Бъдете един от 100 късметлии, които ще тестват Body Superfood Какаово масло + Cерамиди на Garnier

• 15 940
  • 659
  •   1
Отговори
# 540
Старая се често да хидратирам кожата си. Използвам хубави продукти и има ефект. За момента нямам оплаквания.

# 541
Имам места по тялото, които са сухи постоянно. Старая се да използвам продукти за тяло с естествени масла, душ крем и да пия достатъчно вода.

# 542
Кожата ми през зимата е винаги суха и дехидратирана. Затова я хидратирам редовно с ефикасни кремове.

# 543
Кожата ми е суха, особено след баня, я усещам точно "гладна". Понасят ми леки и бързопопиващи лосиони, без силни аромати.

# 544
  • Варна
С годините кожата ми става все по-суха и дехидратирана. Опитвам да я подхранвам с различни продукти, но през зимния сезон особенно няма голям ефект.

# 545
  • Plovdiv, Bulgaria
Определено кожата на тялото ми има нужда от повече подхранване. Обикновено след епилация на крака/ръце, хидратирам и през другото време само когато чувствам по-суха.

# 546
Кожата на тялото ми е суха, особено през зимата. Използвам главно масла за хидрарация, но трудно намирам достатъчно подходящ и неоставящ лепкаво усещане продукт.
Особено след лазерната епилация, която правих миналата есен , кожата ми съвсем загуби тонуса си:(

# 547
  • Samokov
Кожата ми е смесена.  Не съм намерила продукт, който да я хидратира достатъчно.

# 548
Ползвам хидратиращи душгелове, 1-2 пъти седмично ексфолирам и честичко, макар признавам не успявам винаги, лосион за тяло Simple Smile

# 549
  • Бургас
Старая се да хидратирам кожата си два пъти дневно /сутрин и вечер/. Смятам, че се справям добре. Към крема прибавям по малко бадемово масло и от кайсиеви ядки.

# 550
Задължително след баня крем за тяло за много суха кожа и има значение.

# 551
Мажа се  с крем сутрин и вечер.Flowers Four Leaf CloverBlushFlowers Four Leaf Clover

# 552
Кожата на тялото ми е суха, но нямам много време за процедури. През зимата ползвам предимно масло за тяло. През лятото почти нищо.

# 553
Определено кожата ми е доста суха и гледам да я хидратирам с кремове.

# 554
Кожата на тялото ми е нормална - не е нито много суха, нито много мазна. Избраните продукти,които използвам са с естествени и натурални съставки.

Общи условия

Активация на акаунт