Майки имат своята амбиция, а ОСМОКЛАСНИК чака пролетна ваканция

• 36 111
  • 742
  •   1
Отговори
# 540
Вампирче, карат бе душо, ма явно по - рядко. Знам ли?
За рубеолата нали бият ваксините, през колко време и на каква възраст беше, вече не помня. Или нещо се заблуждавам за нея.

Бобси, същото, дори не ще да влезе да се окъпе ся, толкова я мързи, мухъл ша хване от мързел. Уж щеше да пише и да се подготви за теста по Мат., ама уж, нииищо, нииищичко не е направила. Ядене, спане, ср....не, игра, клипчета, филми, толкоз.
Еее...х ма...а му и мързел. Ша мисля вече друга дума,че таз дума мързел вече не подхожда, за таквиз недействия. Ааа, сетих се, атрофирал пубер, дали става.

# 541
Не ми припомняйте за варицелата, че... Моето я кара в първи клас - сравнително леко, но аз дали не се заразих след него. А майка ми и до ден днешен е убедена, че съм я карала като дете. Такъв кошмар беше, че мислех, че няма да оцелея. Това е едно от най-драматичните ми преживявания евър. Брррр....

Моето продължава да мързелува. Чакам срядата - да видя какви планове има за тогава:)

# 542
Привет, прекрасни🥰🥰🥰
Мнооого обичам ваканция☺️ Мързелувам наравно с децата☺️
И ако може учителите да не дават домашни за ваканцията ще съм най-щастливата... Не било писано😱... Ама ще го мислим по-късно... Събота пред Великден🙃 Буквално🤣🤣🤣
За варицела не искам да си спомням... Изкарах я на 33-34 с наборката🤕🤕🤕 Всеки ден се питах... Що не умрях вчера?
Тогава кърмех малчо и той не се зарази, но явно готовите антитела не пазят трайно и след едно парти 3 години по-късно и той си мина по реда😈
Моля някой да препоръча книги на английски... Ама не за дете от ЕГ... По възможност да са съвременни, но разбираеми за човек с посредствен английски✌️

# 543
  • София
Думите ви за варицела и възрастни още повече ме карат да ваксинирам тийна. ЛЛ каза, че трябва да се реваксинира през 5г, но какво от това.
И ние мързелуваме. Децата не се сещат да се обадят. Ако тийна има домашни ще ги пише като се прибере от лагера. Сега на дневен ред му е... басейн Simple Smile И някоя и друга тренировка. Оплакваше се, че лагерът е само 5 дена Simple Smile Тази година организираха пролетен и летен лагер и пролетният е по-къс.

# 544
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Набора се опитва да мързелува, но не му се получава. Тоз по История отново е дал супер, мега домашно и пот се лее втори ден. Класната по английски и тя е дала някакво малка 15-тина страница книжка с 14 глави да се прочете и напише резензия. С каката пък цяла сутрин са подреждали и почиствали (не знам какво толкова, като в петък бяха излъскали всичко Laughing), тя е малко педантична понякога. Та времето е уплътнено.
Същата таз класна днес ги покани в четвъртък да изкачват Черни връх. Младежа е много ентусиазиран, че ще атакува първия си връх, а пък лудата му майка е решила за първи път да прави козунаци, ама познайте кой ще меси (за подсказка няма да съм аз Wink)?

# 545
Нинка, котката на съседите, нали, нали, познаааххх, браво на мен Stuck Out Tongue Winking Eye, тя ша меси и пече а кака Нинка ша ядееее, топъл, топъл козунак.

А как ша стане, хем домашни, хем почивка, а за капак и Черни връх, майко мила, къде е онуй дет главата му се въртеше около света, щях да го пльокна на мига, Head Band

# 546
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Бинго, Тонка, бинго. Той котарака много иска да се научи да меси, затуй ще му дам тази възможност.

# 547
  • София
И аз тъй меся - бум в машината и да се топли и върти. Накрая хващам ММ да наслага ядки колкото поеме и във фурната. Може и от магазина де.

# 548
  • София
Браво на умеещиге да месят! Няма по-хубав Великден от къща ухаеща на прясно опечени козунаци. За моя жалост аз не умея. Ама на яденето нямам равна. Козунак ми дайте на мен - за нула време го опапквам , че и трохичките даже. Тъй де, да няма доказателства за прегрешението ми.Stuck Out Tongue Winking Eye
Даже днес ще се запиша за козунаци в магазина  при нас. Вече ги дегустирах ... самичък, за домачадието не остана. Joy Ще разчитат на добрият ми вкус, буквално.

От варицелата и аз имам ужасни спомени. На 37 така се бях обринала, че място без пъпки  нямаше.  Scream Беше истински кошмар!
Ние не сме се сблъсвали със скарлатина. Та нямам представа какво е.

# 549
Знаех си аз, че ставам за гледачка, ша си напрая обява, и почвам нова дейност. И визитки ша си принтна, за да ги раздавам Joy да не кажете после, че не съм казала. За семейството тук, ша е безплатно, записвайте се без да се блъскате.

Имсче, обичам да меся, да експерементирам, обаче до сега козунак не съм пробвала, нямаме туй търпение за месене, втасване и пак и пак, и после да чакаме да съ опече. Ама тоз път може и да пробвам, па да видим, ако направя, може и да съ похваля, но първо да видим дъл ша мъ бъде, па и музата докът да доди, време ша мине. И в нашия близък магазин има списък, днес майка ми, ми каза, щели да ги докарат от някво село, ма нъл съм тъпа, хич го не запомних. На времето обичах размяната на яйца, сега със всяка следваща година, някак си, ми се обезмисля. Докато си ги менкахме във входа, накрая се оказвахме със поне две кори яйца, после нямаше кой да ги изяде. От по миналата, гледаме на тоз ден, да съ крием като мишки. Ми тъй де, ко дъ ги прайм, колкото и да изядеш, все не свършват, а после що било у нас като Агрията. Па и диването все подбираше, я жълтъка, я белтъка, а ся не ще и да чуе за варени яйца. Ммммддддаааа, ша съ крием отново. Joy

# 550
  • София
Ние с момчетата нямаме проблем с варените яйца - много са вървежни. Че не е и нужно да ги шаря кой знае колко - с колкото по-малко боя са, толкова по-добре.
Но у нас козунаците остават. Затова един козунак в машината и един от магазина за всеки случай. Предишни години ги правех на мъфини, но сега вентилаторът на фурната ми сдаде багажа и хич няма да си давам зор.

# 551
Вампирче, да се менкаме, става ли. Аз ти давам яйцата, ти ми мяташ козунаците.

Ей го, снощи пеших да си сваря две яйца, диването ревна - и на мен сложи. Слагам 3 броя, сваряват се, ииии, какво, тя ми вика не щъ, хапнах си двете, третото оставих, сутринта изчезнало в корема на баба и. Та тъй, повече нема дъ варъ яйца на нея.

# 552
  • София
Май в момчешката тийн тема някой беше писал за сандвича на Скалата - варени яйца + авокадо. И двете съставки любими... два дена само такива сандвичи яде Joy

Снощи ми писа по вайбър как го боляла главата и гърба. Спал цял следобед.
Съпругата на треньора пише във вайбър с информация кога се прибират. В таскбара на компа виждам първата част на съобщението "Добра вечер.Извинявам се за късното притеснение..." и ми прилоша.
Поговорихме. Та, двама момци си купили и яли нещо от магазина до хотела. В резултат - еднократно повръщане. Диването ми беше спестило това. Аз в същият магазин съм виждала стока с изтекъл срок на годност. Кой знае какво са яли. Те могат и във WC да се закотвят.
Две тренировки, басейн, развалена храна... пикльовци.

# 553
И моят е проял авокадо и яйца,не само на сандвичи,а всякак си🙃.Пазари се за козунак с шоколад,та ще си дам малко зор,дано стане за ядене.Имам чувството,че след тази ваканция ще се търкаля,то е ядене,спане ,комп.и разходки до хранителните магазини.

# 554
Моето набива пиле с авокадо.

Общи условия

Активация на акаунт