Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №2

• 39 006
  • 738
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Емануела има 47 хиляди на снимката.

# 406
Е, не! Мацоев ме уби от смях! Сладур!

# 407
И мен много ме дразни тъпия пълнеж със звездите. Изобщо не вярвам, че те правят тези чинии. Къци е като човек, който не е стъпвал в кухня. Капитонова и тя нищо не прави. Може би Мирослава и Камелия готвят. Пределно ясно е, че няма някой от тях да спечели, но са напълно излишна брънка. Обаче каквито и гафове да направят Ангелов там е мек като с перце.

# 408
  • Велико Търново
страх ги е да поемат отговорност и да кажат "Да, аз ще ръководя,
аз си залагам главата и участието" и после плюят.
Те щото чакат да ги посочат Grinning

Ама няма как да се разбере колко са от вечерта.

# 409
  • София
Ама няма как да се разбере колко са от вечерта.
От 7-ми е публикацията.

# 410
Това с поливането със сос беше малко в повече.

# 411
Туй нещо Венелин много издънки, много плач, голяма драмакуин е😂

# 412
Гледам назад, пък ще видим докъде ще го докарам... днес... 🙄... ама този Кристиан... чакал да го изберат за лидер. Момче, "ти май не знаеш къде се намираш, тука (така) трудно ще се класираш" 🤪... С чакане...

Последна редакция: пн, 13 мар 2023, 23:13 от Bilyana14.

# 413
Оффф, само аз ли съм изпаднала в чудене коя по д@волите е Емануела (така ли се казваше?), помня я от Къде е батко, сега се чудя къв го дири с 40 хил лайка и инстаграм?

# 414
Голям гад е тоя Кристиян! Злобен и завистлив.

# 415
Какво му е завистливо на Кристиян. Прав е човека, Станислав си преписва заслуги.

# 416
  • Велико Търново
От 7-ми е публикацията.
Да, февруари.
Но не знам какво значение има от кога е. Облогът беше за 40 хиляди лайка вечерта, когато е качена снимката. Сега и да гледаме лайковете (които вече са и над 58 хил.), смисъл няма, защото е минал месец и повече оттогава. Вероятността Ангелов да е готвил на Емануела в дома ѝ е нищожна.

# 417
Охх, много ми идват тези разправии! Мацоев ми е много симпатичен.

# 418
  • Брюксел / София
Ок, приемам, че Станислав е направил по-добрите заготовки и затова на Кристиан му се получават нещата, ама кой му е виновен на Станислав за калпавото ризото?! Защо Кристиан е сипвал вино в ризотото на Станислав?  Той нали е мн добър защо не си го приготвя сам. Видя се подкрепата на отбора към Станислав. Не го харесвам. Кристиан мн по-умерено се държи.

# 419
  • Димитровград
Аз пък подкрепям Станислав.
Още в първи епизод шеф Ангелов каза на Мартин- всеки е за себе си! Един ще вземе наградата.
Не забравям, че има и сценарий.

Общи условия

Активация на акаунт