какво толкова ви дразни, това с което се занимава изисква такъв вид. Както Джулиана Гани каза, в средите на шоубизнеса конкуренцията е жестока, ако искаш да те забележат трябва всичко да ти е ''най-голямо''. Танцуването си е занаят и изкуство, за разлика от директната п-ция, която се шири в родината.
Валерия очаква Евгени да е като кученце: ела, седни, легни. Ще има сцени на ревност предполагам.
Милица неволно асоциирах с герой от трилър, който преследва жертвата, влиза тайно в къщата, трови супата и т.н.

Относно красотата, в България стандартите са нереални. Честно казано в чужбина се чувствам като Пепеляшка преди 12.

# 672
Случайно разбрах за Милица, че е имала гадже от няколко месеца и се е разделила с него, заради влизането в предаването. Много искала да бъде инфлуенсър, влогър и т.н.

Жалко за нея, че е останала без реалната си работа и реалния си партньор заради някаква мания по тъпото инфлуенсърство. Не съм се замисляла, че това е магнит и за по-лабилните хора.

# 673
Страшно много ме дразни как всички мънкат под носа си и говорят сякаш са 100 годишни старци, изморени от живота. Имам предвид когато Евгени се уедини с някоя по пейките. Все си шушукат нещо, най - много Евгени го прави, все едно е в полузаспало състояние. Не мога да разбера какъв е тоя ужас, да не говорим, че и озвучаването е ужасно на цялото предаване.
Милица е ужасно лепкава жена. Тя иска съжаление, но от мен специално няма да го получи. Не е лошо момиче, но е страшно натоварваща филмарка и емоционален вампир. Надрънка му сума ти тъпотии и накрая му вика "спокойно ли ти е с мен" Joy  Изключително глупава и простовата дори в манипулациите си.

Евгени с прибрана коса вече ще ми хареса, но да целува баш Валерия...Angry

# 674
На Габи носът ѝ лъщи повече от на Мони пендарите.

Общи условия

Активация на акаунт