Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 582
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 735
Между другото, снощи се спуках от смях на една реплика, а дори не видях момата, чиято глава я роди.
Отива Виктория да ги стимулира с възможността за безплатно пътуване до Австралия. И вика нещо от сорта : "Да видим коя от нас ще си го спечели"
И тази, която дори не видях коя беше: "Не се ентусиазирайте толкова. Може да не е за някоя от нас."
 Satisfied  Satisfied  Satisfied  Satisfied  Satisfied  Satisfied

# 736
Цитат
Впрочем тия Emirates са доста долнопробни, нищо че са уж елит. Там буквално събират хубавелки от цял свят като ги примамват с обикаляне по света и бляскав лукс. Напълно е вярно, че получават абсурдни привилегии ама има и доста минуси. Ютуб е пълен с видеа "why I quit emirates.....
Малко извън темата, но може ли някой накратко да каже за какво иде реч? Признавам, че не ми се занимава специално да гледам видеа. Sweat Smile Благодаря на отзовалите се.

Виктория и на мен ми направи хубаво впечатление снощният епизод. Също така е по-симпатична от Меган, с която до скоро ми бяха  безлични и ми беше трудно да ги запомня коя коя е. Всъщност Меган във физиономията ми напомня Даяна Ханджиева(онази дето беше във "Фермата").

Жалко, че Даяна Ханджиева участва във Фермата, а не в Ергенът. Щеше да е в стихията си и да е напълно уместно всичкото й флиртуване.

# 737
Цитат
Впрочем тия Emirates са доста долнопробни, нищо че са уж елит. Там буквално събират хубавелки от цял свят като ги примамват с обикаляне по света и бляскав лукс. Напълно е вярно, че получават абсурдни привилегии ама има и доста минуси. Ютуб е пълен с видеа "why I quit emirates.....
Малко извън темата, но може ли някой накратко да каже за какво иде реч? Признавам, че не ми се занимава специално да гледам видеа. Sweat Smile Благодаря на отзовалите се.

Виктория и на мен ми направи хубаво впечатление снощният епизод. Също така е по-симпатична от Меган, с която до скоро ми бяха  безлични и ми беше трудно да ги запомня коя коя е. Всъщност Меган във физиономията ми напомня Даяна Ханджиева(онази дето беше във "Фермата").

Тя си го каза до известна степен, вип пропуски в еди си кои заведения, намаления, живеят в мега луксозни комплекси на общежитие с колежки-съквартирантки. Покриват им огромна част от разходите, буквално си имат едва ли не цялата заплата за кеф. И тя си беше по купони от малка, като нищо е яко ескалирало като получила всички тез екстри и се разхожда с нови приятелки, дошли за същото 😂😂😂 По такива места ходят и бая влиятелни мъже и Дубай си има бая лоша слава относно инфлуенсърките, дето са им постоянно на гости. Не се опитвам да злословя, просто най-вероятно доста голяма част от казаното във визитката е напълно вярно. Да мръднеш толкова, че да хукнеш в Индия........

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 10:45 от Nightwolf

# 738
  • София
Хм, може от продукцията да са и вдигнали мерника на Кристина след като отказа да им ходи по гайдата и да играе унизителната борба. Наумчо не бе никак доволен, сигурно са пуцали в ухото му...

# 739
Не съм гледала вчера, ама прегледах иг на Кристина, изглежда ми че е отказала да играе играта на много влюбена в човек, който не се е постарал за една среща. Аман от мъже, които искат да им свалят звезди.

# 740
Пуснах си пак видеата с подготовката и изпълненията на танците, определено са най-приятните сцени от началото на сезона.   Милица, а може би и Габи, са ги изгаврили с горнища без презрамки, останалите имат и не им падат одеждите. Искрено казвам, че Милица тук изобщо не ме подразни, предпочитам я поразхайтена да се престарава, но весела, отколкото да хленчи, да манипулира чрез семейни проблеми или да плаши ергенчето на пейката.
Елена с топ включвания с разтрепераните пайетКи и кралските кобри. Много бързо секна на Айлин саботажа, без да е груба или да повишава тон.
Обаче от промото за следващия епизод става ясно, че дотук с веселото и щастливите групови моменти.

# 741
Между другото, снощи се спуках от смях на една реплика, а дори не видях момата, чиято глава я роди.
Отива Виктория да ги стимулира с възможността за безплатно пътуване до Австралия. И вика нещо от сорта : "Да видим коя от нас ще си го спечели"
И тази, която дори не видях коя беше: "Не се ентусиазирайте толкова. Може да не е за някоя от нас."
 Satisfied  Satisfied  Satisfied  Satisfied  Satisfied  Satisfied

Елисавета го изкоментира.
Голям смях с тази лотария за Австралия.

# 742
Впечатления от първите 10 минути на епизода, че не можах да го изгледам вчера:
Тази Кристина...кифла от всякъде, разказа си всички болести, фобии и недостатъци с морето, глутена, ниско кръвно, мрънкане. Очевидно е капризната и  разглезена дъщеря на тате с кантората и е незаинтересована от Евгени. Юрист?! ОМГ! С беден речник и т.н. Излага всички юристи, защото клишето за юристите се затвърждава именно от такива персони и псевдо юристи. Даже Евгени каза" Не се усмихва, сигурно заради професията"...
О, ама тя  щяла сега и програмист да става. ОК, съгласна съм, сигурно е по-интересно.
Милица живее на друга планета и не вярвам със съжаление и рев да спечели, когото и да било, въпреки, че според мен у нея има и скрита агресия и негативизъм, не просто меланхолия някаква.
Айлин и Валерия какво правят с тези двете госпожи?
Ще гледам после и продължението на епизода.
ПП: Искам да видя повече от Микаела, визуално ми е приятна, както и Крисия.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 11:23 от FreakOnALeash

# 743
  • Разпиляна във въображението
Поли ми е Бернадет Ростенковски - глас, професия, усмивка

Пам обаче постоянно коментира останалите. Мони, Елена и тя от сутринта започнаха другите. Поне да бяха дали дали ламите изобщо са ги коментирали.

# 744
Извинявам се, ако сте го разискали, но не ви изчетох - разбра ли се кое момиче довечера ще се оплаква, че е нападната след срещата си с Евгени?

# 745
Стори ми се, че е Крисия.

# 746
  • Варна
Генчо, мигни два пъти, ако се чувстваш в опастност.

Постнах си го във фейса 😂😂

# 747
Да, сложила съм едно Т в повече.

# 748
Понито Поли има много хубава коса.
Симпатизирам на Мика и Ирина, красиви и женстввни са.

# 749
Евгени отвсякъде е о.к но с тези всичките недомислени момичета ще го боли главата .Засега Валерия като че ли се държи нормално и е приемлива .

Общи условия

Активация на акаунт