Бъдете един от 100 късметлии, които ще тестват Body Superfood Какаово масло + Cерамиди на Garnier

• 15 929
  • 659
  •   1
Отговори
# 600
Опитвам се да намеря най подходящия продукт за мен. Кожата ми е суха и се опитвам да я хидратирам възможно най правилно

# 601
Кожата ми винаги е била суха.
Ползвам често различни лосиони и масла за хидратация и омекотяване.Напоследък използвам активно арганово масло.
С удоволствие бих ползвала този продукт, с очакване за по- дълготраен ефект...

# 602
  • Sofia
Кожата ми по пинцип е суха, а зимата е много дехидратирана и се бели. Винаги след душ използвам крем за тяло и съобразявам козметиката си с това.

# 603
Достатъчно хидратирана ли е кожата на тялото ви? Споделете ни вашите ежедневни стъпки и правила за гладка и мека кожа.

Наскоро родих и тъй като кърмя се отразява на кожата ми.
Една идея по-суха е.
Ето защо обръщам повече внимание ,за да я хидратирам.
Задължително два пъти дневно си мажа цялото тяло. Старая се да е добре подхранена.
Два пъти седмично ексфолирам кожата на тялото си.След всеки памперс измивам дупето на бебето си,съответно кожата на краката ми(подбедрицата) изисквам повече нанасяне на хидратация.
Старая се да не оставам грижите за тялото си на заден план.
Лятото скоро ще дойде и трябва да сме с хубави кожи.
Simple Smile

# 604
Кожата ми е суха, но зимата става още по-суха. Правя си пилинг, а след това обилно мажа с балсами за тяло

# 605
Кожата ми става от нормална към по-суха през зимата, а също и с течение на времето се променя.
Старая се да я подхранвам и хидратирам с ежедневни грижи - с крем или масло за тяло, лосион за тяло.

# 606
Със суха кожа съм, пробвала съм доста продукти, но без успех. Надявам се да имам късмет да пробвам и този продукт и вече да се почувствам добре в кожата си.

# 607
  • Варна
Усещам кожата си  суха. За лицето използвам хидратиращ крем, но все отлагам използването на лосион и за тялото.

# 608
Имам суха кожа и лятото и зимата използвам хидратиращи продукти. Предпочитам да са обогатени с масла.

# 609
  • София
И моята кожа става все по-суха, особено през зимата. Хидратирам с лосиони, масла, масажни масла.

# 610
Кожата ми е нормална.Полагам  грижи за хидратация на тялото си . Всеки ден, сутрин и вечер използвам хидратиращи продукти.

# 611
Цял живот съм със суха кожа на лице и тяло. За съжаление пия малко вода, което е най важно. Но се стремя да компенсирам с овлажняващи лосиони и кремове.

# 612
Кожата ми е суха и се опитвам да е хидратирам с крем.

# 613
Кожата ми е много суха и я хидратирам всяка сутрин и вечер.

# 614
кожата ми е много суха, като през лятото се изсушава допълнително. Ползвала съм много продукти, но с краткотраен ефект.

Общи условия

Активация на акаунт