Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №2

• 39 031
  • 738
  •   1
Отговори
# 255
Цветомира изобщо не ми е забавна. За съжаление няма да я махнат скоро, тя е там за шоу. И Клавдия ще си стои. Докато я има сюжетната линия майка и син, ще ги гледаме. Пък и Асен не се понася с Васил. Не че Васил се понася с някого...

# 256
  • София
Цвети учи в кулинарно училище, а не знае основни термини, които се използват във всяка кухня по света. Те не се ли учат първи?

Интересно ,в профила ѝ в инстаграм, навсякъде е с телесно червило, по сценарий ли е с червено в предаването?

Последна редакция: вт, 07 мар 2023, 13:12 от Тайна

# 257
  • София
Интересен епизод, хареса ми, като имам забележка пак за финала при резервацията. Можеха да нахранят поне Сигнал, бива ли така. То разбирам сценарий, ама те са легенди. Тц тц. И какво пречеше пак червените да победят, но не с този погром, а да е просто по-състезателно и напрегнато, защото сега твърде рано стана ясно, че победата ще е червена и останалото бе да гледаме сеир. Как ядосания шеф Ангелов им разгонва фамилията на сините. А той това го умее много добре.

Много ми хареса началото с тримата тенори, Токев бе много скромен и тих, явно е гузен (има защо), но всеки заслужава втори шанс.

Шеф Ангелов правилно изгони Соня. Не стига, че бе голямата издънка, ами четворната коалиция се опитаха да изпратят Наталия като жертвено агне да обере пешкира. Айде останаха само трима. Надявам се в скоро време нито един да не остане от тях.

Асен със сигурност има вид на насилник. Особено като пийне, да не си жена в къщата му. Как само се закани на Наталия, мале мале.

Васил ми бе и все още е фаворит, но започва да ме дразни и в скоро време ще го разкарам от върха. Първо на всяка манджа меродия и жлъчен, и второ, нарочно прати новия при баничките, та и го номинира с цялата си наглост след това. Не се опита да му помогне, нито да му даде съвет.

И четиримата нови ми харесват засега, но още е рано за по-сериозни изводи и оценки.
И все пак Кристиан дава много силна заявка.
Като за новак твърде много акцентираха върху него и си спомням един синхрон на най-добрата жена този сезон, Виолета как го хвали, че се движи като хищник в кухнята и всичко му е познато и ясно, плува в свои води.
При тази продукция подобен монтаж означава много силна заявка, дори за финалист. Не е спойлер, а мое съждение, за това не го скривам. А и както знаете аз от спойлери се пазя.

Цанко ще е поредната скица, който да разсмива и сигурно ще го задържат по-дълго време. Шеф Ангелов му е вдигнал мерника ама по онзи, по-забавния начин. Ще има гаргари с него...
Но иначе е сериозен готвач, вън от съмнение. Има доста опит, въпросът е дали ще успее да го прояви в този цирк.

Иван ми изглежда сериозен претендент със силна заявка и представяне ама може ли да има този опит, 'чужденец' е, ала бала, а не знае как се произнасят основни продукти/термини от кухнята.

Мацоев и той има сериозни качества, надявам се да ги демонстрира. Изглежда по-благ и мек обаче и може да му скроят шапката.

Засега обаче силна визитка се припокри със силно представяне в епизода само от Кристиан.

Не очаквам новак да си тръгне в близките 2 седмици поне. Шеф Ангелов ще ги остави малко по-дълго време, за да ги прецени максимално добре по своите си разбирания.

На хокея голям цирк, Станислав блесна с добро пързаляне по леда. Третия гол на червените не трябваше да се признава, защото дойде след няколко удара и посягания, а това е против правилата.

# 258
Ядосах се на Гларуса, заяви че нямало ледена пързалка във Варна. Ми толкова си варненец бе льольоооо.

# 259
  • ГО
Цвети учи в кулинарно училище, а не знае основни термини, които се използват във всяка кухня по света. Те не се ли учат първи?

Интересно ,в профила ѝ в инстаграм, навсякъде е с телесно червило, по сценарий ли е с червено в предаването?

Да живее инстаграм - там всички са красиви. Цветка не прилича на себе си. Чудо!

# 260
  • Sunshine state
На мен пък Цвети ми е симпатична. Ясно, че са я взели за подигравка, един вид. Не я намирам и за грозна.
От новите и аз харесвам Кристиан. Наталия добре му каза на Асен вчера. 😏

# 261
Аз се надявам в следващите сезони да влязат наистина готвачи с познания за всичко основно и да няма някой като Синя вчера че е имала непоносимост към гъби и т.н. До такава степен да са добри че на резервациите да дават максимално, за да е трудно на Ангелов и да си заслужи парите. Но винаги ще се търси комедията и драмите така че....

# 262
Като ѝ гледам инстаграма и вида, поведението, и говора в ХК, си мисля, че момата е и добра актриса! Егати!

# 263
И аз не мога дс повярвам, че момичето от ИГ е Цвети... мале, мале наистина е голяма заблуда този ИГ или наистина Цвети е голяма актриса, защото се държи доста дебилно в ХК.

# 264
Васил е отвратителен
Колко гадно се подхилква, че червените се дънят.

# 265
Оф, тая скумрия Банова! Дори не може да ме разчувства за каузата си. Даже мъжа ѝ харесвам повече от нея.

# 266
Сакън,че ако те прочетат другия път може да го покажат и той да агитира за нещо и ще ми дойде в повече.Еднакво антипатични са ми и двамата.

# 267
  • София
Тия двете сериозни ли са?
Добре че го спрях след цели два епизода...
https://www.facebook.com/reel/736883421279447/

# 268
Тая булка верно ли бръкна в яйцата и извади жълтъците с ръка?! Joy

# 269
Верно Joy С ноктята.

Общи условия

Активация на акаунт