Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 296
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 695
Има Плутон в Скорпион и втори дом,
Известен ли е часът на раждане, че сте написали това?

# 1 696
Елена беше подсказала за по- големи претенции, отколкото възможности и с една публикация в ИГ май, за “ другото ми алтер- его”😀-който разбрал, разбрал😉. Но с това разполагаме като интелектуален “елит” в “Ергенът”- Елена, ПлАмена и Меган.

Духовността - в лицето на Виктория йогата, която изпадна в истерия от шума в стая, пълна с жени. Сигурно в Индия е имало по-малко хора и шум и всички са се изчаквали като в клуб Дебати да се изкажат.
Изкуствата - двете поп фолк певици и учителката с непедагогическите снимки.
Науката - Поли с цикатридината.
Право - Теодора и Кристина оставиха няколко правни бисера, дано Микаела пропусне.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 16:45 от Mama xxl

# 1 697

Пиша по спомен от публикувана по-назад астрологична диаграма на Евгени.

# 1 698
Аз я постнах, не е с точен час на раждане, за съжаление

Пиша по спомен от публикувана по-назад астрологична диаграма на Евгени.

# 1 699
Прекалената деликатност на Евгени не ми харесва като профил на ергена. Той наистина е като девственик сред глутница хиени. Моята представа за това какъв трябва да е героят в предаването е много различна. Например по обикновен по характер мъж, открит, директен, безцеремонен когато се налага. Да умее да казва кое му харесва и кое не, да ги поставя на мястото кокошките, когато прекаляват, по - спонтанен в реакциите си. Да речем, когато на церемонията с розите групата подигравчийки се хилят, може веднага да ги възпре със забележка и да им каже, че не одобрява. На нелепата среща с Кристина ми се искаше да видя как изразява по - ясно учудването си от държанието й, да използва нейните слабости да я притисне с въпроси, да разбере защо е такава, да я накара да се разкрие още повече, а не само да мига объркан и безпомощен пред нея. Да им внушава респект, някакво поне малко притеснение, че е сред тях, а то какво...Всяка си мисли, че може да го върти на малкия си пръст, че чак си позволяват упреци и ултиматуми. При това положение, за зрителя остава единствено да очаква нещо интересно от войните между змиите.

# 1 700
Участничките по ред на представяне:

Кристина

Забелязахте ли как се промени погледът на Евгени, когато в отговор на въпроса му, тя каза че се е отказала от мечтите си да стане актриса и е предпочела "стабилността" на доходоносната кариера и семейна традиция. Точно в този момент за нея тази приказка приключи. Очите му казаха всичко! Именно това ги прави диаметрално противоположни, защото той е човек, следвал мечтите си докрай, с цялата си отдаденост, насред лишения и трудности. Претенциите, недоволството, неумението за общуване, липсата на чувство за хумор единствено бетонираха решението му. За съжаление, когато човек живее твърде дълго под крилото на родителите си, не развива индивидуалност... остава визията, но това не е достатъчно. Млада е, може би ще развие характера си. Прекрасни очи, хубави корекции.

Айлин

Неприятна ми е, не виждам нищо отличително в нея (освен магнетичните очи). Позачудих се какво би харесал един мъж и попитах своя. Според него има перверзно излъчване и е много обиграна... а на мен ми се стори супер инфантилна в първото впечатление. Една такава зъбата... и демонстрира засега лицемерие, интригантство и огромно самочувствие. Сполучливи корекции. Разбрах че има от форума, аз не бих предположила. Харесвам естествената красота и мисля, че ако има корекции те трябва да са нужни, подходящи и естетични. Е, и сполучливи Simple Smile

Валерия

Чисто визуално много ми допада, има приятно ефирно и меланхолично излъчване. Обаче другия близнак май ще се окаже точно обратното Angry Харесвам каузата й, но липсата на личен живот си казва думата и започва да бие на фанатизъм. На срещата с Евгени като да й бе неприятно и неловко, все пак започна да проявява интерес към него в един момент - този, в който той уважи хранителните й навици и не се възпротиви на намерението й да го прави веган, както и на онова с кучетата Simple Smile Може би е имала предишни проблеми по тези параграфи и бързаше да ги изясни и след това леко се поотпусна. Определено не го направи особено деликатно, а и после с неадекватните за ситуацията изисквания... Но по-голям интерес започна да проявява когато Евгени (предполагам подучен от "редакторите") започна да флиртува с Айлин.

Виктория няма искрени чувства към Евгени, тя си го каза "Той ме кара да се чувствам специална" (онази предната и тя май това ще иска). Значи всичко е за да се чувства тя някак си, да бъде потвърждавана нейната "специалност" отвън, защото изглежда че въпреки професионалните успехи, тя няма такова усещане за себе си.
Другото, което ми направи лошо впечатление е при играта на народна топка, че удари Елена в гърба. И непрестореното високомерие пред останалите момичета, че тя била целуната първа...

Мони

И аз се възхищавам на самообладанието и невъзмутимостта й, и се питах как е възможно толкова млад човек (изглежда ми на около 30-35, впрочем) да развие такива. Помислих си, че поради професията си е свикнала да бъде в центъра на вниманието и обсъждана кой знае как от разни "чичовци" и "лели". Докато ми просветна, че това е защитната й броня и фасада. И именно това дразни и провокира останалите подсъзнателно - че не могат да я опознаят и не знаят какво да очакват. Основния конфликт м/у нея и "Ламята" е че последните са в пъти по-естествени (като поведение), докато Мони... тя просто е една маска. Следователно останалите започват да я тестват и предизвикват с цел да я опознаят, но се увличат и разкриват повече себе си, вместо нея Simple Smile В този ред на мисли, по-близо е до Сфинкса, но и Тутанкамон бе добро Simple Smile Харесва ми също грацията й, корекциите са кощунствени, но някак й отиват... може би с по-светло червило ще е по-добре. Отвратителни нокти. Чудя се защо човек доброволно би се инавалидизирал с подобни. Не мисля, че има кой знае какво съдържание под опаковката, липсва ми емоционалност у нея... Не мисля и че Евгени я привлича, както и че ще бъдат заедно. Но пък тук са възможни всяаккви изненади. И колкото и да не ми допадна Теодора, Мони първа се заяде. А на онази толкова й трябваше... перфектния провокатор, наистина.

Почивка Simple Smile

Аз я постнах, не е с точен час на раждане, за съжаление.

Благодаря за диаграмата и уточнението Simple Smile Може би и по-рано е имало такова, но ми е убягнало.

# 1 701
За Евгени мисля, че е интелигентен и интересен мъж (чудя му се как се е навил да участва), но му се паднаха кофти моми. Почти всички са доста посредствени (очаквано), но и за сметка на това с огромно самочувствие. Трудно се води разговор с такива персони.  Дано наистина си е допаднал с някоя от тях. За момента що-годе ми харесват Елена и Виктория, само защото единствено те водят нормален разговор с него, без да му поставят условия и без да го натоварват с проблеми. Поли е абсурдна (сигурно и аз ще съм същата, ако ме снимат камери докато водя "интимен" разговор с ергена), но поне е забавна. Най-красива за мен е Микаела, но засега нищо не сме видяли от нея, дано започнат да я показват повече.

# 1 702
При нелепата лъжа (най-вероятно по идея на закъсалите сценаристи) на Евгени за пътуването с вече взети билети до Австралия пред Виктория… лъснаха много грозни истини.
Въпросната уж е била стюардеса (а и не само тя сред останалите) и въобще не зацепи, че това е невъзможно, а охотно разгласи нелепицата.

Хайде, на останалите явно все други им купуват самолетни билети, но тя поне трябваше да прозре лъжата. Ако не заради опит, то с третото око…

# 1 703
Мисля, че е възможно предварително да се резервира билет. Поне моя позната беше взела предварително билет за все още нероденото си дете.

# 1 704
Е, то е затворено от лечението в река Ганг. Едно от най-мръсните места на този свят.
Не симпатична ми е тази Виктория.
Евгени обаче наистина излъга за билета до Австралия и момите се превъзбудиха излишно.

# 1 705
Смяна на име е 90 лв бе хора.

# 1 706
Тази седмица предполагам, че ще си замине онази с превръзката на очите - Лиа.
После към аварийния изход и другите ослепели от любов.

# 1 707
Не е Лиа. Тя си тръгва по натам.

# 1 708
  • София
Лия ще остане в историята единствено с репликите си на влизане:
Вярваш ли в любовта от пръв поглед?
Ъъъъъ... да.
Тогава ме развържи.

# 1 709
Нали имаше спойлер за Лия, че според нея друга  участничка била нагласена за победителка. Според мен самият ерген не се опита да я опознае и скоро ще я прати вкъщи…

Общи условия

Активация на акаунт