Изпитани сайтове за парфюми - март 2023

• 97 933
  • 783
  •   1
Отговори
# 105
Става дума по - скоро за Delina Exclusif поне за мен, познавам и ексклузив и не екслузив.

Става и за студено и за топло - за топло с един пръс зад косата, защото е термоядрен и като пероекция и като трайност. И пак с тест,  защото всяка кожа е различна. Тоест,  без констатации - това е черно, това е бяло. Simple Smile

Не гледайте фрагрантика, тепърва започват оценките, защото все още липсваше на много пазари по света. Simple Smile

Този: https://www.parfumi-shop.net/product/42397-armaf-club-de-nuit-wh … te-imperiale.html
Отстрелях го въпреки предупрежденията ти , не издържах Simple Smile

# 106
https://makeup.bg/product/526435/

Lancome Idole L'Intense 25 ml edp за 81.64 лв.

# 107
Случайно са има някакъв код за отстъпка във флакони.де?

Заповядайте - MPASOV10P-FVOkX

Gutschein ist gültig bis zum 29.03.2023
    Auf das gesamte Sortiment
    Nicht auf: Dyson, NIVEA, Revitalash, Oral-B, ghd duet style in black and white
    Mindestbestellwert 69,00 €

# 108
  • Пловдив
gerict3 парфюма е Versace yellow diamond intense edp от parfumi-shop.net 30 ml за 54 лв с доставката.Сега гледам, че цената е 80 лв.Разликата е много драстична.

# 109
Става дума по - скоро за Delina Exclusif поне за мен, познавам и ексклузив и не екслузив.

Става и за студено и за топло - за топло с един пръс зад косата, защото е термоядрен и като пероекция и като трайност. И пак с тест,  защото всяка кожа е различна. Тоест,  без констатации - това е черно, това е бяло. Simple Smile

Не гледайте фрагрантика, тепърва започват оценките, защото все още липсваше на много пазари по света. Simple Smile

Този: https://www.parfumi-shop.net/product/42397-armaf-club-de-nuit-wh … te-imperiale.html
Отстрелях го въпреки предупрежденията ти , не издържах Simple Smile
Поръчах и аз за майка ми. Тя харесва Делина Ексклузив, която мен безобразно задуши, но не иска нито да плати подобна цена, нито да приеме толкова скъп парфюм. Дано й допадне Simple Smile

# 110
Новото Gucci Bloom Intense в Нотино. Вчера беше към 310-320лв, сега е надолу. Намалението не го хваща. Предполагам, че цената ще продължава да спада, защото 300лв за дизайнерски парфюм е нелепо

# 111
  • София
В стила на Милен Heart Eyes, да споделя: за Дъглас Цена без аналог!

Картинките са линкове.
Апропо, не съм виждала Билито никъде другаде по нашенските сайтове....Thinking

# 112
  • Пловдив
Използвам изключително много онлайн магазини, почти само български.

# 113
  • Варна
@milen и други. Споменахте за 10% код при парфюми-шоп, бъркам ли се, защото намирам само за 8%? Моля за помощ!

# 114
# 115
# 116

В НОТИНО

# 117
Бях сега в Сердика Център в Сефора. Потресаващо поведение от персонала…. при положение че още няма клиенти и знам за какво бях отишла и не съм хи занимавала, накрая даже ми подхвърлиха касовата бележка.Няма добър ден, няма въпроса за подарък ли е?!
 Като попитах дали вече не дават мостри съвсем учтиво, “дамата “ на касата ми се тросна с отговора  “ ей сега ще ви ги дам” …направи физиономия и ми тръшна мостри и се завъртя … като през цялото време нито веднъж не ме погледна… Както и да е.

Добре че са онлайн сайтовете и тази тема, иначе ако трябва да търпя постоянно това поведение не знам……..

# 118
"Сефора" в България са някаква пародия на професионализъм и компетентност, а относно "онлайн" пазаруването при тях, предвид цялото развитие на технологиите и модерни форми за максимално удобство на клиента, те предлагат някаква смешка на каталог с поръчки по телефона. И най-пропадналите сайтове са на светлинни години от този вид "интерактивна” търговия. Не съм нито мазохист, нито страдам от липса на самоуважение, че да допра до "неустоимите" им оферти и "компетентно" обслужване.

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 10:46 от Tsugumi_

# 119
Преди 5 дни купих подарък (около 180 лв)от магазин на Дъглас. Подхвърлиха ми една мостра! Вчера моя близка просто мина покрай магазина и си закупи лак за нокти, доволно ми се похвали с 5-6 мостри. Били бивши съученички с продавачката. Това не е за първи път. Пазарувам си онлайн, макар и всеки ден да мога да ходя до магазина им.

Общи условия

Активация на акаунт