Hell’s Kitchen България - Сезон 5, Тема №2

• 39 004
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Ох, отдъхнах си !😃

# 421
  • Буркина Фасо
аз не виждам как кокошото дупе готви и издава всичко, справя се ОК и не я номинират.
при положение, че не познава и продуктите ...

# 422
Бях готова да приключа с шоуто, ако махнат Станислав. В моите очи е един от най-добрите готвачи там. Да, има самочувствие, но е с покритие.
Кристиян иска да стане лидер на групата и затова започна да си събира съмишленици с приказки в двора и да се конфронтира със Станислав. Жалко, защото също е добър и можеха да са убийствен тандем. Много бърка - дойде вчера и веднага разбуни кошера.

# 423
Изтръпнах, че шефа ще изгони Станислав. Все е му симпатизирам. Значи докато го нямаше Кристиян, Станислав беше удобен за отбора, защото беше най добрият и ги измъкваше доста пъти. Сега видяха удобен момент, скриха се зад Кристиян и хоп Станислав вече не е удобен
А от промото се вижда, че утре Кристиян ще се скара и с Цвети и тя ще реве.

# 424
Цвети пак ще реве. И тръгна да спори с Крис. Аз между Крис и Станислав ще избера Крис .

# 425
  • Другата България
Как ще изгони Станислав на този етап, абсурд.
Все още залагам на Павлин аз, вероятно утре.

# 426
Изтръпнах, че шефа ще изгони Станислав. Все е му симпатизирам. Значи докато го нямаше Кристиян, Станислав беше удобен за отбора, защото беше най добрият и ги измъкваше доста пъти. Сега видяха удобен момент, скриха се зад Кристиян и хоп Станислав вече не е удобен
А от промото се вижда, че утре Кристиян ще се скара и с Цвети и тя ще реве.
Честно, не знам какво може да докара Цвети до такова състояние. Не коментирам ограничена ли е, каква е, но дава вид на спокоен и позитивен човек.

# 427
Някой каза, че само с аз не става. Ще кажа, че без аз, не става хич. Симпатизирам на Станислав. Някой трябва да слага главата в торбата, иначе няма успех.

# 428
  • Пловдив
Според мен утре трябва да си ходи Вероника стига и толкова медийно време.

# 429
Цветиту показа тази вечер за пореден път, че може. Дори Мацоев не протестира, а дори се пошегува с нея.Захапа я, понеже е най-малката и глупава, но тя застана зад Станислав. Кристиян иска да е лидер, но за това се искат топки, от миналата седмица можеше да излезе и да каже "аз, шеф". Но не го направи и сега на караваната. Иска чужди лаври. Вероника и Венелин да си ходят.

# 430
Цвети има проблем. И то сериозен. Нито е мил, добродушен и наивен човек, нито е весел и сърдечен. Цвети е просто изграден егоист. Ясно осъзнава пред кого как да се държи. Необразована, без обща култура, но вероятно има кулинарни умения. Упорита е, старателна е, но е злопаметна. Няма нищо общо с Гичка, която беше добра и способна жена, която спечели много хора. Тази девойчица никога не ми е харесвала, всичко в нея е много фалш.

# 431
  • София
След анонса за утре, Кристиян и падна в очите.
Да се ежиш и заканваш на момиче ... да ме извинява, ама хайде да не се изказвам, щото знам, че играе по сценарий.

# 432
Още от състезанието за влизане на новите, не харесах Кристиан, сега не го харесвам още повече.

# 433
Аз... нали гледам забавено... ама, ще ме прощавате, тоз Кристиан ми е... 🙄 (спестявам епитети). "Лидерът"... от дворчето на общежитието, където ръси... клише след клише...

# 434
Още отначалото Цвети каза, че не харесва Кристиян , защото на кастингите и е обидил чинията. Нормално в такъв случай е да застане на страната на Аполон. И скандала също се очакваше. Станислав може и да е добър готвач, но на червени им беше писнало все той да обира похвалите все едно други в отбора няма. За мен и Павлин , и Марти, и Виолета се скъсват за отбора без да се самоизтъкват. Кристиян за мен е прав за това , че лидер не се самопредлагаш , а колектива те избира. Все пак ,както той каза, всички са с еднакви куртки.
 А относно жените, освен Виолета не виждам коя друга може и има знанията на готвач. Представям си колко ли слаб е бил кастинг, че да вкарат маникюристка , псевдо хлебарка, ученичка и пенсионерка.

Общи условия

Активация на акаунт