Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 311
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 725
Е, човек не е виновен за гласа си. А и сам не можеш да си чуеш гласа, тъй като когато човек сам говори звучи по различен начин от когато се чуеш на запис отстрани. Когато аз за първи път преди години си чух гласа на запис, също не го харесах, ама такъв е. След много време бях споделила веднъж на мъжа ми, че не си харесвам гласа, а той пък остана много учуден, защото това било едно от нещата, които му харесали у мен. Та уши различни.

# 1 726
Права си , човек не е виновен за гласа си, аз просто мисля, че Айлин се превзема и с цел говори като джудже на релаксанти.

# 1 727
Пропуснах  - какви са корекциите на Айлин?
Подозирам устни. Друго?

В профила си беше казала къде си е правила устата и зъбите, не знам дали има друго.

# 1 728
Много неща за характера на Мони са ясни още от визитката - "Сложих си силикон и цялото училище ме коментираше. Много ми хареса." Нещо такова бяха думите и, от които личи как обожава да е център на внимание, да я обсъждат, ако ще обиждат, да провокира, да дразни. Те и затова са я вкарали в предаването. По някаква причина обаче ние я виждаме само как седи кротко, тихо и с високо вирната глава, докато другите излизат извън кожите си. Очевидно не е неприязън от завист - значи има сериозна причина. И двата лагера се сформираха "около нея", но не заради нея. Едните - Теодора, Елисавета и Габриела, а после и Валерия и Айлин вероятно са свикнали от малки да са в "готината" групичка и открито изразяват колко ги дразни провокиращата Симона. Сигурно си имат основателни доводи, но така ехидно и превзето им се получава присмеха, че събират критики. Елена и Пам пък са от типа по-тихи води с повече пластове и интелект и без да харесват Симона се радват как тя успява да изкара на повърхността неприятните черти на групата жени - една част, от които са твърде различни от тях, за да ги понасят - Елисавета и Габриела, а друга - хубави и свикнали цял живот да привличат мъжкото внимание с визия - Айлин и Валерия. Според мен и Пам и Елена имат и някакви комплекси на тема външен вид и затова се кефят как Айлин и Валерия се закопават сами. Понеже има и доста други жени отстрани, които изобщо не отразяват случилото се - като пълните с увереност Ирина и Габриела, Боряна, Микаела. А може би просто е въпрос на сценарий и затова показват само една част от жените. Изключвам Милица и Евгения, които са си на своя планета.
За Ирина обаче съм убедена, че е супер уверена жена със самочувствие, която може да изяде всяка една с парцалите ако реши, и то не по махленски.

# 1 729
Еди коя си, благодаря. Значи чакаме Гени да ни изненада.
Аз съм убедена, че двете лигли си преправят гласовете съвсем съзнателно. Особено Поли. Даже всяка фраза е с извивка накрая.

# 1 730
Да се допълня ,видях кой е клипа с участието на Симона -"Vamos,vamos" .Misc Ghost

# 1 731
Пропуснах  - какви са корекциите на Айлин?
Подозирам устни. Друго?

В профила си беше казала къде си е правила устата и зъбите, не знам дали има друго.
И нос също: http://setopen.sportdata.org/skdunranking/ranking_main_competito … 980&hidemenu=true
Родителите й и тя в "Гласът на България": https://glasat.btv.bg/videos/resmi-bobev-highway-to-hell.html

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 20:41 от Greene

# 1 732
Питаш отговарям - мил е обран е ,но в никакъв смисъл срамежлив....както казах той е отворен като книга не може да скрие нищо ,тъй като папараците винаги му дишат зад врата...много се е изсписало за него в чужбина и когато показах един епизод на приятелите ни в Англия се смяхме до полуда и се питахме ..божееее това нашия Гена е /така го наричаме в тесен кръг/ .....можеше веднага да изпъди джукестите персони ,тъй като той не е фен на силикона чак па толкоз,но изглежда продукцията не му разрешава...вярвайте ми,че той дори и целувките които,ще раздава ще са мале-мале,но камерите няма да ги дават чак така...много мога да ви пиша за нашето момче,но нека вие да му се насладите в проекта и има време да пишем....прегръщам ви !

Ама на какво точно да се наслаждаваме, като в предишния си пост сама написа, че "Точно това исках да ви обясня,че Евгени не е това,което показват....аз го познавам от 16 -сет годишен и до ден днешен сме все още близки та този Евгени,който гледате е Евгени създаден от продукцията.....нищо общо с истинския Евгени." ? Броят на коментарите само в тази тема показва, че продукцията си е свършила много добре работата, между другото Grinning

И "чак па толкоз" не мисля, че навън му се налага да пъди джукести персони, защото изобщо не им е таргет, ама знае ли си ... ака папараците винаги му "дишат зад врата" Joy

А за частта с целувките няма да е зле да вземе да си купи и той едни обувки на токчета Stuck Out Tongue

# 1 733
Благодаря на Greene, че пусна линка от участието на бащата на Айлин в "Гласът на България", отново да го има в темата.
И то не толкова, за да видим сравнение с малката Айлин и визуалните ѝ промени, а за да могат да видят и невярващите в това, че гласчето ѝ и целият мяу-мяу фасон е поза. На видеото ясно се вижда момиче с чисто момически глас, типичен за 14-15 годишни, но без никакъв намек за позата и фалшивеенето в гласа и маниера ѝ сега.
Изобщо не ме интересува какво е промянала по външния си вид, защото при нея е с мярка. Обаче този фалшив Лолитски фасон направо ми боде очите.  
За жалост, на много мъже им е любим.
Явна поза. За жалост, явно е работела.

# 1 734
Аз не виждам Евгени да е срамежлив, нито пък да го въртят на малкия пръст. Много ми е адекватен дори. Явно всеки гледа различно предаване Grinning

# 1 735
В Инстаграм ми излезе кратко стори с предстоящи кадри на Ергена. Не знам дали е от промото на следващия епизод, че не го гледах. Най-интересни са две целувки, ако може да ги разпознаете. Едната май е Джия, на която гърдите са и отвън почти.... Другата не мога да я разпозная.
Скрит текст:

# 1 736
В Инстаграм ми излезе кратко стори с предстоящи кадри на Ергена. Не знам дали е от промото на следващия епизод, че не го гледах. Най-интересни са две целувки, ако може да ги разпознаете. Едната май е Джия, на която гърдите са и отвън почти.... Другата не мога да я разпозная.
Скрит текст:

Другата ми прилича на Меган.

# 1 737
Скрит текст:

Това е Боряна, която сама каза, че е висока 170 и нещо си почти 180см.

# 1 738
Еди коя си, ами открехни ни де с инфо от кухнята.
Какъв не е Гени и е създадено от продукцията? Не е толкова мил или обран или срамежлив.. какво?
Питаш отговарям - мил е обран е ,но в никакъв смисъл срамежлив....както казах той е отворен като книга не може да скрие нищо ,тъй като папараците винаги му дишат зад врата...много се е изсписало за него в чужбина и когато показах един епизод на приятелите ни в Англия се смяхме до полуда и се питахме ..божееее това нашия Гена е /така го наричаме в тесен кръг/ .....можеше веднага да изпъди джукестите персони ,тъй като той не е фен на силикона чак па толкоз,но изглежда продукцията не му разрешава...вярвайте ми,че той дори и целувките които,ще раздава ще са мале-мале,но камерите няма да ги дават чак така...много мога да ви пиша за нашето момче,но нека вие да му се насладите в проекта и има време да пишем....прегръщам ви !
Все едно майка му е писала този пост.

# 1 739
  • here and now
На мен първата ми прилича на Боряна, а втората на Айлин.

Общи условия

Активация на акаунт