Бъдете един от 100 късметлии, които ще тестват Body Superfood Какаово масло + Cерамиди на Garnier

• 15 934
  • 659
  •   1
Отговори
# 570
Кожата ми е суха, но през зимните месеци я усещам силно дехидратирана. Нанасям различни масла, олиа и лосиони за тяло. Любими са ѝ натуралните и естествени състави. 💜💐☺

# 571
С годините кожата ми се промени и от нормална стана сух. Ползвам много и различни продукти за хидратиране и подхранване.

# 572
Усещам кожата си суха, дехидратирана и сърбяща. През зимните месеци дискомфортът е по-голям. Слушва се дори да имам сухи петна. Мажа с лосион за тяло след баня, но резлутатът е краткотраен.

# 573
Усещам кожата си доста дехидратирана. Пия повече вода, използвам хидратиращи продукти и пия витамини. Бих се радвала да тествам body superfood какаово масло +семирамиди на Garnier.

# 574
Зимата кожата ми е суха и гледам винаги да я овлажнявам добре.

# 575
  • София
Кожата ми винаги е била суха чувствителна.

# 576
Кожата ми е суха, използвам хидратиращи продукти, но ефекта е краткотраен.

# 577
Достатъчно хидратирана ли е кожата на тялото ви? Споделете ни вашите ежедневни стъпки и правила за гладка и мека кожа.

Кожата ми варира в зависимост от различните части на тялото. На лицето ми е мазна и ежедневно полагам грижи за нея. Но на тялото и по специално на краката ми е суха и някакси все не отделям достатъчно внимание. Крем за тяло нанасям около 2-3 пъти седмично.

# 578
  • Варна
Кожата ми е суха и с годините става по-суха. Постоянно купувам хидратиращи продукти, защото особено зимата нещата стават трагични.

# 579
  • Другата България
Кожата ми е суха и ползвам доста хидратиращи продукти.

# 580
Кожата на краката и по специално на петите е много суха! Ползвам хидратиращи продукти, но ефект няма.

# 581
Кожата ми става  по-суха и дехидратирана през зимата. Ежедневно полагам грижи с хидратиращи продукти.

# 582
Кожата ми определено е към суха особено през  зимата. Използвам   продукти за овлажняване колкото се може по-често.

# 583
Кожата ми е хидратирана, но през зимата е по-суха. Не ползвам специални масла и лосиони.

# 584
Кожата ми е много суха и непрекъснато се нуждае от хидратиране, затова използвам дневни, нощни кремове и мляко за тяло.

Общи условия

Активация на акаунт