Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 428
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 365
На Валерко израснаха криле след тези измъчени и статични т.нар. целувки… В някаква омая е, че е предпочетена пред другите жени. Сякаш е спечелила световен конкурс, а не все едно епизодична роличка в шоу.
Посредствена и много объркана девойка е.

# 1 366
  • София
Валерия не ми е приятна изобщо, Айлин също. Много са смешни как уж много харесват Евгени, но и много се радват, че "май има нещо" с другата. Майко мила....
Нямам търпение да видя как ще се излагат в следващия епизод.

Относно Мони, аз явно съм изпуснала, а уж гледам всички епизоди, но не виждам с какво е провокатор, освен с присъствието си - ходи с високо вдигната глава, не говори почти нищо. Като я гледам ми идва на ум една фраза - Котката не се интересува какво говорят мишките за нея. Не ги определям коя е котка и коя мишка, а това, че според мен тя така се чувства. Харесва ми на промото как ще изкара Валерия от образ.

Много ми хареса как Елена каза - Важното е коя ще е последна с целувките. Започва да ми харесва тази жена

# 1 367
  • София
Май само аз харесвам Валерия и нещото, което се заражда между тях. Сладки са някак заедно. Заради кучетата и по принцип ми стана симпатична.
Елена определено говори много хубаво и разбирам защо му стана интересна. Може би е сапиосексуален, да вкарам и аз една завъртяна дума кат нея. Много по-гладко й тече мисълта от тази на Пам, която се оказа и злобарка.

# 1 368
Да взима уроци белиденсърката
https://vm.tiktok.com/ZMYyEFyV6/

# 1 369
Ирина имаше визитка и то каква. Тя сама се е очудила от нея. Другите със сигурност не са, защото се появяват онлайн средата на октомври.
Ще съм в див шок и ужас, ако Евгени избере Валерия, защото посланието, което ще стигне до някои по-лабилни хич не ми харесва. Но няма да то съжаля, от ден едно се има жокери що за стока е. Нейните дефицити само много заслепен индивид ще пропусне. С Елена мисля, че би си допаднал най- много.
Но големият въпрос е какво търси и ще избере Евгени- красавица (лично за мен Валерия е далеч от красотата, а просто е типичния модел, който засиява с правилния грим) или душевност (Елена най-малкото прилича на човек, който няма да поставя загробващи условия и ултиматуми).

# 1 370
  • София
Снощният епизод направи явен контраст между Валерия и Елена. Какво разбрахме от играта на народна топка - Валерия хвърли топката по Елена, когато тя беше с гръб към нея, после отпадна незабелязана. Толкова. Елена каза, че като малка е била много силна в тази игра, т.е. тя е била енергично, борбено дете, имала е своите детски занимания и приятели. Не отвърна на провокацията и не заформи драма или скандал, както се случи миналия сезон при сходна сцена. После се забавлява и се бори до последно и така спечели симпатиите на Евгени (впоследствие, по време на разговора им каза, че обича сутрин да плува - отново препратка към един активен, динамичен и инициативен човек). Освен, че говори добре, тя успява индиректно, без да се натрапва,  да разказва за себе си.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 10:26 от Prizma

# 1 371
Валерия не е сред 2-те имена, които се въртят за победителки, така че спокс, в някакъв момент явно ще се пропука идилията. Някак си е разбираемо защо вчера се завърна към нея. В началото може да не беше много убеден, но след Кристина, Милица, Поли, Крисия изведнъж му се стори никак не зле Grinning

# 1 372
Видях, че вече сте коментирали излиянието на Айлин към Валери, обаче искам да отбележа тона и изговарянето на думите с всичките превземки. Беше ми нещо средно между пирони по стъкло и my precious на Ам-гъл - чак мъжът ми се обърна ужасено, като чу.

# 1 373
На 24 години Валерия вече има вид на злобна и кахърна лелка, нищо че се води моделка. Вчера попаднах на статия за друга българска моделка, Бойка Матова, снимала се за Vogue и дефилирала по разни големи модни подиуми.

Ами като гледам тези двете, за пореден път се убеждавам, че "моделка" изобщо не е еквивалент на "красива жена".

А Валерия да благодари на предаването, че ни просвети коя е тя и кои са ѝ каузите.

# 1 374
Моите 5 стотинки:
Елисавета пуфти като жена в критическа възраст, на каквато изглежда.
Габи / с устата / май разбра веднага, че има и по-луди от нея  и не може да командва парада. Сви опашка и дудне от дивана.
Кристина - много красива, ама самочувствието и претенциите й изядоха екранното време. Да си работи като "принцесата на тати". Делата си на юрист като нея не бих поверила.
Габриела "рускинята" - каква е пък тази ... Че и забележки прави!
Милица - селска хубавица. Сигурно се увърта около кмета на селото, ама пък той е женен. Или около някой друг, който не може да вдене, че иска брак и сигурност. Кючека не бил нейното, ама се справи по-добре от професионалната танцьорка Мони.
Мони - Стряска децата ми и по тази причина си пускам епизода преди заспиване. На тая няма да й дам и 5 лева за танците, ако съм на сватба.
Крисия - Чалгаджийка с афинитет към класиката?! Да, бе, да!
Мегън - прекалено "позитив", прекалено над нещата, прекалено ухилена. Но пък, за да съм коректна, й признавам това, че не е спряла да танцува народни танци, нищо че живее далеч от родината си.
Айлин - Хубави крака и въобще тяло, но все си мисля, че ако я гледам по-дълго, ще ме урчаса или в краен случай ще ме погълне с тая уста. Би била милостива, ако ми приложе нещо от каратето. Струва ми се по- безболезнено.
Пам - сладурка. Защо е там, припомнете ми!?
Елена - прекалено разумна и Оправна за тоя Дечко, Ергени. Но ми харесва, но не и като външен вид. Изглежда много отговорен човек. Даже прекалено.
Валерия - Във вчерашния епизод изглеждаше като американска милионерска булка - нежна, миловидна, хищна, пресметлива и студена.
Учителката от Бургас - Леле, училищното настоятелство къде спи?
Има някои дами с интересни цветове на косите, на които не помня имената. Някой да знае номерата на боите им?
Ох, изморих се. По-нататък пак ще се включа.

# 1 375
На Валерко израснаха криле след тези измъчени и статични т.нар. целувки… В някаква омая е, че е предпочетена пред другите жени. Сякаш е спечелила световен конкурс, а не все едно епизодична роличка в шоу.
Посредствена и много объркана девойка е.

Истинска си беше целувката, стига конспирации. Как очаквате да им нареждат, айде целувайте се с език? Те да не са някакви роби там или да се снимат в Холивуд за милиони долари?

# 1 376
На мен писмото, което е написал Евгени много ми хареса. Аз съм романтична душа и на мен ми се стори "Много мило" Simple Smile Замина Гената - като го гледах вчера, а и с това писмо, направо си е хлътнал. Но според мен Валерия не. Злобно е за мен това момиче и това си е. А е и доста грозничка, и подпухнала, когато е без грим.

Относно Габи - вчера ми беше много забавна. Честно казано и аз смятам, че не е злобна, а простовата и лесна за манипулиране. Покрай Теодора проявяваше злоба, защото самата Теодора е много злобен човек, но сега, като е без нея се вижда, че не е такава. На моменти има наистина точни  попадения. Тя си е в предаването само за да виси на хубаво място на аванта (както беше Марта) - изобщо не се интересува от Евгени.

Мони, както вече казах, много ми харесва (не визуално, а като поведение). Но пък не мисля, че изобщо има някакъв шанс с Евгени. Но и тя според мен не го харесва. Само за пълнеж е там, но поне ги прави диви калинки, та е интересна Simple Smile

# 1 377
Не мисля,че Валерия може да изпита любов към човешко същество.Затова не мисля,че има и приятелки в реалния живот.Тя е обсебена от кучетата си и всеки човек би третирала като натрапник в собствения си свят.Кучетата са на първо място.И аз обичам животни,ама  пък да пренебрегна човек за сметка на едно куче-хайде,моля ви се! Помолих приятелка,която живее в Австралия,да разузнае нещо за визитата на Генчо.Никъде не е намерила инфо за това.Странно...

Нещо не е търсила както трябва вашата приятелка, аз съм намерила инфо къде е бил, но участието му според програмата е само в 1 ден,така че си е имал време да обикаля с дамата,за която е взел втория билет,ако въобще е взел някоя с него Smiley

# 1 378
Прочетохте ли какво пише Евгени в писмото си до Валерия, което ще го дават в следващия епизод-
Ако трябваше да плащам данък за всяка мисъл за теб, скоро щях да бъда разорен.
Нахални мисли на заспиване,......мисли на събуждане
Когато слънцето наднича сутрин през процепа на завесите, си представям, че си ти. Защото твоите очи са слънцето.
След всяка прегръдка твоето ухание се залепя за мен и никакъв душ не е в състояние да го заличи
Вкусът на всяка целувка ме отнася в красиво местенце- как искам да се събудя до теб. Как искам да имаме повече време заедно. Да те опозная в твоята цялост. А ти? Чудя се какво ли си мислиш, докато така безсрамно....в главата ми

Брех този Евгени-много романтичен човек. И за човек, завършил музикалното и живял дълги години в чужбина, пише правилно граматично- с верни пълни/кратки членове,запетайки и тн. Чак ми става тъжно за Евгени къде е попаднал с тази негова арт душа

# 1 379
Мен нещо ме спира да харесам напълно Елена като човек.Малко напориста ми идва и с помпозен изказ.А Гени го раздава земен и обран човек.

Общи условия

Активация на акаунт