...ми то какво да му харесаш друго. Всички само това могат да кажат за него
... И това мрънкане под носа. Най много мразя да ми мрънкат. Няма никаква интонация, никаква емоция. Иска другите да стопят стената, ами Кристина като каза, че и е студено защо не отиде да прегърне и да я стопли а???
...ми то какво да му харесаш друго. Всички само това могат да кажат за него
... И това мрънкане под носа. Най много мразя да ми мрънкат. Няма никаква интонация, никаква емоция. Иска другите да стопят стената, ами Кристина като каза, че и е студено защо не отиде да прегърне и да я стопли а???
Че той само оставяше жените да говорят, усмихваше се и викаше много мило на всичко. На синхроните също все му беше мило, колкото и да се е изложила девойката. Неговите бяха и по-нахални, бутаха се и прекъсваха. Тук Евгени води шоуто - бързо им уби мераците да нахалстват, като отряза Молдовката. Иначе си ги разпитва, но се опитва да ги и усети, като ги остави и те да говорят. Няколко са с откровена логорея. А ако не могат да намерят общ език, за мен най-нормалното е да ги отпише, а не да се мъчи като грешен дявол. Една среща с Кристина му беше достатъчна. Препоръчани теми