Фенчета на Шербета / Kızılcık Şerbeti

• 70 728
  • 728
  •   1
Отговори
# 420
Онче, чак сега послучайност видях написаното от теб. Сцената в Париж, особено гледката зад кафенето беше ужасно направено, разбрахме, че е фотошоп.

Нилай, понякога е добра, но в случая не мога да не мисля дали го прави от доброта, или защото иска Доа далеч.

В СМ се говори, че оживялото бебе е мъжкото. Май май ще кажем "Аu revoir" /довиждане-било/ на Къвълджъм.

И ха-ха, гледам резултатите от анкетата и на втори въпрос Кайхан и Фатих се бият за първо място Joy

# 421
Новинка от Бирсен:
Алп Навруз и Съла Тюркоглу обявиха тази вечер, че известно време живеят далеч от общественото внимание. Двойката, която присъства на рожден ден на техен общ приятел в La Boom, позира заедно. Стана ясно, че двойката, която се е следвала в социалните мрежи през последните седмици, е била заедно от месец.

# 422
Новинка от Бирсен:
Алп Навруз и Съла Тюркоглу обявиха тази вечер, че известно време живеят далеч от общественото внимание. Двойката, която присъства на рожден ден на техен общ приятел в La Boom, позира заедно. Стана ясно, че двойката, която се е следвала в социалните мрежи през последните седмици, е била заедно от месец.

В какъв смисъл двойка,?

# 423
Netii 100  Kissing Heart  двойка, любовна, срещат се...Kissing Heart

# 424
Netii 100  Kissing Heart  двойка, любовна, срещат се...Kissing Heart

Чудесно, дано са щастливи! 😊

# 425
Видяхте ли новината, Небахат Чехре е отказала ролята на Сонмез Anguished
Казала, че тя не е подходяща за тази роля. Липсва ми тази жена, от години е далеч от сериалите.

# 426
Видях, казала, че не и подхожда. Като я гледам, щяха много даже да си подхождат с Къвълджим. Но и с нашата проклетичка баба свикнахме. Grinning
Сериалът се продава успешно в чужбина, не помня в кои страни, но имаше публикации.
Девойки, може по-рядко да се срещаме в темата през лятото, само ако има новини. Но, да сме живи и здрави- наесен с песен.Hug

# 427
Даааа, само аз ли си мисля, че Метехан и Кайхан си приличат🤔 Живот и здраве ще се видим, пък който иска може да споделя и сторита (със сигурност ще има много)🍀

# 428
Сетих се нещо, прочетох го във ВК- някакъв блогър писал, че ще има приятна изненада за Къвълджим и Омер.
Ха дано се сбъднат желанията ни и двамата да са живи след катастрофата! Two Hearts

# 429
Здравейте, момичета!

Емоциите ми от финала на Шербета още на са утихнали, но вече ми лисва.
Има толкова много време до септември.
Дано от екипа да използват времето пълноценно и да измислят хубаво продължение на историята.

Дога влезе в семейство Юнал и сякаш отвори една черна кутия, от която излязоха  истинските чувства на тези хора, които те до този момент нямаха смелост, а и потребност да споделят един с друг.
Нищо няма да е същото отсега нататък.
Нилай  и Пембето многократно обвиняваха Доа, че с идването си им е нарушила спокойния живот, но всъщност тя е само катализатор за непълноценните им семейни отношения.

Финалът на сезона наистина ни остави да си гризем ноктите цяло лято, но аз някак си не вярвам, че ще лишат публиката от Йомер и Кавалджъм, които станаха любимци двойка на публиката.
Така хубаво ни разказаха за тяхната любов и сега … бам – вече я няма. Би било много несправедливо.
Помня, че още преди последния епизод имаше някаква подсказка, че ще се сбогуваме завинаги с един от сем. Юнал. И понеже вече бяхме видели фрага с катастрофата и веднага си помислихме, че ще е един от нашите любимци. В същото време  още тогава някъде четох, че може би са имали предвид смъртта на едно от близначетата на Доа, та дано е така. А това за един починал и един ранен от катастрофата много лесно могат да го отиграя сценаристките, стига да искат. Освен това за блогъра, което е написала  oncee   имам спомен, че се говореше и за публикация на Еврим Алася/Кавалджъм, в която е написала нещо от сорта феновете да не се притесняват и  намекваше, че няма да има смърт за К. и О.  Аз лично не следя социлните мпежи и не знам дали е така. Оставаме си с надежда, защото аз определено не си представям новия сезон без Йомер и Кавалджъм. Те са здравите устои и балансьорите в двете семейства и историята има нужда от тях.Ще си гадаем цяло лято и сериала ще ни липсва и се надявам да ни поднесат не по-малко интересен и вълнуващ втори сезон.

Обожавам Небахат Чехре, невероятна жена е тя, но не си я представям на мястото на нашата баба Сьонмез и мисля, че правилно е преценила, че ролята не й подхожда.

Пожелавам ви страхотно лято, момичета!
Пък ако има новини или снимки около актьорите, пак ще се срещаме тук.

# 430
Здравейте, девойки! Blush

Новина за Шербета.
Бирсен Алтунташ  пише, новият сезон ще продължи оттам, откъдето свърши предишния. Няма да има скок във времето. Освен това в сериала ще се появи героят "Рюзгяр", бившето гадже на Алев. Любопитно е как идването на Рюзгяр, мотоциклетист и изключително свободолюбив човек, ще се отрази на силно влюбения в Алев Абдула.

Хайде, Апо се сдоби с конкурент! Grinning Аз очаквах за Алев някой нов човек, но явно са решили да върнат старото гадже. Да видим де, може рокерът само да поразбърка нещата и пак да се появи нов. Знам само, че не искам никаква връзка между Алев и Апо. Sign No Entry

# 431
Още веднъж разбрах защо не харесвам Фейза Чивелек, поздравления за думите и! След някоя година само да не плаче, че са и изневерили🤦‍♀️

# 432
Здравейте момичета!

#DoğukanGüngör 😎

Фейза Чивелек, Нилай от #KızılcıkŞerbeti : „Работата завършва с жената. Една жена трябва да може да задоволи мъжа си по всякакъв начин, така че той да не я мами. Мисля, че съм достатъчно жена за моя мъж.”

# 433
Ето един спойлър: Нилай след като роди щяла да махне забрадката.

Горното го е казала за изневярата. Ето цитата преработен от мен:

Скрит текст:
Цивелек: „Надявам се, че никой няма да преживее такова нещо. Всъщност всичко свършва с жената. За да не изневерява мъжът, жената трябва да е достатъчна за мъжа си във всяко отношение. Мисля, че съм достатъчно жена за моя мъж. "

Дефне Самиели: „Мъжете изневеряват ли на жените, а жените изневеряват на мъжете, защото не могат да са достатъчни един на друг?“

Фейза Цивелек: " Да, тя търси разликата. Затова очите й са навън."

Дефне Самиели: „Тъй като хората търсят различия, трябва ли да предлагаме много различия на хората, за да не ни изневерят?“

Фейза Чивелек: " Това не е свършен факт. В крайна сметка жената трябва да го направи, ако иска. Мъжът няма да изневери, ако обича жена си." Когато Дефне Самиели попита за обратната ситуация, тя каза: „Тогава един мъж трябва да е достатъчен за една жена. Не говоря само за сексуалността .“

# 434
ThankYou Flowers Rose

Двойката Алп Навруз и Сила Туркоглу от вчерашната си почивка в Бодрум.

Общи условия

Активация на акаунт