Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 392
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 485
Коя е певицата от рекламата за другата седмица?

# 1 486
Коя е певицата от рекламата за другата седмица?
Ивелина, мисля, учителката

# 1 487
Като поведение най-много ми харесва Елена. Евгения също вчера направи добро впечатление при конфликта, който се появи.

Като външност вчера забелязах колко красива е Крисия, при която пластичните интервенции са се получили съвсем добре и естествено.

Жалко е, че повечето участнички ги държат в миманса и не се забелязват - като прегледах снимките на участничките, поместени в началото на темата, Боряна, Райа, Микаела и Лиа изглеждат много хубави и естествени, а някои сякаш даже не знаех, че са там. Според същите тези снимки, ако трябва да оценявам, така обсъжданата Валерия бих сложила на 6-7 място по красота, но гледано отдолу-нагоре в класацията.

# 1 488
На 24 години Валерия вече има вид на злобна и кахърна лелка, нищо че се води моделка. Вчера попаднах на статия за друга българска моделка, Бойка Матова, снимала се за Vogue и дефилирала по разни големи модни подиуми.

Ами като гледам тези двете, за пореден път се убеждавам, че "моделка" изобщо не е еквивалент на "красива жена".

А Валерия да благодари на предаването, че ни просвети коя е тя и кои са ѝ каузите.
Сравняваш BMW със Shkoda. Бойка Матова е била корица на Vogue, дефилирала е за Dior, Givenchy и прочие марки, което не е възможно да се случи на Валерия най- малко поради липса на достатъчна височина, освен че лицето, макар и хубавичко, не може да я избута до А група в бизнеса. За В-група, т.е. Азия става, основно защото е европейка и понеже е много слаба.Но и там едва ли е върха, понеже има страхотна конкуренция.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 15:50 от NOmerci

# 1 489
  • София
При мен след седмица 2

++
Елена-Антоанета и Виктория
Но Елена е с едни гърди напред

+
Меган, Микаела, Габриела, Ирина и Лиа

=
Пам, Мони, Милица, Ивелина, Евгения, Полина, Боряна и Райя

-
Валерия, Джия и Крисия

- -
Айлин, Елисавета и Габи

# 1 490
Аз бих предпочела линковете към знайни и незнайни сайтове с инфо за победителки да си ги коментирате в темата за спойлерите. Моля.

Ирина има голям коз - очите, които напомняли на тези на майка му на Гената. Да видим какво още може да предложи, за да го очарова.
О, не, моля. Там сме достигнали много по-аналитично ниво от скалъпените статийки, които всеки може да си напише.
И аз сега мога да кажа, че победителка е Теодора, която мистериозно се връща и кара Евгени да полудее по нея.

Ирина много ми хареса с коментара за Валерия от анонса за следващия епизод, като цяло харесвам, когато “тихите води” изкажат адекватно и добре построено мнение.

А на Валерия ѝ се видя нивото с топката в гърба на Елена. Май даже и съотборничките ѝ реагираха.

# 1 491
  • София
Cveta77, има тема за спойлери, в която може да си обсъждате коя е избраницата, щом ви влече да знаете предварително. Тук много хора не искат да разбират края отсега. Ще помоля да ги уважавате!

# 1 492
Според мен Валерия е красива.

Като оставим това настрана, при моделите се търсят черти, които с подходящ грим изглеждат различно - според фотосесията. Също така и тялото е много важно или по-скоро беше. Сега вече не е необходимо да са като скелети, както преди.

Забравих да добавя - гледането на "ANTM" дълги години ме научи на това. 😉😁

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 15:53 от Alucard

# 1 493
Cveta77, има тема за спойлери, в която може да си обсъждате коя е избраницата, щом ви влече да знаете предварително. Тук много хора не искат да разбират края отсега. Ще помоля да ги уважавате!
От скоро съм във форума и не съм запозната с нещата, видях, че и други момичета са постнали и за това постнах и аз Simple Smile

# 1 494
  • Sofia
Smile
При мен след седмица 2

++
Елена-Антоанета и Виктория
Но Елена е с едни гърди напред

+
Меган, Микаела, Габриела, Ирина и Лиа

=
Пам, Мони, Милица, Ивелина, Евгения, Полина, Боряна и Райя

-
Валерия, Джия и Крисия

- -
Айлин, Елисавета и Габи

хаха, @Diavolo , с теб освен сериалите имаме и еднакъв вкус за жени Smile  Smile

Много харесвам Елена. Оказа се, че я следвам в инстраграм доста преди шоото. Допада ми самоиронията, която показва относно злобарските коментари. Малко ми напомня Андреа Банда Банда Simple Smile
Преди няколко дни отговаряше на въпроси и някой я беше попитал нещо от сорта дали е намерила своя човек в предаването и нейният отговор беше "намерих човек, който ми пасва като ръкавица" (цитирам по спомен).

# 1 495
На 24 години Валерия вече има вид на злобна и кахърна лелка, нищо че се води моделка. Вчера попаднах на статия за друга българска моделка, Бойка Матова, снимала се за Vogue и дефилирала по разни големи модни подиуми.

Ами като гледам тези двете, за пореден път се убеждавам, че "моделка" изобщо не е еквивалент на "красива жена".

А Валерия да благодари на предаването, че ни просвети коя е тя и кои са ѝ каузите.
Сравняваш BMW със Shkoda. Бойка Матова е била корица на Vogue, дефинирала е за Dior, Givenchy и прочие марки, което не е възможно да се случи на Валерия най- малко поради липса на достатъчна височина, освен че лицето, макар и хубавичко, не може да я избута до А група в бизнеса. За В-група, т.е. Азия става, основно защото е европейка и понеже е много слаба.Но и там едва ли е върха, понеже има страхотна конкуренция.

Като мъж ще кажа, че и двете са зле 😂😂😂 освен Кристина барбито, Айлин има по-интересна визия, Микаела не знам на колко години е ама е яка кака, Крисия също. Виктория я знам от преди, преди беше бая по-яка от сега и бледнее на фона на другите. И кажи речи това са. Валерия си е смотана по наши стандарти, азиатките са уникални + бая използват пластични операции в днешно време, особено Япония и Южна Корея. Вярно е, че се кефят на европейци/американци и е важно, че е слаба.

# 1 496
Какво смешно написано писмо. Видно е, че авторът е … жена. Само са пропуснали едно - Ергени е всичко друго, но не и нахален, така че е извън съмнение, че го е писал той, само е преписано от него. Дори не са се постарали да му придадат автентичност. Все едно, че е преписвано от разни книги и сглобено.
Адресирано е не толкова до Валерия, защото тя няма душевността да го оцени, тя е само ракета приносител. По-скоро е адресирано най-вече до Айрян, с цел да я провокира и изревнува от Валерия, да избеснее, да излезе извън кожичката си от яд. Айрян се възприема като доста провокативна и секси, направо си е обида такова писмо за нея, защото не е адресирано до нея. Доста е лигава, но и нейната природа скоро ще излезе наяве. Тя не е такава, на каквато се прави. Тези думи вчера в ушето на Ергенито бяха от отчаяние, че не ѝ обръща вниманието, за което иска и е свикнала.
Да имаш сексуално влечение към Валерия, е като да имаш такова към скумрия. Айде де…
Милица вече усеща, че Ергени не ѝ се хваща на номерата и е супер разочарована, и скоро ще тръгне да прилага други тактики, ако междувременно не изхвърчи.

Последна редакция: пт, 03 мар 2023, 18:55 от mariposa_viv

# 1 497
Ей, Гери, браво на теб за коментара няколко страници по-назад. Изчезна това ХYZ от тогава. Поне малко по-истински да изглеждаха забележките, а пък то доста настървено, чак агресивно.
Съдейки по анкетите, тук четат поне 1000 човека и нормално да има някой и друг нагласен писар. Но пък ти ги разкостваш.

# 1 498
  • София
Кой е инстаграм профилът на Елена?

# 1 499
Cveta77, вчера се видя, че тя започва или ескалира скандалите и после се измъква. На промото тя ли пита Валерия дали има завършен трети клас? Ако да, това също е доста злобен коментар. Като се сетя как се заяде на Теодора за мястото до себе си, направо не мога да си обясня как е почти всеобща любимка.

Ами честно казано и аз бих попитала Валерия същото. Да не говорим, че мисленето и поведението й са, като на ученичка в 9-ти клас - "Ще правиш това, искам онова, само с мен ще се държиш така..." Само дето с крак не е тропнала още.

Елена на мен пък ми е доста грозна - с това огромно чело и тези малки, несъразмерни, жълти зъбки.

Общи условия

Активация на акаунт