Ергенът 2 ❤ Симфония от чувства - Тема 2

• 107 304
  • 1 889
  •   1
Отговори
# 1 680
Кристина бих я гледала като мома сред 25 ергена😈
Представям си как горките момци ще се опитват политкоректно да си казват мнението за всичките и претенции🤣🤣🤣

# 1 681
Кристина бих я гледала като мома сред 25 ергена😈
Представям си как горките момци ще се опитват политкоректно да си казват мнението за всичките и претенции🤣🤣🤣

Тя няма да се навие, вече го изпитва това в DMs 😂😂 ако са заедно то директно ще ѝ имитират прищевките за бъзици 😂😂

# 1 682
Абе, на мен ми прави впечатление, че всичките се държат с него като господарки и сякаш той им е длъжен - да ги забележи, да им обръща специално внимание, да им прави комплименти, поставят му ултиматуми. Прави ми впечатление, че повечето жени и в реалността се държат така, сякаш са единствени на света, и ако не са те, тоя мъж сам ще си остане. Де бре, какво толкова предлагате, че имате такива изисквания?! А пък тия тук се познават от 3 дни и вече го строяват Гената.
Много точно.
Всички, с изключение на комик рилийфа - Поли и булитата "подобрени", които си знаят своята роля.

# 1 683
Да се включа и аз с една конспиративна теория. Когато още влязоха от триглавата ламя и Мони се усети напрежение! Подмятането за мястото само беше уж видния повод, а който го търси намира. Изглеждаха сякаш се познават, а и намекнаха, че са чували за Мони, та някак странно ми идва как всички които хейтят кючекчийката са дружки на Гущерова(бавачки, гости на детски рд, носят и дрехите по срещите....)
Чудя се да не се е отъркала в тлъстите телеса на Гущеров и да са нахъсани да и отмъстят? В някъв клюкарски сайт бях чела, че ден след старта на шоуто Гущерова е била бита от мъжът си, но обяснуха, че имали финансови проблеми и това била причината! Знам ли, но има нещо странно и си личи, че не е спонтанен хейт, а целенасочена атака. Няма как уж непознати жени да се групират от вратата и да се почнат веднага, поне според мен!

# 1 684
Mama xxl, на свой ред да потвърдя, че за мен предположението ти за Ваня Щерева не изглежда никак лишено от логика.
Елена е различна от останалите, поне от тези, които са се изявявали досега, но има една доза желание непременно да интелектуалничи, което не говори за увереност в знанията и нивото й. Може би ще улегне с времето.

На визитката й в freelance.bg https://www.freelance.bg/profile-26664.htmlе допуснала даже да напише "жунглирането", което не е в плюс за интелектуалка като нея. Все пак жонглирам не идва от д/жунгла и тя, четяща чужди автори в оригинал би трябвало да го знае. Но да приемем, че всички правим правописни грешки и това да не е основен критерий.

quote author=Mama xxl link=topic=1529191.msg46098172#msg46098172 date=1677926072]
Horizont, извинявам се, че не цитирам мнението ти, но искам само по един от въпросите ти да взема отношение и ще стане много дълго.
За реално постижение на Елена считам работата й в сп.Амика (бг изданието). Другите й начинания не ме интересуват и не мога да ги коментирам по съдържание и качество, но по моите критерии работа в екипа на Амика е доста престижно.
Допълвам: може да си права за предварително познанство с Ергена, но засега няма известни такива факти. Обаче на свой ред предполагам, че се е познавала с Ваня Щерева преди кастинга за предаването или поне имат общи познати/са се засичали в някакви кръгове по професия и интереси.
[/quote]

# 1 685
Все забравям да ви кажа, че писмото за Валерия, което виждаме в промото за следващия епизод, ми напомни малко на едно стихотворение на Ваня  Щерева, което рецитира тук (съжалявам, че е видео, не го намирам в писмена форма)
Започва от 35:10 и опитах да дам линк към точния момент, но май форумът не е съгласен Simple Smile

# 1 686
Не съм гледала епизодите от тази седмица все още.
Само Кристина ли си тръгна или и някоя друга?

# 1 687
И една Мария.

# 1 688
Не съм гледала епизодите от тази седмица все още.
Само Кристина ли си тръгна или и някоя друга?
Също и Мария, която доста хора разбраха, че е била там, едва като си тръгна.

# 1 689
Меган се рекламира усилено в инстаграм 😀

# 1 690
Хехехе
Момчето си е много свястно
Изобщо не е педерунген
Преди беше с по - дълга коса
Забавен е, скромен, умен и танцува ронкендрол 😉
Харесва рок музика, и хора, които са душевно освободени тип Бохеми
Няма значение за него нито килограми Нито образование.Blue Heart

# 1 691
Елена ще се извъди голяма фенка на Щеревата щерка.

# 1 692
Може би поуката от сезон 2 ще бъде, че ако си есеист и блогър и си влязла в Ергенът, си интелектуалец бохем, а ако си влязла в Ергенът, но не си есеист и блогър, си обикновена бръмчалка и клет кандидат инфлуенсър 🙂
Само за едно съм категорична: Елена не е хипи. Вилата от визитката е като за списание, също по снимките й по-скоро снобее, отколкото да е хипарка.
Но все тая. Образът й в Ергенът е свеж и позитивен, а продукцията до момента също е в нейна и на Пам услуга, както се вижда.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 16:06 от Mama xxl

# 1 693
В продължение на поста на Mama xxl:
Ако си влязъл в “Ергенът” и не си есеист и блогър, клет кандидат инфлуенсър, не си обикновена бръмчалка, си необикновена онлифенс мацка или просто такава и Мили взети заедно.
Елена беше подсказала за по- големи претенции, отколкото възможности и с една публикация в ИГ май, за “ другото ми алтер- его”😀-който разбрал, разбрал😉. Но с това разполагаме като интелектуален “елит” в “Ергенът”- Елена, ПлАмена и Меган.

# 1 694
Да дам и своето мнение за продукцията, участниците и случилото се дотук Simple Smile

Продукцията

Имат правила и сценарий, отделно подбутват/манипулират чрез синхрони (въпросите може да са подвеждащи) и игри определени конфликти, но най-големият им коз си остава самия кастинг и аз на тяхно място бих ги оставила предимно на волна програма Simple Smile

Винаги ли включванията на Наум са били толкова нелепи или услужливото ми съзнание някак ги е пропускало? Смях се с глас на последния епизод (не ми се случва често, особено когато съм сама). За момент ми се стори че гледам микс между театър на абсурда и китайско мъчение Joy

*

Участничките

Тъжно е, че когато попитаха част от тях били ли са обиждани заради външния вид, станаха всички... Донякъде с това си обяснявам всевъзможните корекции и натрапчивата демонстрация на самочувствие, но не и самоуважение. Не искам да изкарвам никого жертва, но определено са продукт на времената и нравите, и показват докъде сме я докарали. Отделно. Тези момичета са свикнали в своите ехо-стаи да получават предимно възхищение от "загорели мъже", търсещи лесна плячка и са развили все някаква нарцистичност, което ги кара да мислят, че едва ли не света се върти около тях и всеки им е длъжен с нещо.

Изведнъж тези момичета се оказват в силно конкурентна среда и вече те са тези, които трябва да се борят за вниманието на един мъж. И несигурните в себе си, виждат от една страна някакви привидно много по-красиви/успели и т.н., а в другата група автоматично нареждат  онези с очевидни "отклонения" и става много примамливо да си закрепят крехкото самочувствие за чужда сметка. Отделно напрежението, изолацията... почнаха да откачат на първата седмица Scream Което вероятно е разбираемо и очаквано.

Допълнение: Явно е, че не всички са влезли в предаването да търсят любовта, някои са за реклама, с каузи, избиват комплекси и т.н. Но според мен огромна част от тях имат отчаяна нужда от любов към себе си и да се видят отстрани в отделните ситуации. С подходящата нагласа, всяка една би имала огромна полза от това си участие, отвъд его-мотивацията.

*

Ергенът

Евгени ми е на този етап 9/10 (като десетката е за ММ Simple Smile).
От малкото неща, които не ми допадат в него са зодията, това че понякога мрънка/фъфли и тъпото "Уляла". Отделно ме дразни и заучения начин, по който явно от продукцията понякога карат ергените (и участничките) да декламират с определена интонация и бие на кухо, звучат превзето.
Но отвъд това е в пъти по-по-най от предишния, който не ме впечатляваше с нищо и аз лично дори не виждам дори какво бих могла да си говоря с него... който обаче сякаш имаше късмета да снима и общува с по-комуникативни и предразполагащи жени. Срещнах мнения, че не умеел да ги предразполага на срещите, но не съм съгласна. Момчето задава уместни въпроси, вижда се, че ги слуша много внимателно, старае се колкото му е по силите, но то...

Много е красив, има прекрасни, изразителни очи, талантлив, успял, интелигентен, адекватен, показва характер и чувство за хумор. Звучеше искрен в желанието си да открие подходящ за себе си човек Heartpulse В този ред на мисли симпатизирам на Елена, но отделно от това тя е най-подходяща за него (дори астрологично)... погледнах им набързо данните. Евгени ще бъде привлечен от жени със скорпионски, страстни, плутонови качества. Има Плутон в Скорпион и втори дом, който е за притежанията, но това не включва само материалните такива. И смело може да се каже, че той като един артистичен и страстно отдаден на изкуството си човек, ги притежава. И от жени с водолейски, свободолюбиви качества (Луната му е там). А заради слънчевия си знак и от жени, държащи на семейството, домашния уют и чувствата.

С други думи, всичко което Елена резюмира с няколко изречения пред него. Може и тя да му е правила хороскоп, ахаха Simple Smile Та... прогнозата ми, без да съм специалист по астрология и след съвсем бегъл поглед върху таблицата, е че ще изпита привличане към Елена, Айлин, Джия и Ирина. Краткотрайно към Валерия. Дори и с прости очи се вижда липсата на съвместимост и дълбочина там.

Онова писмо той не го е писал, нито някой мъж Simple Smile Не знаем какви договори подписват, но явно трябва са се съобразява с желанията на продукцията за развитие на определени сюжетни линии. Че е привлечен от Валерия, привлечен е, но с това писмо се цели да се засегне честолюбието и амбицира Айлин, както и да се главозамае Валерия...

И още нещо - мисля че е крайно време Евгени, а не друг, да направи забележка на някои момичета да се държат уважително по време на церемониите на розата. Все пак това са неговите моменти и изрази на уважение към избраните да продължат, а не възможност за подигравки и подхилкване. Не знам защо не го прави, не може да не се дразни. Или от продукцията му е забранено и/или чакат подходящия момент...

В заключение - колкото и да му плащат е малко Simple Smile

После ще продължа с участничките поотделно, че стана дългичко Hug

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 16:33 от ladonnae

Общи условия

Активация на акаунт