Харесвам каузата й, но липсата на личен живот си казва думата и започва да бие на фанатизъм. На срещата с Евгени като да й бе неприятно и неловко, все пак започна да проявява интерес към него в един момент - този, в който той уважи хранителните й навици и не се възпротиви на намерението й да го прави веган, както и на онова с кучетата
Може би е имала предишни проблеми по тези параграфи и бързаше да ги изясни и след това леко се поотпусна. Определено не го направи особено деликатно, а и после с неадекватните за ситуацията изисквания... Но по-голям интерес започна да проявява когато Евгени (предполагам подучен от "редакторите") започна да флиртува с Айлин.
В този ред на мисли, по-близо е до Сфинкса, но и Тутанкамон бе добро
Харесва ми също грацията й, корекциите са кощунствени, но някак й отиват... може би с по-светло червило ще е по-добре. Отвратителни нокти. Чудя се защо човек доброволно би се инавалидизирал с подобни. Не мисля, че има кой знае какво съдържание под опаковката, липсва ми емоционалност у нея... Не мисля и че Евгени я привлича, както и че ще бъдат заедно. Но пък тук са възможни всяаккви изненади. И колкото и да не ми допадна Теодора, Мони първа се заяде. А на онази толкова й трябваше... перфектния провокатор, наистина. 
Може би и по-рано е имало такова, но ми е убягнало. Препоръчани теми