Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 70 733
  • 728
  •   1
Отговори
# 405
От акаунта на сериала.

В сериала и зад кадър.

# 406

Съла

Последна редакция: пт, 09 юни 2023, 22:40 от azisiq

# 407
Дами, гледате ли, очичките ми се напълниха от вълнение заради младоженците. Много елегантни, а тази песничка е направо топ 🤩🤩

# 408
След дълго прекъсване и аз съм на линия за финала….

Бомба след бомба!

Много ми е интересен накрая разговора между Пембе и Алев, ако може някой да каже накратко какво си казаха….

# 409
Първоначално Пембето ги обвини, че са знаели за Фатих и затова са се виждали. Апо се опита да я успокои, каза на Алев да излезе. Обаче Пембето стана и вика, ти още от сватбата на Фатих му имаше око и затова го вдигна да танцувате. Алев каза, че няма да се съобрази с възрастта и и ще говори лошо с нея. Пембето и каза, че била невъзпитана. И като възклицание я пита от къде са влезли в живота им, семейно са се натрапили и т.н. (Фатих, Омер, Нурсема и Леман има предвид). И още каза, и на теб ти се падна мъжа ми, нали?! Но никога няма да го позволя! Алев я предупреди да си мери приказките, иначе и тя нямала. И тогава Апо се намеси, обаче преди това явно се кефи човека гледа и мълча като репичка. Пембето каза, ти не се бъркай Абдуллах Бей. Алев, ти не се бъркай Апо! Един момент, каквото има да казва, да каже! И тогава Пембето гледа гадно гадно Апо и почна да дърпа Алев, пита, ти наричаш мъжа ми Апо ли?! Ти си нахалница и нечестна жена. Погледни ме, аз жените като теб много добре ги знам. Богатите мъже ги разделяш от жените им и разтрогваш браковете им. Алев вика, миличка, ако исках това досега да го бях направила. Ти благодарение на мен стоиш в тази къща, дори и не знаеш. Ако исках щях да стана "собственичка" на къщата. Пембето се ядоса и я бутна и пита какво вика. Алев каза, в деня, в който Ало се разведе от теб, бих се омъжила за него. Толкова, Пембето се разрева.

# 410
Първоначално Пембето ги обвини, че са знаели за Фатих и затова са се виждали. Апо се опита да я успокои, каза на Алев да излезе. Обаче Пембето стана и вика, ти още от сватбата на Фатих му имаше око и затова го вдигна да танцувате. Алев каза, че няма да се съобрази с възрастта и и ще говори лошо с нея. Пембето и каза, че била невъзпитана. И като възклицание я пита от къде са влезли в живота им, семейно са се натрапили и т.н. (Фатих, Омер, Нурсема и Леман има предвид). И още каза, и на теб ти се падна мъжа ми, нали?! Но никога няма да го позволя! Алев я предупреди да си мери приказките, иначе и тя нямала. И тогава Апо се намеси, обаче преди това явно се кефи човека гледа и мълча като репичка. Пембето каза, ти не се бъркай Абдуллах Бей. Алев, ти не се бъркай Апо! Един момент, каквото има да казва, да каже! И тогава Пембето гледа гадно гадно Апо и почна да дърпа Алев, пита, ти наричаш мъжа ми Апо ли?! Ти си нахалница и нечестна жена. Погледни ме, аз жените като теб много добре ги знам. Богатите мъже ги разделяш от жените им и разтрогваш браковете им. Алев вика, миличка, ако исках това досега да го бях направила. Ти благодарение на мен стоиш в тази къща, дори и не знаеш. Ако исках щях да стана "собственичка" на къщата. Пембето се ядоса и я бутна и пита какво вика. Алев каза, в деня, в който Ало се разведе от теб, бих се омъжила за него. Толкова, Пембето се разрева.

Леле, тази реч надмина очакванията ми! Благодаря ти, ThankYou 💞!

# 411
Друга сцена?

И така за жалост съмненията ни се потвърдиха, едното бебче не оживя. Обаче това с катастрофата бе много неочаквано. Кой умря според Вас?🤔 Ще има да умуваме 3 месеца!

А и днес гледах интервюто с Фейза каза, че наистина много си харесвала ролята (Нилай). И тя обичала да изпъква, стана ми много смешно😄

# 412
Здравейте момичета!

Благодарим на нашите зрители, че не ни оставят на мира. ☺️
Ще се видим през новия сезон! 🙏🏻

https://fb.watch/l3M8YPMUr5/

https://twitter.com/ShowTV/status/1667265165069361152?s=20

ThankYou  Flowers Rose

# 413
Изгледах последният епизод за сезон 1.
Колкото тъжно, толкова и хубаво.
Най-накрая Фатих бе разубличен пред цялото му семейство. Вместо да беше показала снимките само на него ,да се скарат и другите да се чудят,защо така става.
.
.
За новият сезон очаквам скок във времето.
Скок от поне няколко месеца .
 *Фатих - изгонен от семейството (още се съмнявам в това) . Пропаднал /изпаднал в дупка. А може би дави мъката с нова жена....
*Междудругото, когато той се ядоса и тотално смени маската на добро и примерно момче, заприличва на .сихопат. Особено в последния епизод, след разкритието от Доа.  Имах чувството,че в яда си ще ги подпука всички.

* Доа - представям си я в къща ,с детето и семейството и.
* И тук изниква мисълта дали пък няма да оживее Кавълджъм със идеята,че току-що е станала баба. Ноо тук изниква и друга мисъл - "някой умира ,зада се роди друг (нов живот)".

Като цяло доста тегаво ще е самото начало.
Надявам се , Доа да не се събере с Фатих (повръщащо човече).
 До тук с разсъжденията.
Вие какво мислите?

# 414
Благодаря за коментарите, момичета! Hug
Днес ще се опитам да гледам серията с превод и също ще споделя впечатления.

Рейтингът е много добър като за край на сезон. Hands Clap

# 415
Хич не ми се иска да прескочат време, да си върви така. Фатих не биха го изоставили, той е златното момче на сем. Юнал. И аз имах същото чувство за Фатих, още малко да му повярвам за изневярата 😜.

# 416
  • София
Какъв финал...надявам се колата, която огледа полицая и лекаря, да е друга кола от катастрофата...нима сценаристите ще премахнат някого от двамата ни любимци...

# 417
Съла в Туитър:
През сезона; Научих много от моите скъпи приятели актьори и моя ценен екип..
Първо искам да благодаря на тях и на нашата мила публика, която не ни спести подкрепата си нито за миг. Успех! #kızılcıkşerbeti

# 418
В началото на темичката Ви сложих една анкета, може да гласувате 3 дена, след това ще излязат резултатите Smile

Внимавайте само за въпросите, те почват с точка. За един въпрос може да избирате по няколко отговора!

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 17:01 от ThankYou

# 419
Гледах серията. Много силен финал на сезона, браво на целия екип! Hands Clap
Доа направи второто  за сезона много ярко отмъщение на силна жена. Започнахме с Нурсема, завършихме с  великолепно режисираната от самата Доа сцена на  заявяване на начало на развод.

В това семейство трябваше точно така силно да изкрещи.
Разбира се, че беше рисково и за съжаление понесе последствията. Представям си какво ще преживее... Cold Sweat Много жестоко бе това със загубата на детенцето. Broken Heart
Не знам как би му простила. За мен с този брак е свършено, но познавайки турските сценаристи, вероятно през втори сезон ще покажат опитите на Фатих да я върне. На мен той не ми хареса от първите серии и изобщо не виждам какво ги свързва освен физическо привличане, те наистина нямат нищо общо като хора. Много бих искала не само да се разведе, но окончателно да го изтрие от живота си и да срещне друг човек. Но, както казах, очаквам избелването на Фатих във втори сезон.
Нурсема и Умут. Очаквахме неразбирателства, няма какво да се чудим. Но, честно да си кажа, повече съм на страната на Нурсема. Също мисля, че когато хората са женени, трябва да споделят и проблеми. Какъв е проблемът Нурсема да плати, нали са семейство? Нали се съгласиха, че няма мое, няма твое. Да, може би грешката и беше, че трябваше първо да му каже, но тя се притесни и забърза. Умут е малко в повече тънкообиден. Да, разбирам го, но той прие Нурсема с всичките и особености, едната от които е, че е финансово добре. Но пък и разбирам, че трябва от нещо да се получат проблеми при тях, иначе трябва през целия втори сезон да гледаме само как се гушкат. Grinning
Алев. През целия епизод се чудех аз как бих постъпила. Също имам племенница, също много я обичам. И мисля, че също бих направила това, което направи Алев. Но после задължително щях да тръгна с Доа. Много рисково начинание за момиче в края на бременността. Четох мнения, че при Алев има двойни стандарти- нали и тя има вълнения покрой женен мъж. Да, но все още нищо не се е развило при тях с Апо. Това накрая го каза на Пембе, защото се ядоса. Пембе я изкара нея виновна за всичко.
О, сетих се още нещо, което много ме ядоса у Фатих- едното е как отричаше и не се държа като мъж. А другото- жестокото отношение към брат му. Отвратителен!
Даже иначе неприятната Нилай каза, че ще свидетелства на Нурсема. Е, при нея винаги може да се търсят скрити причини, но факт, каза го. Вярно е, че тя все създава проблеми, но нахвърлянето на Фатих върху брат му беше изключително грозно.
И накрая- основната интрига. Аз се надявам, ама много се надявам този фелдшер от Бърза помощ /ако беше такъв/ да се е объркал. Много се надявам като ги извадят, да възкликне някой: "Диша!" Не мога да си представя  сериала без Баръш. И не искам да се чудя кой е загинал. вярвам, че в цялото напрежение медикът е сгрешил.Hands Pray

Да не забравя да спомена красивите моменти- първата нощ на Нурсема и Умут, сватбата в Париж. Sparkling Heart
И сцената, в която двете забрадени жени говореха за Къвълджим и това, което после се случи също много ми хареса.
Добре, че оня възрастния ухажор на Чимен не го показаха, че и нея я мисля, ако той остане през втори сезон, без съмнения ще има проблеми.
За втория сезон ни оставиха и проблемите, които онова леке баща им ще причини на Леман.

Да пожелаем на актьорите и екипа приятна почивка и наесен- с песен. Flowers Four Leaf Clover

ThankYou, тичам да гласувам! Blush

Последна редакция: сб, 10 юни 2023, 17:03 от oncee

Общи условия

Активация на акаунт