Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 117 940
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 105
Някой видял ли е победители? https://awards.goguide.bg/vote-over

# 106
# 107
# 108
И нас ни няма в Здраве

# 109
Подобен и на моя телефон има в Здраве, но и аз ням съобщение. Утре ще се разбере.

# 110

Утре някой да звънне да попита? Аз съм с болно дете и със сигурност ще забравя,ще обикаляме по лекари.

# 111
Честита Баба Марта. Бъдете здрави и много щастливи.  Аз чакам раницата с кроасани 😀 Интересни игри почват, тъкмо ми свършват дамските превръзки 😀  Ще се възползвам.

# 112

Gillette & Gillette Venus 💥

Kупи продукти Gillette или Gillette Venus от Kaufland Bulgaria на минимална стойност от 19.99лв. с ДДС, запази касовата бележка и последвай страницата на Gillette във Фейсбук- напиши номера на касовата бележка в коментар под поста за играта и можеш да спечелиш награда 😍

Играта продължава до 30-ти март 🥳

Вода "Банкя" - Играта се провежда в някои Търговски обекти в страната 🎁

- „Купи 2 х 0.5L, 0.75L, 1L или 1.5L Банкя и виж дали печелиш 1 от над 12 900бр. чаша Банкя.“ 🥳

Играта продължава до 31-ви март или до изчерпване на количествата награди 💥

# 113
Честита Баба Марта! Честита тема!
Участвам не знам колко пъти в 7 дейс, ама за момента нищо. С едно участие се включих и в играта на Кит кат и там греда. В Престиж намерих само 2 промоционални пакета (сухи пасти и миражки) и там нищо. Голяма каръщина ме е подгонила.

# 114
  • софия
Не печеля от Здраве, а исках уикенд. Включих се в Киндер и Чисто. Ще пробвам в Нивея, Сейфгард и Орео.

# 115
Честита Баба Марта, колеги по хоби! Бъдете здрави!
Голяма каръщина със сайта на Буеното. След всеки код следващия не ми го приемаше. Трябваше да излизам от сайта и да рефрешвам и пак да го въвеждам. Това през хром. Измъчих се… дано има ефект. В Здраве има телефон като моя, но съответно последните цифри ги няма и нямам смс. Но надеждата умира последна. Ще чакам и утре! Успех на всички!

# 116

Предстояща игра на LIDL 🎁🍫

# 117
Ооо, с тези шоколади няма да пропусна играта 😅. Може и да не спечеля, но много ги харесвам

# 118
Уауу, супер, моят мъж от утре го пускам на шоколадова диета, няма да готвя, а той ще буха само Киндер буено и Fin Carre. Днес взехме две буено-та, каза че ги одобрява. Чудя се дали да не пробвам да се прежаля пак с някакви Бейк ролс-и за играта на Севън дейс, макар че като четох отзивите за раниците със стари кроасани и като знам, че пак няма да спечеля, направо ми е жал да си давам парите.

# 119
Игра на парфимо с регистрация. Четох правилата, пише, че ще уведомят печелившите по имейл, но не пише кога ще теглят
https://promo.parfium.bg/promo2/?utm_source=fb&utm_medium=Facebo … SAgZimmxVLaIECe5Q

Общи условия

Активация на акаунт