Бъдете един от 100 късметлии, които ще тестват Body Superfood Какаово масло + Cерамиди на Garnier

• 15 929
  • 659
  •   1
Отговори
# 615
Винаги съм имала суха кожа и ежедневно я  хидратирам, всяка сутрин и вечер.

# 616
Кожата ми е много суха и всеки ден използвам хидратиращ крем.

# 617
Кожата по тялото ми е доста суха. След всеки душ мажа тялото си с крем за тяло,но явно трябва да сменя марката.

# 618
Кожата ми не е нито много суха ,нито особено проблемна, но определяно срещам затруднения в избора на идеалния хидратиращ продукт. Хем да овлажнява ,хем да попива бързо, да не омазнява и при леко придозиране да не се свлича като кир по кажата. Овлажняването на тялото  ми е задължителна част от ритуала след баня и колкото с повече време разполагам за него си намирам начин да удължа това удоволствие.

# 619
Кожата ми е ужасно суха! Какво ли не съм ползвала, но ефекта е временен. За ръцете използвам различни овлажняващи кремове, за тялото разни лосиони и кремове.

# 620
Природата ми е дала тънка, много бяла и много суха кожа. Научих се да я обичам такава, като приех, че просто грижите, които трябва да полагам за нея, са една идея по-специфични. Храня се здравословно, приемам колаген, почиствам и тонизирам с подходящи продукти, ексфолирам я ежедневно, сутрин и вечер използвам хидратиращ серум и крем. През деня използвам слънцезащитен продукт.

# 621
  • София
За съжаление, особено в този сезон - не. Кожата ми е чувствителна и суха, колкото и да я хидратирам и подхранвам. Нанасям специален био лосион за тяло. Полагам редовни грижи с качествена козметика.

# 622
Кожата на тялото ми е суха, особено в долната част на краката. Доста често се напуква и бели. Използвам хидратиращ крем един път дневно, веднага след баня.

# 623
Кожата ми е по-суха през зимата.
За лице ползвам ежедневно хидратиращ крем, за тяло - крем с какаово масло, или лосион за тяло с какаово масло.
Какаовото масло ми е любима съставка и любим аромат.

# 624
С годините кожата ми стана все по-суха и с леки бръчки. Но за нея се грижа с голяма доза хидратиране с кремове-дневен и нощен, ползвам домашни маски и пия много вода.

# 625
  • SF
Не, през зимата кожата ми не е достатъчно хидратирана. Имам нужда от скроб, за да излющи горния слой и да отвори път на хидратиращи продукти. Имам нужда от по-специална грижа, защото виждам, че кожата е суха.

# 626
Кожата на тялото ми винаги е суха, особено от колената надолу. Къпя се с душ олио и се опитвам по-често да нанасям хидратиращ лосион за тяло, но поне за сега нямам особен резултат.

# 627
Суха кожа имам в определени участъци. Мажа главно лицето, тялото не съм свикнала да хлепкам, че после ми лепне...

# 628
През зимата и пролетта кожата ми става суха, на лицето се появяват петна. Ръцете също ми са сухи. Пия витамини, но явно не помага. Използвам подхранващи кремове. Пия много минерална вода, повече плодове и зеленчуци.

# 629
Със суха кожа съм и постоянно полагам грижи за да я хидратирам.Ползвам козметика за суха кожа, но ефекта е краткотраен 😐😐😐

Общи условия

Активация на акаунт