Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №2

• 39 040
  • 738
  •   1
Отговори
# 240
На мен ми става малко отегчително... отново прекалено солено, отново не са си пробвали соса... Отново световни су-шефове дето уж не могат да направят бъркани яйца...
Разбирам, че следват някакъв модел на продукцията, но е хубаво да вкарват разнообразие дори в нагласените провали.

# 241
Според мен първо трябва да изпидуркат, Клавдия. Тази жена буквално нищо не прави. Скатавака голяма. Размотава се там, имитира дейност някаква и до там.

# 242
Наталия ми е много злобна. Това не млъкна да говори глупости. Много неприятен човек. Не е сценарий, просто й идва отвътре, храна от такъв човек не близвам. Такъв човек е крив и мръсен отвътре и е способен на всичко, само и само да му олекне от злобата. Дори Васил не е толкова изкривен.
За Цветка мисля, че има някакъв проблем. Не ми е ок да го казвам направо. Ромбоидните форми бяха върха, тя няма смислено изречение, но пък "аз", "аз",... Злопаметна, егоистична. Иска ми се да спрат да се лигавят с нея, защото още повече я заблуждават. Другите още й играят по свирката, защото виждат, че шефът й се кефи. Но Светлана (помощничката) ми се струва, че едва я изтърпя, докато й обясняваше - какво е ромб. Има дефицити в много направления и излишъци...

# 243
Целия син отбор е за изхвърчане, като гледам. Там са сите мрънкалници.

# 244
  • София
Аз аз като малко по бос . Каква е идеята на Къци и дружинката му, освен да ги показват? А и Цветка кефи, може и за Ергенинът да се класира Grinning

# 245
А и Цветка кефи, може и за Ергенинът да се класира Grinning

Може. Ако Ергенът е ром от Краводер, може. Хубаво е, че все повече хора почват да си отварят очите за нея и простотата и да става нетърпима. Изключително забавно е как не можеш да произнесеш на нито една дума правилно ударението и половината от думите са ти непонятни.

# 246
Много дълго това предаване, винаги заспивам накрая. А, и ми доскучава. Можеше да дават по 3 епизода на седмица. Сега ми идва в повече.
Естествено заспах и от вас разбирам, че Соня е аут, за което съм доволна. Тя и мама и син са ми като от филм на ужасите, бррррр.
За мен в този сезон липсва свежест в участниците. Всички са едни стресирани и мрънкащи, добре че са Цветето и Станисла, шеф Ангелов да се шегува.

# 247
  • До морето
И на мен ми идва в повече. Кой го измисли това с тези 3- часови епизоди????
Голям зор да дават 8  риалитита едновременно  за 2 месеца, че да може в останалите 10 да гледаме повторения на Черешката на тортата.

# 248
Аз за това следя темата, за да разбирам какво се случва след втория час, че нямам излишно време за губене...

Соня бегло си спомням коя е, значи е ок да си ходи.

# 249
И аз съм така, един епизод от началото до края не съм изгледала.
Снощи имам спомен до хокея на лед и край.
Чета ви, колкото да съм в час, но нещо започвам да губя интерес....

# 250
  • Другата България
Снощният епизод ми напълни душата в първата си част заради ей тези хора

Страхотни са като отбор, припомниха ми защо започнах да гледам отначало “Мастършеф“, а после “Хелс Кичън“ при все, че кулинарията не ми е силна страна. Хуморът на Михалчев е все същия, Андре Токев ми изглежда някак смирен. Да, загатнаха, че ще правят нещо заедно в youtube, да видим.
Ето новите участници, дано не забравя да ги добавя в първа страница на следващата тема.
Иван Димитров от Варна.

Цанко Цаков от Германия.

Людмил Мацоев от Русе.

Кристиан Калев от Варна.

И четиримата ми допадат на прима виста, не мога да заложа, че точно един от тях ще спечели, но имам подозрения. За това, че ще е мъж вече писах, сигурна съм.
Соня отпадна заслужено, както казахте, един по един “пълнежа“ трябва да си ходи, само Клавдия и Цвети ще ги държат до последно заради шоуто, а и заради младостта на Цвети и това да се учи, евентуално. Някак в сянка стои тя по време на резервациите, и снощи ми направи впечатление, ясно е, че е умишлено, но рано или късно останалите това ще започне да ги дразни.
Довечера няма да мога да гледам, поне не изцяло, утре също на запис, но ще ви чета.

# 251
Единственото хубаво от епизода вчера бяха Михалчев и Токев. Михалчев ми е на сърце от още от Мастър шеф, Токев сега наистина изглежда още по- тих и смирен, сякаш го е срам от себе си. С удоволствие ще гледам проекта на тримата в Ютуб. От новите май само Кристиан ми е ''на сърце'', нищо че беше доста арогантен.

# 252
Михалчев в МШ все попадаше на костички и сега пак той първи. Joy

# 253
  • София
Аз аз като малко по бос . Каква е идеята на Къци и дружинката му, освен да ги показват? А и Цветка кефи, може и за Ергенинът да се класира Grinning
Дружинката цирк правят, пълнеж, пък и парички взимат.

# 254
Понеже и аз заспивам, записвам се да ви чета. Явно така ще е този сезон.

Общи условия

Активация на акаунт