Бъдете един от 100 късметлии, които ще тестват Body Superfood Какаово масло + Cерамиди на Garnier

• 15 936
  • 659
  •   1
Отговори
# 555
Тялото ми е по-скоро с дехидратирана кожа, особено през студените месеци. Справям се трудно с проблема. В последните години спрях ползването на сулфатни измивни продукти и мисля, че това има добър ефект. Включих ексфолирането веднъж седмично - със захарен скраб. Добавих интензивна хидратация след подсушаването. Но китките на ръцете останаха проблем, въпреки мазането с крем след няколко измивания.

# 556
  • Горна Оряховица
Зимата кожата ми е много суха. Мажа се с какаово масло и крем.

# 557
Аз съм със суха кожа - стига се до лющене, зимните месеци проблема се задълбочава. От години всекидневно използвам масла за тяло. Много добре ми действат съдържащите какаово, кокосово и бадемово масло.

# 558
Кожата на тялото ми е много суха, откакто ми откриха и Хашимото, съвсем стана зле положението. Лятото може би я мажа по-редовно или пък го няма търкането в дрехите и кожата ми е в по-добро състояние, но зимата е направо на малки люспички понякога.
Предпочитам продуктът за тяло да попива бързо и да хидратира трайно.

# 559
Koжата ми е суха през зимата и затова използвам масло за тяло.

# 560
Кожата на тялото ми е суха и за това използвам какаово масло за хидратация и веднъж седмично ексфолиант

# 561
Хидратиращи кремове с Хиулоронова киселина.
Базови масла - кокосово, бадемово,  авокадо, шеа. Сега ползвам флоралното масло на Нукс.
Кожата на ръцете ми е особено суха и няма оправяне Sad.

# 562
  • Стара Загора
Усещам кожата си доста суха, особено зимата.
Мажа с лосиони и кремове за тяло...от време на време пилинг, за да е в добро състояние.

# 563
Кожата ми е суха, особено на ръцете. Грижа се за нея като използвам продукти за хидратация, но ефекта е малък

# 564
  • София
Всекидневно използвам крем както за лице, така и за ръце. По-рядко за тяло, но е крайно време да се погрижа и за него.

# 565
Изключително суха ми е кожата, което е ужасно, ползвам хидратиращи кремове, но ефекта е само докато ги ползвам,после изчезва.

# 566
За разлика от скалпа ми , кожата по цялото ми тяло е страшно суха. На някои места се бели целогодишно. Използвам доста различни козметики , но още не намирам точната понеже след употреба на повечето се появяват ситни дребни пъпчици по кожата . Не съм използвала продуктите на Garnier, но с радост бих тествала продукта с надеждата да се окаже подходящият за мен и най-накрая да спря да търся!

# 567
Кожата на тялото ми е доста суха, използвам хидратиращ душ гел и след това крем за сухите участъци, крака, ръце и т.н

# 568
Ползвам растителни масла, балсами.Харесва ми продукта да попива бързо и да не стои мазно.

# 569
Преди кожата ми бе мазна, но с след трите раждания организма ми се изтощи и промени в много отношения и най-вече кожата - стана много суха и тънка. Дълго време ползвах натурални масла, дори когато приготвям нещо с кокосово масло, винаги мацвам и на лицето, но от скоро включих няколко хидратиращи и по омазняващи препарата и сега се чувствам комфортно Relaxed

Общи условия

Активация на акаунт