Бъдете един от 100 късметлии, които ще тестват Body Superfood Какаово масло + Cерамиди на Garnier

• 15 929
  • 659
  •   1
Отговори
# 630
  • София
Достатъчно хидратирана ли е кожата на тялото ви?

Кожата и е нормална, но след душ винаги се нуждае от хидратация.

Споделете ни вашите ежедневни стъпки и правила за гладка и мека кожа.

Използвам подходящи душ гелове и пяна за душ, отделно нанасям и хидратиращ лосион за тяло. Обичам вечерните си ритуали да се мажа с различни кремове и да се чувствам добре Simple Smile

# 631
Използвам хидратиращи измивни средства, както и задължителна хидратация след баня.
Какаовото масло го имам в няколко варианта - в лосион, натурално. Благодарение на него нямам никакви стрии въпреки 3-те ми бременности и качените килограми.

# 632
От ранна пролет до късна есен съм навън. С течение на възрастта кожата ми я усещам суха, въпреки непрестанните грижи.
Имам си моя рецепта + хидратиращи лосиони, кремове. За съжаление усещането за сухост идва бързо, независимо, че изглежда добре на пръв поглед кожата. Не ми е комфортно.

# 633
Усещам кожата си суха често взимам разни мазила но няма ефект от тях и когато се мажа не попива бързо затова нямам търпение да спечелия за да го изпробвам 🙂❤️

# 634
Кожата ми зимата е много суха и чувствителна.През този период сменям измивната козметика с хидратираща,а след нея нанасям и такъв лосион.

# 635
Със суха кожа съм и постоянно полагам грижи за да я хидратирам и подхраня. Ползвам козметика за суха кожа, но ефекта е краткотраен.

# 636
Обичам градината, и затова въпреки ръкавиците кожата става грапава. От слънцета също. Използвам овлажняващи кремове.

# 637
  • София
Кожата ми с течение на времето от нормална стана по-скоро суха. Използвам душ олио, след баня нанасям лосион.

# 638
Кожата ми е доста суха, но нанасям почти винаги след душ хидратиращ крем.

# 639
Почиствам винаги вечер кожата си с измиващ гел и лавандулова вода, след което използвам нощен крем или просто кокосово масло. През деня използвам крем с фактор.

# 640
Кожата ми  е много суха и чувствителна. Използвам през зимния период хидратираща измивна козметика и след нея нанасям и такъв лосион.

# 641
  • София
Постоянно се грижа за кожата си, особено в зимните месеци, когато става много суха.

# 642
Кожата ми е по-суха през зимата и ползвам лосион за тяло за по-добра хидратация.

# 643
Кожата ми е суха. Използвам хидратиращи продукти сутрин и вечер.

# 644
  • В страната на бурите
Кожата на краката ми се изсушава, особено от коленете към стъпалата и това е проблем, на който търся решение. Забележимо е пролетта, когато показваш голи крака, но ако си пропуснал грижата за кожата зимата, е трудно да наваксаш. Затова опитвам да отделям внимание на кожата на тялото си ежегодно - с хубава козметика и крем за тяло след душа.

Общи условия

Активация на акаунт