Изпитани сайтове за парфюми - март 2023

• 98 804
  • 783
  •   1
Отговори
# 270
От активните читатели на темата съм и  редовно се възползвам от споделените оферти, за което благодаря от сърце! И аз бях от останалите без Армаф-и от Парфюми шоп, като напълно разбирам, че явно благодарение на тази тема, са били буквално засипани от поръчки, но някак ми остана неприятно впечатление, че трябваше аз да ги потърся, за да разбера че няма да си получа поръчката направена миналата седмица. Или поне не сега( остана обещанието за след две седмици, но да видим).
Иначе, благодарение на тази тема открих и  сайта на Додис- като оттам, вече няколко пъти поръчвам разни " спомени от миналото", на много приятни цени и радвам едни баби и лели като ги връщам в младостта. И съм очарована от начина по-който се отнасят с клиентите си- освен много любезното момиче дето се обажда да уточним продуктите и  бързото им изпращане, досега нямам поръчка без комплимент и мостри- предишния път беше крем за крака( пълноразмерен) и няколко мостри на козметики, днес към поръчката ми бяха пратили мостра на крем за ръце, пълноразмерна спирала и пълноразмерна мостра на червило( че и цвета ми бяха улучили), всичко опаковано в хубава кутия и добре подредено и уплътнено. И не, не правя големи поръчки- обикновено са около 50лв( над 49 им е безплатна доставката и обикновено допълвам с лакове и разни дребни козметики за да се възползвам).

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 18:31 от =-=-=-=

# 271
Много ми е интересно на предприемачите не им ли пука как се държат служителите с клиентите? Днес 8 март аз съм буквално отвратена от наглото държание на служителката на Елинор Станкова. Като цяло съм разочарована от политиката на сайта / или от лошия подбор на служители/.
Вчера звъннах на сайта да ми потвърдят, че поръчката ми е приета и че парфюма е именно 100 мл Guerlain Idylle.
Служителката потвърди.
Днес получавам пратката - опция преглед няма! И понеже съм на работа и също обслужвам клиенти и не мога да си позволя моите клиенти да ме чакат - аз приех пратката.
Парфюма не е този, който съм поръчала. Получавам 75 мл Guerlain Idylle.
Първо това е груба грешка на сайта.
Второ  служителката въздух не си поема в това да се държи нагло и арогантно.
Трето мой ангажимент е да заявявам куриер.
Четвърто - нямат форма за връщане, а просто "да напишем с химикал банковата сметка" на лист.
Пето - една елементарна опция преглед ако имаха - щяхме да си спестим взаимните неприятности, защото нямаше да приема и да платя парфюма.
И накрая - ако всичко според тях е наред -  след 14 дневен срок ще ми се възстановят парите.

# 272
Много неприятно, Севгито. И аз вече не съм сред феновете на Елинор. Разказвала съм тук за перипетиите си с тях; няма да се повтарям. Но едно от нещата, които най-много ме дразнят, е именно отношението им по телефона. Карат ти се, сумтят,  пуфтят....Ужас...

# 273
Даммм....много кофти! Кофти за тях, ние ще намерим къде да си "инвестираме" парите.
При мен ситуацията с elinor.bg е подобна с тази разлика, че първо се обадих да питам, после пуснах поръчка с Mon Guerlain Intense + Guerlain Idylle. Нещо ме загложди обаче, че няма да се случат нещата и в отделна поръчка пуснах още един Мон. За обаждането знаете - груба, арогантна, нагла! Била съм дублирала поръчка! Казах и да внимава при анулирането на Idylle и обединяването да не се измести поръчката назад и да не остана с празна поръчка, защото виждам, че имат n-броя и тогава вече ще стане весело. И като се почна...нямало други поръчки /щото няма, затова се изчерпа/, та откъде знам колко са бройките, аз колко искам и подобни....колко искам ли? Искам ги всичките, но не мога да си ги позволя, а  тези, които мога са в поръчката.
Толкова за тази п*кла! Не заслужава да и отделяме повече време. Останалите двама служители с които съм обсъждала поръчки винаги са били на ниво. Усещат се катаклизми в сайта и не са им от полза, дано се стабилизират и насочат внимание към персонала. Ако не беше приличната цена /прилична, защото не е кой знае колко по-евтин/ и това, че 100-тици все по-рядко се срещат от доста време насам изобщо нямаше да се занимавам. Към получените парфюми забележки нямам, всичко е точно.
Не на последно място за поръчка с такава цифра не им се откъсна дори една мостра като жест, но това си го знаем. Не съм и очаквала, но бих се зарадвала. Естествено опция преглед нямаше. Доста се зачудих дали да я приема. Ако е в АПС разбирамо е без преглед, но до офис или адрес си е безумие да плащаш слепи покупки!
След няколкодневни разговори с Венера ударих на камък и при тях. Понеже никой не знае дали обявения в сайта им Montale Roses musk е limited edition /според мен не - видях опаковката в магазина им/ пуснах две поръчки при което отново се обадиха, че при комплектовката става ясно, че не е същия и го свалиха от сайта. Та....така! Продължавам да се оглеждам. Весел празник!
SOTD Mon Guerlain edp Intense

Последна редакция: ср, 08 мар 2023, 22:30 от •mimoza•

# 274
А нямат ли си мениджър, регионален представител, шеф или както си го наричат ? Защото аз ще им пиша и на мейл, като връщам парфюма също ще си напиша жалбата - но дали е глас в пустиня?

# 275
Имат собственик.

# 276
От Елинор трябва да искате изришно преглед, когато се чуете за потвърждението на поръчката. Аз повтарям поне по два пъти, да си отбележат Simple Smile

# 277
В края на празничния ден се самозарадвах с това съкровище: https://www.starcorp.bg/lancome-idole-intense-eau-de-parfum. На доста добра цена, мисля. Тъкмо щях да се гръмна в мейкъп - 81 и нещо за 25 мл. И финален рисърч ме доведе до старкорп. Дано наистина е наличен, че малко нереална ми изглежда цената.

# 278
Аз пък си мисля дали ще си познаят парфюма, защото в поръчката стои друг парфюм.
Не съм вярвала, че ще ми се наложи да заснемам отваряне на пратка, но вече е факт. Сподели после как са се развили нещата.

# 279
Имам поръчка от 6 март в Парфюми шоп, очаквах си подаръка за днес, но нямам смс от Спиди дори за утре.  Досега никога не съм имала проблеми с този сайт и парфюмите ми са идвали наистина за 1-2 работни дни, но коментарите ви ме накараха да се замисля дали изобщо ще получа нещо. Не става въпрос за прословутата арабска Делина,  а за тестера на Арабианс Тонка, който също вече не е наличен на сайта. Някой дали получи от тях поръчки, направени на 6 март? Надявам се просто да са затрупани от работа и затова да се бавят.

# 280
Вчера вечерта пуснах поръчка за един Шанел от парфюми шоп. Днес ми се обадиха да потвърдят поръчката и имам смс от спиди, че утре ще бъде доставена.

# 281
Имам поръчка от 6 март в Парфюми шоп, очаквах си подаръка за днес, но нямам смс от Спиди дори за утре.  Досега никога не съм имала проблеми с този сайт и парфюмите ми са идвали наистина за 1-2 работни дни, но коментарите ви ме накараха да се замисля дали изобщо ще получа нещо. Не става въпрос за прословутата арабска Делина,  а за тестера на Арабианс Тонка, който също вече не е наличен на сайта. Някой дали получи от тях поръчки, направени на 6 март? Надявам се просто да са затрупани от работа и затова да се бавят.

Да не съм лош пророк, но сигурно ще я откажат, ама трябва сама да звъннеш да ти го кажат. Аз за поръчка от 4ти Март вчера им звънях да питам защо няма ни вест, ни кост. И естествено дамата с руски акцент ме зарадва, че не бил наличен парфюмът. Но да се обадят или да пратят мейл да ме информират... над тези неща са.
Все повече започват да ме отблъскват и се усещам, че все по-рядко им отварям сайта. Като цяло само от Старкорп съм усетил някаква реална загриженост за клиента, всички други гледат на теб като портфейл с пари.

Последна редакция: чт, 09 мар 2023, 09:40 от Sisq0

# 282
Цена без аналог: https://www.starcorp.bg/pasha-de-cartier-parfum-for-men

Ето така изглежда тестера :

Скрит текст:

# 283
  • София
Вчера пуснах и аз един тестер от парфюми шоп.
Ето това
https://www.parfumi-shop.net/product/41236-nejma-collection-3-oud-line-b-o.html
Някой купувал ли е? Предната Nejma ми беше продукт. Днес чакам да ми звъннат или пък аз ще се обадя.

# 284
Emag - 2 x 100 мл, на цената на 1. Парфюмът абсолютно си струва.
https://www.emag.bg/parfjumna-voda-lattafa-al-raheeb-khurafi-uni … 984/pd/DLQN9DMBM/

Общи условия

Активация на акаунт