Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 307
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 710
  • Варна
Нали имаше спойлер за Лия, че според нея друга  участничка била нагласена за победителка. Според мен самият ерген не се опита да я опознае и скоро ще я прати вкъщи…
Не съм чула за такъв спойлер, а уж следя спойлерната тема.

# 1 711
По повод Евгени - според мен е много добър събеседник даже. Задава въпрос, след което внимателно слуша отговора. Не говори твърде много за себе си, освен, ако не бъде попитан за нещо. Специално за мъжете това е много добро качество, предвид факта, че жените сме по-големи дърдорковци от тях и обичаме да говорим за себе си. Особено, ако отсреща стои мъж, който наистина се интересува от нас и е добър слушател. Ако насреща си имаме мъж, който обича надълго и нашироко да обяснява за себе си, едва ли би ни било много комфортно. Само си представете - отивате на среща, задавате един въпрос на мъжа срещу вас и следва 40 минутна тирада на тема "Кой съм аз и какво обичам". Аз специално не бих издържала и 5 минути в такава компания. Само мъж-нарцис, обсебен от себе си и славата си (в случая на Евгени примерно) би заливал жената срещу него с тонове информация за себе си, за концертите си, за постиженията си и т.н. и т.н.

Последна редакция: нд, 05 мар 2023, 10:23 от Lady Cassiopeia Duval

# 1 712
На мен Евгени въобще не ми изглежда заухав и неопитен. Просто не е някакъв простак или лаладжия. Аз мисля, че има много добра социална интелигентност ( особено в сравнение с Виктор) и може би ще видим много приятни срещи с някои по-нормални участнички. То досега са минало с Валерия и Кристина алтавите. Какви изводи можем да си направим от тях. Те и двете даваха сигнали - Не си ми приятен.
Относно червенокосите - аз лично бих ги взела тях направо. Влюбена съм във външния вид на Лия. Обаче за един мъж, който не различава особено много дали има корекции, ако не са показни - брюнетката Айлин изглежда много по-естествена от жени с ярки и нестандартни цветове на косите. Особено въпросното бургундено, с какъвто цвят не съм видяла да се роди. Червеното веднага качва години, понякога и сексапил, но намаля от естествеността на визията, ако не е жена, кото да се е родила така или да има определени черти.
Айлин е доста над средното красива и въобще не мисля, че си подбира някакви по-малки хапки. Защото някой се беше изказал, че Кристина е голяма хапка за неговата уста. Кое й е голямото? Образованието ли? Омразната работа във фирмата на баща й? Посредственото представяне по платвни конкурси и сериалчета? Мазничкото гадже, който сигурно пак е от средата на баща й?
Евгени е мъж, който се е реализирал в сферата, където има дарба и където сърцето му гори. Колко хора могат да се похвалят с това? Само този факт го прави много стойностен мъж, надхвърлящ представите на повечето жени вътре. Да не говорим за образование, външен вид, познанства, пътувания и стандарт, който може да им осигури, интереси, теми на разговор, дори и духовност.

Допада ми теорията на коспирацията. Смятам, че е много възможно да има нещо полрай Гущерови.

Мони според мен носи тъмното червило освен, заради модата и защото осъзнава, че са станали много големи и иска визуално малко да ги смали. Ноктите са много гнусни, но изглеждат добре при ориенталските танци.

# 1 713
  • София
Има възможност за купуване без име, както и да смени името. Често компании купуват групови билети и после решават кои служители ще пътуват. Смяната на име също не е скъпо на фона на такива билети, до Европа не си заслужава, но до Австралия са нищо едно 100-200 лв отгоре.

# 1 714
Само аз ли сега разбирам,че Мони се е снимала в един гЮбек на Фики излезнал 2 месеца, то не че е кой знае каква информация, но се вижда и в друга светлина там ,по- приятна изглежда ,може би ,защото се усмихва повече, изглежда ,че се забавлява, а в ергенино даже и при задача с танците все едно й беше досадно да танцува  -_-

# 1 715
Само ти, да:))) Изпуснал си коментарите за това.

# 1 716
Скрит текст:
[
    quote author=Siska25 link=topic=1529191.msg46099119#msg46099119 date=1677942262]
    Прекалената деликатност на Евгени не ми харесва като профил на ергена. Той наистина е като девственик сред глутница хиени. Моята представа за това какъв трябва да е героят в предаването е много различна. Например по обикновен по характер мъж, открит, директен, безцеремонен когато се налага. Да умее да казва кое му харесва и кое не, да ги поставя на мястото кокошките, когато прекаляват, по - спонтанен в реакциите си. Да речем, когато на церемонията с розите групата подигравчийки се хилят, може веднага да ги възпре със забележка и да им каже, че не одобрява. На нелепата среща с Кристина ми се искаше да видя как изразява по - ясно учудването си от държанието й, да използва нейните слабости да я притисне с въпроси, да разбере защо е такава, да я накара да се разкрие още повече, а не само да мига объркан и безпомощен пред нея. Да им внушава респект, някакво поне малко притеснение, че е сред тях, а то какво...Всяка си мисли, че може да го върти на малкия си пръст, че чак си позволяват упреци и ултиматуми. При това положение, за зрителя остава единствено да очаква нещо интересно от войните между змиите.
    [/quote]
[/spoiler]
Точно това исках да ви обясня,че Евгени не е това,което показват....аз го познавам от 16 -сет годишен и до ден днешен сме все още близки та този Евгени,който гледате е Евгени създаден от продукцията.....нищо общо с истинския Евгени.

# 1 717
Пропуснах  - какви са корекциите на Айлин?
Подозирам устни. Друго?

# 1 718
Еди коя си, ами открехни ни де с инфо от кухнята.
Какъв не е Гени и е създадено от продукцията? Не е толкова мил или обран или срамежлив.. какво?

# 1 719
Имаше преди време такъв коментар, но беше набързо изтрит. Споменаваше се и въпросната участничка, преди още да е излязла такава информация.
Нали имаше спойлер за Лия, че според нея друга  участничка била нагласена за победителка. Според мен самият ерген не се опита да я опознае и скоро ще я прати вкъщи…
Не съм чула за такъв спойлер, а уж следя спойлерната тема.

# 1 720
Еди коя си, ами открехни ни де с инфо от кухнята.
Какъв не е Гени и е създадено от продукцията? Не е толкова мил или обран или срамежлив.. какво?
Питаш отговарям - мил е обран е ,но в никакъв смисъл срамежлив....както казах той е отворен като книга не може да скрие нищо ,тъй като папараците винаги му дишат зад врата...много се е изсписало за него в чужбина и когато показах един епизод на приятелите ни в Англия се смяхме до полуда и се питахме ..божееее това нашия Гена е /така го наричаме в тесен кръг/ .....можеше веднага да изпъди джукестите персони ,тъй като той не е фен на силикона чак па толкоз,но изглежда продукцията не му разрешава...вярвайте ми,че той дори и целувките които,ще раздава ще са мале-мале,но камерите няма да ги дават чак така...много мога да ви пиша за нашето момче,но нека вие да му се насладите в проекта и има време да пишем....прегръщам ви !

# 1 721
Може ли ИГ профила на Кристина, за да видя как мрънка за излизането?

# 1 722
Само аз ли сега разбирам,че Мони се е снимала в един гЮбек на Фики излезнал 2 месеца, то не че е кой знае каква информация, но се вижда и в друга светлина там ,по- приятна изглежда ,може би ,защото се усмихва повече, изглежда ,че се забавлява, а в ергенино даже и при задача с танците все едно й беше досадно да танцува  -_-
И аз сега научавам.И кой е въпросния клип на Фики? Със сигурност не е "Отпусни се малко" .Там я няма Симона .

# 1 723
Айлин дали си е чувала гласчето как звучи отстрани 😁
Сега, като се гледа, как ли се срамува, изквича като малко прасенце, когато евгени каза нейното име във вечерта, когато напусна Мария.
Ако можех да правя гифчета, щях да си  направя
 "квичаща Айлин"

# 1 724
Може ли ИГ профила на Кристина, за да видя как мрънка за излизането?
На 1 стр ги имаше, не съм гледала скоро( имената на участничките в синьо натиснете)

Общи условия

Активация на акаунт