Бъдете един от 100 късметлии, които ще тестват Body Superfood Какаово масло + Cерамиди на Garnier

• 15 926
  • 659
  •   1
Отговори
# 645
Със суха кожа съм и все търся подходящия продукт. Не обичам мазни кремове. Държа да са леки и бързо попиващи. Не съм намерила все още моят крем Smiley

# 646
Имам ужасно суха кожа на цялото тяло. Все още съм в търсене на продукта, който ще ми помогне.

# 647
  • София
Имам гладка и мека кожа, не полагам особенни грижи за нея, гледам да използвам по малко химия и залагам на продукти с естествен произход.

# 648
Душгел , бодилусион и масло за тяло са моите три продукта за тяло.

# 649
Със суха кожа съм. Полагам грижи за хидрататия, но без успех. Смятам, че ще се справя с Garnier Body Superfood Какаово масло + Cерамиди !

#garnierbodysuperfood

# 650
Кожата ми е суха и дехидратирана. Грижите за нея  са без успех. Смятам, че Body Superfood Какаово масло + Cерамиди на Garnier ще ми помогне!

# 651
През зимата усещам кожата си по-суха. Използвам по-тежки (мазни) измивни продукти, както и лосион/бътър след баня.

# 652
Кожата е суха, особено на ръцете. Но когато човек свикне, не му прави особено впечатление. Е, използвам кремове за хидратация понякога, но не постоянно.

# 653
Кожата на тялото ми е суха. Грижа се за нея като я хидратирам ежедневно и ползвам скраб поне веднъж в седмицата.

# 654
Опитвам се да намеря най подходящия продукт за мен. Кожата ми е суха и се опитвам да я хидратирам възможно най правилно

# 655
Наистина имам нужда от възстановяване на кожата! Минаха 8 месеца от раждането,а тя е все така суха на някои места.

# 656
С много суха кожа съм. Мазала съм се с чисто масло от ший и с чисто масло от какао, но ефекта е краткотраен. Все още издирвам чудото.

# 657
Кожата ми след баня я усещам суха и за това използвам продукти за хидратиране ,основно на Garnier.

# 658
  • София
Мажа се олио или крем за тяло след баня.

# 659

Изтеглени са късметлиите, които печелят опаковка Body Superfood Какаово масло + Cерамиди срещу ангажимент за попълване на продуктова анкета. Това са:

Hrispa76
Ambrosia
mi6eto_
*moonstone*
rummi_pl
dudhen
Летен полъх
Mandi84
jey
ant
POWER.
zazu1
blackpearls
Морски бриз
kanesta
Pmom
dundi73
skk007
Billie Jean
tea-mea
silviayo
дарито_87
Lusi_20
Black Scorpio
MariDe
Магси
eclipse23
sanny2
Аркадия
Мис Ю
katerina_girl
H0uSse_Baby
nteri
tedi133
SwissT
z_v_d
olia_kit
J_M_L
nelkaatanas
amnesia_
pepita XX
Елиас
daydream
zlatinaas
Подскок-скок
sasi6
gEHu
DimiLoca
vaflichka
Qnka Miteva 655492

Merelenda
danaya.d
~Wild Soul~
az sum
lubi06
Eva-eva
Белл
karzz
Мариета Илиева
diana k1
RosMar
One rose rose
РРР
Rajna Nikolova
Бисквитка
Кара Миа
cecito2
MM happiness
Alcarin
Aвгустинa
moni-m
Jessika75
de3demonka
MariqR
Ivanichka
Ренета Стоянова 687480
The Queen1
Savileta
Rumbaci
Stoyanova.A
delpel
lite16
didito_pz
i.m.i
potrebitelcheto
foreverlove
mlv
viola2003
MAKK
Astrea
Angelina Nina
Монако
kosara
vesela_veli
Портокалкова
Dess_9
Lina777
Po3u
Milvan2000
pinko

Честито! 💚

Очакваме печелившите да се свържат с нас най-късно до 23:59 ч. 26.03.2023 г. на e-mail: games@neg.bg, като упоменат, че са победители в играта на Garnier и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата

- три имена
- адрес за доставка (моля, отбележете само желан офис на СПИДИ)
- телефон за връзка

ВАЖНО!
Наградите ще бъдат изпращани поетапно след 20.03.2023 г.
Печелившите, които не изпратят своите пълни данни в обявения срок, губят правото за получаване на награда.

Благодарим на всички за участието!

Общи условия

Активация на акаунт