Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 634
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 810
Аз пак да кажа, че смятам за абсурдно твърдението, че трябва да харесваш един човек, за да можеш да проведеш нормален неангажиращ разговор с него. Представете си само света, ако беше действително така. Просто Кристина е куха, това е. Направила си е труда да отиде в предаване, но не може да си направи труда да се насили за някакъв small talk. Не е нужно да си кой знае колко умен, за да си дадеш сметка, че шансът да не харесаш ергена е много голям. Разбирам го човекът - като на всеки въпрос се отговаря с мрънкане и всяка дума се засипва с купища оплаквания, и аз щях да изгубя всякакво желание за интеракция. Съвсем резонно си я изгони, тя беше като празна черупка - никакъв живец, никаква емоция, никаква стойност.
Разговорът с Елисавета беше добре, съвсем нормален, но не съм изненадана, все пак на 40-45 жената има житейски опит. Само се чудя защо си позволи да падне на нивото на Габриела и Теодора. Сигурна съм, че може да се справи и по-добре.
Това е и моето мнение. Просто Кристина е една опаковка, но без особено съдържание явно. Сама си каза, че баща й я натискал за правото, стажувала в неговата фирма и т.н. Иначе си я влекат конкурсите за красота.
Аз от нея чух само едно мрънкане. Най-малкото не е възпитано да се обясняваш колко повръщаш, къде те боли корема, колко си отегчена. При малко усет, човек може да води напълно неангажиращ и приятен разговор с всеки или почти всеки.

# 811
Кристина е някаква Мис България Вселена. Има интервю след завръщането и от международния конкурс зимата. Две думи на кръст не може да върже и там. Просто си е такава.

# 812
Елисавета е на 31... така казва гугъл. Поверих защото на визитката се учудих, че е на 30+, не повече... тъй, че кофти гени май.

Но по принцип жените се показват пред доста зрители, реално ако наистина търсат мъж, това е някакъв начин да получат внимание от повече мъже и след предаването. Нали казват, че няма лоша реклама.

# 813
Пам ми е на кантар. Когато се държи мило и възпитано, ме очарова. Плюенето по другите не й отива, не че не е човешко и да няма право да хейти, но губи от това. Подхожда й да е благородна и по-снизходителна. В промото се учудих какво би могла срещу Крисия да има.
И Пам си показа рогата. И преди го казах, да застане срещу тях и да каже каквото мисли в очите, а не да се крие зад камерата и само да шушне зад чуждия гръб коя каква е. Плачем, че ни обиждат нас, ама коментираме всички останали. Въобще не я харесвам и това няма нищо общо с външния вид.

Това със заставането и говоренето в очите е много лесно, когато в даден момент можеш да станеш и да си тръгнеш. Но, при положение, че после ще трябва да делят една къща и да се гледат на кръв още сума ти време, не мисля, че е добра идея. Видяхме какво стана с Александра, когато заставаше и говореше в очите им - направо я разкъсаха. А Пам ще я довършат, като ще я удрят по най-слабото й място - килограмите. Освен това така или иначе всички го правят - не виждам нищо лошо и тя да го прави. Не е нужно да прави сеир и да се самозакопава, тръгвайки с рогата напред

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 13:47 от Lady Cassiopeia Duval

# 814
Пам е умно момиче, абсурд е да върви с рогата напред. Екстра си е така. Виждам я доста да поостане. Харесва ми как Евгени се държи уважително и нежно с нея.

# 815
Мис Вселена добре че е с лещи, импланти и ринопластика, че да поникне и това самочувствие.

# 816
Скрит текст:
Аз пак да кажа, че смятам за абсурдно твърдението, че трябва да харесваш един човек, за да можеш да проведеш нормален неангажиращ разговор с него. Представете си само света, ако беше действително така. Просто Кристина е куха, това е. Направила си е труда да отиде в предаване, но не може да си направи труда да се насили за някакъв small talk. Не е нужно да си кой знае колко умен, за да си дадеш сметка, че шансът да не харесаш ергена е много голям. Разбирам го човекът - като на всеки въпрос се отговаря с мрънкане и всяка дума се засипва с купища оплаквания, и аз щях да изгубя всякакво желание за интеракция. Съвсем резонно си я изгони, тя беше като празна черупка - никакъв живец, никаква емоция, никаква стойност.
Разговорът с Елисавета беше добре, съвсем нормален, но не съм изненадана, все пак на 40-45 жената има житейски опит. Само се чудя защо си позволи да падне на нивото на Габриела и Теодора. Сигурна съм, че може да се справи и по-добре.
Това е и моето мнение. Просто Кристина е една опаковка, но без особено съдържание явно. Сама си каза, че баща й я натискал за правото, стажувала в неговата фирма и т.н. Иначе си я влекат конкурсите за красота.
Аз от нея чух само едно мрънкане. Най-малкото не е възпитано да се обясняваш колко повръщаш, къде те боли корема, колко си отегчена. При малко усет, човек може да води напълно неангажиращ и приятен разговор с всеки или почти всеки.
[/quote]

Е как да има усет една разглезена кисела фръцла, която дефилира по конкурси (недоумявам с какво тяло точно, но ок) и разнася кафе в офиса на татко, свикнала е на лукс и изглежда видимо отегчена още от ден 1-ви. Усетът е за хора, които имат желание и умение за общуване. Хайде, поне умение.

# 817
На Гената трябва да му се признае нещо. Чистосърдечно и с хъс приема всяко "предизвикателство" без излишна надменност.
Втурна се да танцува и народни танци и латино. И се раздаде наравно с танцьорките, ако не и повече. Не стоеше просто като зрител на шоу.
На ориенталските даде всичко от себе си да не се спука от смях (имаше малко пропукване в самото начало на танца, но бързо се окопити), а тактично да се усмихва оценявайки старанието спрямо вменената задача.

Към всякакви странни ситуации, в които се опитват да го вкарват, показва съпричатност - видяхме го с всичките нелепи подаръци - договори, белиденс, стихотворения, пеене и т.н.

# 818
Пам ми е на кантар. Когато се държи мило и възпитано, ме очарова. Плюенето по другите не й отива, не че не е човешко и да няма право да хейти, но губи от това. Подхожда й да е благородна и по-снизходителна. В промото се учудих какво би могла срещу Крисия да има.
И Пам си показа рогата. И преди го казах, да застане срещу тях и да каже каквото мисли в очите, а не да се крие зад камерата и само да шушне зад чуждия гръб коя каква е. Плачем, че ни обиждат нас, ама коментираме всички останали. Въобще не я харесвам и това няма нищо общо с външния вид.

Това със заставането и говоренето в очите е много лесно, когато в даден момент можеш да станеш и да си тръгнеш. Но, при положение, че после ще трябва да делят една къща и да се гледат на кръв още сума ти време, не мисля, че е добра идея. Видяхме какво стана с Александра, когато заставаше и говореше в очите им - направо я разкъсаха. А Пам ще я довършат, като ще я удрят по най-слабото й място - килограмите. Освен това така или иначе всички го равят - не виждам нищо лошо и тя да го прави. Не е нужно да прави сеир и да се самозакопава, тръгвайки с рогата напред
Тогава да не обсъжда и зад гърба. Като иска да е много добра и достойна да стои и да мълчи и в очите и зад гърба. Това че всички го правели, не го прави хубаво. Страшно грозно поведение все на другите да намираш кусури, но иначе да стоиш и да мълчиш. Всеки човек е различен, но за мен е много важно човек да отстоява себе си и да не премълчава. Казвам го като човек тормозен като по - малка, но с годините съм се научила да не мълча. Ако пък случайно премълча на някой, няма да го коментирам и зад гърба.

# 819
Е как да има усет една разглезена кисела фръцла, която дефилира по конкурси (недоумявам с какво тяло точно, но ок) и разнася кафе в офиса на татко, свикнала е на лукс и изглежда видимо отегчена още от ден 1-ви. Усетът е за хора, които имат желание и умение за общуване. Хайде, поне умение.
Именно. Дори като даваха кадри с лодката тялото й беше ок, но доста отпуснато, личи си, че не тренира нищо и набляга на шопинга и почивките, а тати/гаджето ще плаща. Аз помня, че тук имаше нейна снимка с Теодора от някакво заведение и май съвсем в реда на нещата, оказаха се на едно ниво глупави и меркантилни и двете.

# 820
  • Варна
Две думи на кръст не може да върже и там. Просто си е такава.

и без да съм я гледала там, съм сигурна. Вижда се че природен интелект няма. Както казват хубава , но непривлекателна.
Елисавета не е грозна, просто е малко тип кранта до мъж като Евгени / нежен, фин и дребничък/ . не изглежда на 45 години, хайде пък сега, всички все едно сме от списание. просто е по-едра като структура и има по-силни черти.
Аз харесвам Габриела и Меган  за сега сякаш най -много. Харесвам и Валерия и Айлин, свежички са ми Simple Smile

# 821

Не е така. Ако нямаш нищо общо с другия човек, и двамата са интроверти, изобщо не е лесно да се води разговор. Това си е черта на характера, не е до това дали си умен или тъп. Ама по-разговорливите не могат да го осъзнаят.

# 822
Някой спомена, че се е оказало че учителката не е точно учителка. Изпуснала ли съм нещо?
Виж ѝ Инстаграм профила( на 1 стр.)

# 823
Скрит текст:
Не е така. Ако нямаш нищо общо с другия човек, и двамата са интроверти, изобщо не е лесно да се води разговор. Това си е черта на характера, не е до това дали си умен или тъп. Ама по-разговорливите не могат да го осъзнаят.
[/quote]

Именно, въпрос на желание е и умение да водиш адекватен диалог дори и да не те итересува дали ще останеш. Но то и с Валерия всичко беше насила. Все пак Кристина знае, че е в определен формат, че има камери и всичко ще бъде излъчено. Ако си с по-лек характер би могъл да изтърпиш някаква си среща с любезност. Доколкото разбирам от темата, тя намеква, че е имало причина срещата да протече по този начин и да бъде изгонена накрая.

# 824
Айде сега, интроверти. Интровертите се оправят добре в такива ситуации, дори да нямат нищо общо със събеседника си. Когато си куха лейка се получават такива ситуации, като снощната изнасилена среща. Колкото и да се опитваш да раздвижиш разговора, ако другият се държи все едно е на интервю, нямаш никакъв шанс.
А и рядко ще видиш интроверт да се чекне по конкурси на красота и внимание, та не смятам, че тя попада в тази категория. Joy

Общи условия

Активация на акаунт