Майки имат своята амбиция, а ОСМОКЛАСНИК чака пролетна ваканция

• 36 362
  • 742
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Пюр, да е жива и здрава девойката! Весел празник и на вас и на нея!

# 181
Честита да бъде рожденичката! Желая ѝ здраве, щастие и късмет! Весел празник!

# 182
  • София
Пюр, да е живо и здраво момичето ти. Много успехи.

Моята трябваше да е риба, но избърза и закачи водолея. Ама и тя е голяма ревла.

# 183
  • Mars Hotel
Честита рожденичка, Пюр! Да е здрава и щастлива и вие покрай нея.
Надявам се болестите да свършват вече и болните да оздравяват бързо!

Ох, и аз като си спомня колко захлупени ми се виждаха моите родители и колко съм страдала от това... Хем ми е смешно, хем и ме е срам, защото бях ужасен пубер. Майка ми доволно потриваше ръце, като се роди дъщеря ми, и все повтаряше "Ей сега ще видиш ти, ще ти се разкаже играта и на теб", но засега, пу-пу, не ме е застигнала клетвата ѝ. Grinning

# 184
  • София
Честита рожденичка, Пюр! Да ви е здрава и щастлива!
И нашия тийн е чистофайник, що се отнася до банята. За стаята е на моменти. Като му прекипи, се захваща и си подрежда. Не е случил, обаче на брат-чистофайник, на дребното все са нахвърляни навсякъде дрехите. Чете по 5 книги наведнъж и играе с по 10 джаджи наведнъж, леглото му (долен етаж и по-често ползвано) обикновено прилича на леговище. Та прекипяванеъо на набора е най-често предизвикано от бъркотията на дребното.
Иначе в училище - голяма почивка тази година. И с езика не се напряга кой знае колко, редовно го побутвам да си възстанови немския и да го продължи, но кой ме слуша! Изкара някакви курсове по програмиране онлайн, без да се напряга особено. По-често е на Плейстейшъна, отколкото над учебниците, ама карай, другата година ще му се разкаже играта!

# 185
  • Сф
Благодаря за пожеланията!
Ариана, това с игрите отминава. Минахме го ние. За щастие 5 ти , 6 ти клас. Не точно 7 ми 😂, тогава обаче беше мързела- първи срок. Но пък другите, които играеха, предимно момчета бяха и по- големи. Играта ,която ще помня е GTA5. Та играта+ ДО то беше уникално губеща комбинация. Добре ,че сега ми е смешно,че можеше и да е почти трагично. По едно време се обръщах към нея с Изабел Георгиева- името на полицайката и в играта. 😂
После пък в матурите на преразказа, като се падна името на камъка от Майнкрафт и се спуках от смях. Сигурна бях в нея!
Обсидиан ли беше, какво беше (стъклото за мен)  😂

# 186
  • Бургас
Моите синковци, все ми повтарят, че от игрите много неща са научили !
Да се смееш ли, да плачеш ли! 🤔

# 187
  • София
Не зная за смях ли е или за плач, ама е истина. Много неща научават от игрите. Поне за моето малкото мога да кажа със сигурност. И нямам предвид обсидиана.

# 188
  • София
Pure, не знам кога ще отмине, така е от 1.5 години. Ама, както се сещате, баща му е виновен, той го зариби. Другите деца развиваха фина моторика с оцветяване, низане на мъниста, нашия развиваше с контролера, мишката...ей такива неща.

# 189
Някой знае ли от къде е този тест по история? (Слагам първата му страница в скрит текст).
Скрит текст:

Много ще съм благодарна, ако някой ми снима и изпрати тест от учебната тетрадка (раб.листи) на изд. Булвест или Анубис за векът на Просвещението.

# 190
  • София
Пюр, честита да е рожденичката! Да бъде щастлива, успешна и все така вълнуваща се от изкуство и театър. Да сбъдва мечтите си! Хубав празник!
Момичета, развеселихте ме!

С теста не мога да помогна, сега не учи разказвателни!

# 191
  • Бургас
Не помня нашият учебник на кое издтелство е.
Ще проверя щом се прибера и ще пиша.

# 192
Честита рожденичка, Пюр! Да ви е здрава и щастлива!
И моето е риби (на 5 март), но не е от чувствителните. Поне външно. Много е над нещата. Мисля половинката има пръст в тази работа. От него го е наследил и честно казано им се кефя, защото аз съм в другата крайност и хич не ми е лесно.
Учи моето, не мога да се оплача. Организира се някак си, въпреки че е от тези с всички предмети. Догодина как ще ги учите накуп 8 и 9 клас, не ми се мисли. Тегав е материала.

# 193
Пюр, честито да ти е детето!

И ние нямаме разказвателни предмети.

# 194
  • Пловдив
Честита рожденичка, PureLove! Да е здрава, щастлива и все така артистична!
Моята е водолей и поне за сега не мога да се оплача от пубертета ѝ. И докато допреди няколко години имаше някакво тряскане на врати, повишаване на тон и сърдито настроение, сега е много по-спокойно. Говори, споделя, не ни се дразни толкова, съгласява се, когато вижда, че съм права Stuck Out Tongue Winking Eye , дори ми иска съвети и т.н. Това, което най-много ме дразни е, че се захваща с куп неща, но трудно организира времето си и всичко се прави в последния момент. Иначе си планува всичко, пише в органайзери, планери, to do list, кое кога да прави, но реализацията не се получава. Надявам се, да работи върху това, защото е много важно въобще за всичко за всяка възраст. Имам познати, които вечно закъсняват, вечно нещо са забравили или го правят в последния ден, или се примиряват с пропускане на срок, плащане на глоби заради това и т.н. Ами неприятно е, меко казано. Хубаво е човек да е гъвкав, да има план Б, ако нещо се обърка и да се не шашка, но все си мисля, че с организация и план всичко е по-спокойно.

Общи условия

Активация на акаунт