Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 432
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 440
Много ми е странно да се съди за привличането между двама души от това нас какво би ни привлякло ..Това е толкова индивидуално. Жените и мъжете гледат през различни очи на секса.

# 1 441
Не знаем кой какво неизживяно и какви травми крие в себе си (дистанцирам се от болестните състояния като педофилията).
На мен изобщо не ми прилича на ученичка. Прилича ми на 20- и няколко годишно момиче, което знае с какво да се маже. А снимките й от портфолиото са пипнати.

# 1 442
Много ми е странно да се съди за привличането между двама души от това нас какво би ни привлякло ..Това е толкова индивидуално. Жените и мъжете гледат през различни очи на секса.
Никой не съди за другите. Изразяваме мнение, аз изразих моето мнение, ако аз бях мъж. Евгени сам да си прецени Габи ли му харесва, Валерия ли, Айлин ли, нали няма аз да ги търпя😂

# 1 443
На твоето мнение съм за Мони специално. Бях си подготвила един пост, но ще си го спестя, защото сигурно ще ме погнат феновете ѝ. 😅
До тук фабулата в този сезон протича абсолютно неестествено и нереално, което прави всичко това, което виждаме - невъзможно.
Приятелство между жени, дошли да се състезават за интереса на един единствен мъж, по никакви природни закони не е възможно. И това е така дори в семейства на многоженец - там жените съзнателно си делят един мъж и дори раждат деца от него, но не са приятелки.
Очеизвадно е, че някои са там, за да се покажат, да си поклюкарят, да се правят на интересни, да си изкарат курорта докато ги държат.
Мони... не разбирам и няма да разбера до края на пребиваването ѝ там, възхитата към поведението ѝ и издигането му на пиедестал. Китосано дърво с дълги нокти, лишено от емоции, предизвиква неразбираема за мен възхита. Пак си мисля, че вероятно проблемът е в мен.

# 1 444
Представям си как се е случило. Продукцията вика "дайте да продължим епистоларната линия, не вървят срещите, време е да пораздвижим нещата, че женската публика няма да е доволна - 11 часа ефирно време в пет епизода, нещо романтично трябва да почне да се случва". Сядат Егени и Наум да мислят писмо, (Наум нали каза, че си обсъждали много с ергена), но не им се получава много. Викат на помощ Ваня Щерева и хоп! - писмото готово. Записват Евгени да го чете изразително и ето ти сърцераздирателна сцена.

Продукцията: "Я какъв дълбок филмов конфликт ще ни се получи в 6ти епизод - Валерия разкрива истинската си същност пред момичетата, а нищо неподозиращият Евгени в това време си излива душата в лирични писма до нея. Абе ние не правим реалити, ние правим филмов шедьовър!"

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 14:06 от Lemon Verbena

# 1 445
Габриела с руски произход ли е или си фалшифицира акцента?

# 1 446
Гледах снощния епизод. Валерия ми напомня на Александра по кикотенето. Всъщност нищо не говори по същество, само се хили и усмихва като е с Евгени. А всъщност малкото,което казва,са условия.
Елена ми харесва,не й бях фен,но определено на фона на всички вътре , е свеж въздух. Дано Евгени направи рязък завой от Валерия към Елена.
Нали в промото от началото имаше сцена,че се карат двете . Явно Евгени се раздвоява в един момент и те го усещат.
Пък манията на Валерия към кучкарството няма да я коментирам просто. Човек,който има фиксации някъде, има дефицити другаде...

# 1 447
На твоето мнение съм за Мони специално. Бях си подготвила един пост, но ще си го спестя, защото сигурно ще ме погнат феновете ѝ. 😅
До тук фабулата в този сезон протича абсолютно неестествено и нереално, което прави всичко това, което виждаме - невъзможно.
Приятелство между жени, дошли да се състезават за интереса на един единствен мъж, по никакви природни закони не е възможно. И това е така дори в семейства на многоженец - там жените съзнателно си делят един мъж и дори раждат деца от него, но не са приятелки.
Очеизвадно е, че някои са там, за да се покажат, да си поклюкарят, да се правят на интересни, да си изкарат курорта докато ги държат.
Мони... не разбирам и няма да разбера до края на пребиваването ѝ там, възхитата към поведението ѝ и издигането му на пиедестал. Китосано дърво с дълги нокти, лишено от емоции, предизвиква неразбираема за мен възхита. Пак си мисля, че вероятно проблемът е в мен.
Мони в някаква алтернативна вселена, в която беше сложила умерено количество устни и не се държеше все едно постоянно е на моден подиум, може би щеше да бъде любимката на 99% от зрителите. Доста изкуствено ми се струва поведение и в момента, много се притеснява да не изглежда зле, все е застанала в една неестествена поза, в която ако стоя 15 минути, ще се схвана. Самообладанието ѝ наистина ме впечатлява, защото аз такова нямам и ако бях на нейно място, на секундата щях да избухна срещу тях, та сигурно щеше да ме изгонят от продукцията. Но аз все си мисля, че поне в половината от случите да подпалва скандалите, просто ние не виждаме всичко.

# 1 448
Снощи много се смях, когато Елена отиде да ги прекъсне и я помолиха да изчака, а тя каза “зад дървото ли да чакам”. Показва добро чувство за хумор. За момента тя е моя фаворит.

# 1 449
Пак ли са трили?  Надявам се мен не са.
Не ми се смейте, но съм фен на Елена и Ирина, нищо че последната не я показват много много.
Искам да видя повече от Райа.

# 1 450
В моя свят на такива като Мони им казваме "перде", а не човек със завидно самообладание.

# 1 451
  • София
Хм, започнаха да излизат статии с името на победителката и развитието на взаимоотношенията й с Евгени до момента.

# 1 452
Cveta77, вчера се видя, че тя започва или ескалира скандалите и после се измъква. На промото тя ли пита Валерия дали има завършен трети клас? Ако да, това също е доста злобен коментар. Като се сетя как се заяде на Теодора за мястото до себе си, направо не мога да си обясня как е почти всеобща любимка.

Елена освен че намирам за превзета, също е и доста нахална и леко досадна. Противно на повечето мнения според мен разговорът ѝ с Ергени въобще не мина толкова добре. Той не я слушаше особено, а тя пък грам не се усети. Може би защото го прекъсна с Валерия в един определено неудобен момент. Някои се дразните на "затапването" на Валерия, според мен пък си беше съвсем на място предвид, че Елена ги прекъсна. (Ясно ми е, че това е част от предаването, но би ми било под нивото да прекъсвам двама човека в интимен момент и да се явявам като трето колело.)

# 1 453
Обаче в този сезон не минава номерът с прекъсването. При Виктор вървяха като на конвейер, ако ще да се целува с някоя, веднага я изпидурква и следващата сяда на пейката.

# 1 454
То си личи кои имат зряла жена вайб и млада девойка вайб. Ергенито е захласнат по млада девойка вайб и очевидно не възприема себе си на 33 понеже наистина си изглежда по-млад. Към млада девойка вайб спадат именно Валерия и Айлин, поведение, визия, интереси. Други му говорят твърде сериозни неща - Милица, Елена, Виктория и т.н.

Общи условия

Активация на акаунт