Бъдете един от 100 късметлии, които ще тестват Body Superfood Какаово масло + Cерамиди на Garnier

• 15 933
  • 659
  •   1
Отговори
# 585
Лосиона ми е пръв помощник в борбата със сухата кожа.

# 586
Кожата на тялото ми е много суха. Използвам хидратиращ душ-гел и лосион за тяло. Предизвикателство е обаче да си намеря продукти, които едновременно добре да овлажняват кожата и да са с аромат, който ми допада. Експериментирам много в тази насока.

# 587
  • До морето...
И моята кожа е суха.Всеки ден нанасям хидратиращ крем ,за да нямаля дискомфортното усещане🙂

# 588
В интерес на истината, може би кожата на тялото ми не е достатъчно хидратирана. Освен ежедневния душ, през сезоните пролет-есен-зима не полагам други грижи за нея. През лятото обикновено нанасям и хидратиращ лосион след баня.

# 589
  • Бургас
Кожата ми е суха. Използвам хидратиращи продукти сутрин и вечер.

# 590
Не е достатъчно хидратирана , след душ използвам мляко за тяло

# 591
Със суха кожа съм и постоянно полагам грижи за да я хидратирам -сутрин, вечер, елед баня!

# 592
  • varna
Редовбо използвам хидратиращи продукти. Кожата ми е суха.

# 593
Кожата ми е много суха, използвам хидратиращи продукти.

# 594
Със суха кожа съм. Използвам повече натурални продукти и различни масла, основно вечер преди сън. Но имам нужда от допълнителна хидратация, искам да пробвам и нови продукти.

# 595
Кожата на тялото ми е суха, за разлика от тази на лицето. Старая се при всеки удобен случай (освен след баня) да се грижа за това.

# 596
  • Плевен
Достатъчно хидратирана ли е кожата на тялото ви? Споделете ни вашите ежедневни стъпки и правила за гладка и мека кожа.
Не, ежедневно нанасям хидратиращ крем,но пак е много суха...

# 597
Кожата ми не е достатъчно хидратирана затова след всяко къпане задължително нанасям крем за тяло или мляко за тяло

# 598
Усещам кожна си суха и лющеща се, след баня използвам лосион за тяло, за да я хидратирам. С най- голямо удоволствие бих тествала новия продукт

# 599
  • София, Дружба 2
Кожата ми е много суха. Използвам хидратиращ  душ гел и лосион за тяло за да мога да я хидратирам.

Общи условия

Активация на акаунт