Изпитани сайтове за парфюми - март 2023

• 97 935
  • 783
  •   1
Отговори
# 120
Вчера изрично попитах в Сефора в Сердика дали ирисът на Ла ви влиза в промоцията- голяма опаковка на цената на малка. Влизал, ама нямали големи. Как така обявяваш промоции, а няма наличност??? Днес в немския Дъглас парфюмът е намален и си го поръчах от там. Може и още да падне цената, но се се стърпях, много ми харесва. А нашите физически магазини с тая политика само губят клиенти.

# 121
Аз ходя обикновено в Сефора The Mall на Цариградско и винаги са били много отзивчиви, без да се натрапват (което всъщност най-много ме дразни в някои парфюмерии). Освен охранителите - не знам видът ми ли е или как влизам целенасочено към нещо конкретно, което ме интересува в момента, но имам чувство, че ме дебнат с голямо подозрение да не мушна нещо в чантата  Joy

# 122
Belodore от 3 до 8 март - 15 % за поръчки над 100лв.

# 123
  • Бургас
Звънях в Сефора да попитам за Либре Ле парфюм, 243лв. става за 90мл. и доставката до адрес е 8-10кинта.Няма да им ги дам и ще си го поръчам от немския Дъглас.

# 124
https://www.armanibeauty.de/dufte/herrenduft/acqua-di-gio/acqua- … ogne/AP33109.html

https://www.flaconi.de/parfum/maison-margiela/replica/maison-mar … -de-toilette.html с код TL4IA-YG7GZ

с този код 10 мостри ММ излизат 35.88 евро.
https://www.flaconi.de/parfum/maison-margiela/replica/maison-mar … -box-duftset.html

Maison Margiela REPLICA On A Date 100 мл с код valentin14ncc (трябва да сте логнати в профила) - 55.89 евро

https://www.galeria.de/produkt/maison-margiela-replica-on-a-date … tte-3614273711777

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 12:38 от chilko

# 125
Забравих да кажа нещо важно, Coco M. Intense беше само 1 бр от 100 мл , Grinning Coco Noir мисля бяха 3 бр и т.н това става в точно около 10:10 сутринта. Те отварят в 10:00…. Може другите бройки да са им просто в склада де разбира се или знам ли и аз, не са длъжни да държат по 20 бр на рафта, но е интересно де, преди няколко дена като ходих бяха значително повече…
А това , че Sephora нямат онлайн магазин даже няма да го коментирам…

Иначе за сравнение, преди около седмица направих поръчка от elfragnance с доставка от техен служител и какво да кажа…. супер любезни по телефона с отношение към клиента, при доставката човека беше изключително мил и възпитан, а в плика с парфюма бяха сложили и един шоколадов бонбон Simple Smile

# 126
Ирисът е намален и в българския Дъглас. Излиза но цената в Нотино. В Нотино има подарък мини порфюм 7-9 мл.
Скрит текст:
Вчера изрично попитах в Сефора в Сердика дали ирисът на Ла ви влиза в промоцията- голяма опаковка на цената на малка. Влизал, ама нямали големи. Как така обявяваш промоции, а няма наличност??? Днес в немския Дъглас парфюмът е намален и си го поръчах от там. Може и още да падне цената, но се се стърпях, много ми харесва. А нашите физически магазини с тая политика само губят клиенти.

# 127
Chanel No 5 Eau Premiere свърши.
Има наличност от тези, ако е полезно за някой: Влизат в промоцията 100 мл на цената на 50.  
Essence Chanel 100 мл - 213 лв.
Coco Mademoiselle Intense - 219 лв
Поръчвам онлайн и съм доволна, но липсата на сайт е голямо недоразумение!

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 13:41 от Ellinor*

# 128
Пазаруването в Сефора вече е някакъв мазохизъм. Всеки път ме гледат като някакъв престъпник. Един ден бях тръгнала на разходка - дънки и суичър, но случайно минах през сердика център, влязох в сефора набързо. Ами явно съм изглеждала бедна и ме гледаха като пепеляшка след 12ч.

Не се доближиха дори до моята особа, което ми даде възможност да помириша всички парфюми, които искам и да си ги купя онлайн.

Пазаруването онлайн от Сефора дори няма да го коментирам! Не знам в кой век са те, но аз съм в 21-ви!

Имам ваучер за тях, който получих за рождения си ден и събирам смелост за това “преживяване”, което ме очаква.

Загледах някои Шанели, но днес нямаше как да отида до мола и да ползвам промоцията. Утре сигурно нищо няма да има останало. Ще поръчвам онлайн.

# 129
# 130
# 131
  • До сърцето...
@milen и други. Споменахте за 10% код при парфюми-шоп, бъркам ли се, защото намирам само за 8%? Моля за помощ!
Мина вече повече от половин година с таблицата в първи пост, и още има такива въпроси.
Къде точно намирате само за 8%, защото в таблицата е отразен този за 10%
Скрит текст:

# 132
Наистина ме изненадахте .. винаги стм попадала на адски мили и отзивчиви консултантки в Сефора.

# 133
Мила, не означава винаги компетентна. Освен това е обидно спрямо клиентите да не поддържат един елементарен сайт, който фа не позволява онлайн пазаруване.

# 134
Въпреки, че скоро не съм пазарувал, искам да похваля nicheperfumes.net за отношението и детайла към клиента!

За една година, на тези които имат регистрация са подарили 2 по 20 точки или 40  евро, които могат да се ползват когато пожелаеш и за каквото поискаш. Това е билизо - 20 % за парфюм 200 евро.

И понеже преди година искаха да си напишем кой на коя дата е роден и да очакваме малка изненада, тази година нищо не изпратиха.

Сега получвам мейл с извинение, защото са имали техническа грешка. Изпращат ми отново 20 точки ( евро ) като подарък за рожден ден + 10 точки ( евро ) като извинение, че са имали техническа грешка.

Тоест, за една година 60 евро бонус , без да си пазарувал , ей така от нищото - подарък!

Благодаря на nicheperfumes.net , това  се казва отношение! Разбира се, че ще пазарувам отново при вас !

Последна редакция: сб, 04 мар 2023, 17:03 от Milen™

Общи условия

Активация на акаунт