Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 505
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 825
Моите фаворитки от началото бяха Кристина и Меган. След вчерашната среща Кристина определено не ми харесва вече и се радвам, че си тръгна. Видя се, че няма химия с Евгени и съотвятно няма място за нея в предаването вече. Иначе е красива - спор няма. За сега продължавам да харесвам Меган.

Виктория ми е една идея по-симпатична след вчерашната среща с Евгени, но продължава да има нещо в нея, което не ми харесва. И въпреки това, между тях наистина се получи някакъв момент на интимност и романтика, който беше много приятен за гледане. Като се усмихне е чаровна.

Валерия все повече НЕ ми харесва. Не понасям лудите кучкари, въпреки, че и аз имам куче. Познавам няколко такива - истински ужас е да се говори с тях. Като хипнотизирани зомбита са на тема кучета, стигат и до агресия, ако случайно не си съгласен с тях, а комуникацията с такива типажи е крайно неприятна и натоварваща.

Айлин, като цяло не я харесвам, гласът й ужасно ме дразни (на Поли също), обаче вчера беше уникално красива. С този грим и тези очи....... Наистина беше ТОП - няма как да не й го призная.

Около Мони тепърва ще става лудница и то без дори да се налага да прави нещо. Присъствието й е толкова надменно, студено, силно и дразнещо, че само да мине покрай някой, който не харесва е достатъчно, за да му скъса нервите и да предизвика агресия. А това ще работи изцяло в нейна полза, ако продължи да е толкова ледена и хладнокръвна. Очаквам да ги прави луди калинки без реално да прави абсолютно нищо Simple Smile

# 826
Тая Виктория е стюардеса или йога преподавател? Аз се обърках последно като каква се представя. Но ако е последното, много се смях как получила просветление като си измила очите/лицето в река Ганг - сигурно eдна от най-мръсните реки в света.

Не мога да я харесам, иначе. Най-общо - никаква ми е.

# 827
  • Бургас
Привет от мен, Nature Sparkles сЛъНчИцА Nature Sparkles !
Току що пуснаха пост за Милица въс ФБ страницата и направо ми иде да си избода очите от напомнянето за снощния криндж. Милата Милица, жива да я ожалиш, толкова  е екстра във всичко и особено в драмите, че не знам... Към момента мога да кажа, че тоя кринджак не мога да го понасям, даже повече от Габриелите.... Надявам се, днешната пътница да е тя... Rolling Eyes

# 828
Кристина не е никакъв интроверт, а темерут с ниска интелигентност. То по физиономията й личи. Една такава празна.

# 829
О, абсурд! Кой ще се лиши от златната кокошка, от носителка на криндж на макс? Няма да си ходи Мили скоро, сигурна съм. Освен това така дразнят Женката Ергенката и го карат да проявява някакви емоции. Сигурна съм, че и зад камерите, в неговата вила се бъзикат здраво момчетата. Те няма какво да правят по цял ден.

# 830
Коя е ФБ страницата? Намерих една, но е с твърде малко последователи и публикации, не ми изглежда официална. Снощи не успях да гледам добре, хубаво, че Криса си тръгна, въобще не ѝ беше мястото там. Изтървала съм обаче и танца на Милица...

# 831
  • София
Оня ден разглеждах инстаграма на Кристина и дори писах тук, че има епизодично участие в сериала Братя. Общо взето има снимки от конкурси с разни ленти, явно това си я влече, но първата й титла е Мис Глезана, още от училище. Много точно Simple Smile

# 832
  • Варна
Таз Милица прилича на душевно болна / да пази Господ/ Не знам какво и е, но не е 100% определено. Голям кукундрел.

# 833
Тая Виктория е стюардеса или йога преподавател? Аз се обърках последно като каква се представя. Но ако е последното, много се смях как получила просветление като си измила очите/лицето в река Ганг - сигурно eдна от най-мръсните реки в света.

Не мога да я харесам, иначе. Най-общо - никаква ми е.

Тя си изброи всичко, дигитален маркетинг, после стюардеса, след това преподава йога курсове, кой ли знае какво е следващото 😂😂 Несериозна история, аз съм на мнение, че се е паркирала да трупа последователи и тя, вече пробутва некой промо код за еди що си. Може и да го харесва ама то освен йогата кво друго да ги свързва. Нещо не схванах дали е навита да ходи с него навсякъде или възприема 3 седмици като приемливо отсъствие.

# 834
Обзалагам се, че Милица и Пам ще останат и след средата на предаването и ще обясня защо - след вчерашното предаване мисля, че стратегията на Евгени е тикче или хиксче и чао след всяка индивидуална среща с момиче. Ако срещата мине добре ще ги оставя, ако не - ще ги праща да си ходят. Т.е. всяка среща ще бъде решаваща, а не просто среща за запълване на ефирно време. И тъй като според мен най-малко е привлечен от Пам и Милица, мисля, че няма да се забърза със срещите с тях. Тях може да ги махне и без среща, ако накрая останат само тези, които са му направили по-силно впечатление и иска да ги опознае по-добре.

# 835
  • Бургас
Коя е ФБ страницата? Намерих една, но е с твърде малко последователи и публикации, не ми изглежда официална. Снощи не успях да гледам добре, хубаво, че Криса си тръгна, въобще не ѝ беше мястото там. Изтървала съм обаче и танца на Милица...

Олеее, ти най-сублимния момент си изпусала Grin .
А иначе страницата е "Ергенът" с 49 хил. последователи Simple Smile)))

# 836
След вчерашната среща Кристина определено не ми харесва вече и се радвам, че си тръгна. Видя се, че няма химия с Евгени и съотвятно няма място за нея в предаването вече.

Според мен, основната причина да я изпидурка толкова бързо, е че се притесни, че ще му изяде зайчето. И аз бих се притеснила, разбирам го Joy

# 837
След вчерашната среща Кристина определено не ми харесва вече и се радвам, че си тръгна. Видя се, че няма химия с Евгени и съотвятно няма място за нея в предаването вече.

Според мен, основната причина да я изпидурка толкова бързо, е че се притесни, че ще му изяде зайчето. И аз бих се притеснила, разбирам го Joy

Уфффф, каква простотия ми дойде да напиша, ама я изтрих, че ще ме баннат. Беше в духа на изяждането на зайчето Joy

# 838
Всеки път се чудех на кого ми прилича втрещеният, ултра-интензивен и леко налудничав поглед на Меган, а някой в предните коментари го е нацелил в десятката - има точно погледа на Джон Малкович!!!

МилитУ пък точно се вписва в т.нар. "pick-me girl" филмова тропа https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Pick-me%20girl
- отчаяната нужда от валидация, истерично-нарцистичното настояване тя да бъде специална, по-различна от всички останали, как тя е ЕДИНСТВЕНАТА която се интересува от неговите чувства... "Спокойно ли ти е с мен??"
Бррр...толкова е задушаваща и лепкава, че чак моят инстинкт за бягство се активизира, а на Евгени сериозно ще му е нужна охрана скоро.

Рая, Мария, Джия и онази другата с колите - ама сериозно, толкова са безлични, на този етап са като част от мебелировката или градинските храстчета. Защо продължава да им дава рози? Бих си помислила, че поне бутафорните ще разкара първо, а той упорито ги държи.
За Габи (маймунския г*з) и Пам е ясно защо ги държи още, въпреки, че видимо няма никакъв интерес.
Пам, например - нито на пейката, нито на среща я е поканил още, ама иначе "красива Пам, приеми тази роза"....

# 839
Не само погледа, те като цяло си приличат. Тя спокойно може да мине за негова дъщеря.

Всеки път се чудех на кого ми прилича втрещеният, ултра-интензивен и леко налудничав поглед на Меган, а някой в предните коментари го е нацелил в десятката - има точно погледа на Джон Малкович!!!

МилитУ пък точно се вписва в т.нар. "pick-me girl" филмова тропа https://www.urbandictionary.com/define.php?term=Pick-me%20girl
- отчаяната нужда от валидация, истерично-нарцистичното настояване тя да бъде специална, по-различна от всички останали, как тя е ЕДИНСТВЕНАТА която се интересува от неговите чувства... "Спокойно ли ти е с мен??"
Бррр...толкова е задушаваща и лепкава, че чак моят инстинкт за бягство се активизира, а на Евгени сериозно ще му е нужна охрана скоро.

Рая, Мария, Джия и онази другата с колите - ама сериозно, толкова са безлични, на този етап са като част от мебелировката или градинските храстчета. Защо продължава да им дава рози? Бих си помислила, че поне бутафорните ще разкара първо, а той упорито ги държи.
За Габи (маймунския г*з) и Пам е ясно защо ги държи още, въпреки, че видимо няма никакъв интерес.
Пам, например - нито на пейката, нито на среща я е поканил още, ама иначе "красива Пам, приеми тази роза"....

Общи условия

Активация на акаунт