Изпитани сайтове за парфюми - март 2023

• 98 796
  • 783
  •   1
Отговори
# 255
Минус от мен за Нотино - номера с продуктите в кошницата вече не минава Simple Smile
Имах две Скандалчета по 30 мл на старата цена 69.50 и като чукнах да ги поръчам веднага ме попариха, че няма наличност, но всъщност наличност има на новата цена 114.50 Simple Smile))))))

# 256
Веднага отидох да проверя какво става. При мен изглежда няма проблем. Или след тази стъпка се променя цената?!

# 257
Даже ми излезе Благодарим ви за поръчката и веднага получих имейл със статус на поръчката Сторнирана .....

# 258
# 259
macadamia, плати ли поръчката или я пусна с НП?
chilco, при мен начислява доставка.

# 260
Засега е ок.

# 261
Здравейте,срещали ли сте този парфюм на добра цена https://www.fragrantica.com/perfume/Givenchy/Gentleman-Society-78639.html .Искам да го взема на синът ми за рожденият ден.В друни е около 60 евро,но ме съмнява че ще дойде до 27.03.

# 262
macadamia, плати ли поръчката или я пусна с НП?
chilco, при мен начислява доставка.

При получаване в шоурума доставката е безплатна

Мен пък ме дразни таксата от 2 лв за доставка в магазина на Нотино за поръчки под 40 лв. Може да намалят малко границата.

# 263

•mimoza•, с наложен платеж беше
Ellinor*, значи е избирателно - още по-противни ми станаха ......

# 264
От Мейкъп ме стресираха. Smile Пратили ми на Ателие колон вместо обявен комплект 100+30 мл.Rose Anonyme  друга версия. Екстракт 200 мл.  Отворих пакета в къщи , не можах да се чуя с тях и отворих парфюма. Една идея ми се струва по- плътен, иначе сякаш е същия. Сега не знам да се радвам ли или да се ядосвам.
Дори не знаех, че има такава версия.

Честит Празник!

П.П. Навън с едно фъс разнася яко. Пиша го неочакван подарък. Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 15:00 от Chocolat_

# 265
Честит празник на всички дами! Бъдете здрави, щастливи и обичани!
От мен положителен отзив за Starcorp. Lancôme Idole Nectar 50 мл., 134,90 с код за 5 процента отстъпка и безплатна доставка. Първа поръчка ми е от там, вчера ми се обади много мила дама за потвърждение и днес точно на празника парфюма е при мен.

# 266
# 267
В крайна сметка след толкова чудене реших да си подаря Chanel Allure edp. Хареса ми снощи, пръснах и на кожата си.

Цената в парфюми-шоп е прекрасна,  с код love10 стана 112 и стотинки, като доставката е безплатна. Обадиха ми се да потвърдят, че го изпращат. Нетърпеливо ми е, даже ако можех, щях да го ползвам още днес.

Скрит текст:
Понеже френският не ми е сила, гугълнах какво означава allure. Преведе го като "привлекателност". Така е, отива му напълно името.

# 268
Montblanc Explorer в Makeup- 60ml. за 49,56лв.- има 1бр.

# 269

Общи условия

Активация на акаунт