Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 117 944
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 120
Имам имейл за анкета на превръзките спечелени от форума.И още 11 имейла от Буено,че кодовете ми са регистрирани успешно и един неуспешно Не се четял 😅
Сигурно това са комплектите от Здраве 😎

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 10:29 от Alize!

# 121
Игра на парфимо с регистрация. Четох правилата, пише, че ще уведомят печелившите по имейл, но не пише кога ще теглят
https://promo.parfium.bg/promo2/?utm_source=fb&utm_medium=Facebo … SAgZimmxVLaIECe5Q

Когато се регистрираш ти изписва, че ще бъдат обявени на 1.4.2023. Предполагам тогава ще ги изтеглят. Срокът за включване в играта, който са обявили е 31 март.

Скрит текст:

# 122
Има номер като моя в Здраве, но нямам съобщение засега. Мисля, че много хора ще отпаднат и ще има резерви. Пазете касовия бомн, Чакам само раницата от Кроасаните. Задължително ше се включа в Чисто, Нивеа и Орео.

# 123
Не вярвах до последно:flushed:, но преди малко си заявих 2 награди от Здраве. Heart
 Явно не е проблем това, защото момичето беше много любезно и каза, че с 2 различни бележки съм спечелила двете награди.

Успех на всички които са си припознали номерата. Blush

# 124
# 125
Игра на парфимо с регистрация. Четох правилата, пише, че ще уведомят печелившите по имейл, но не пише кога ще теглят
https://promo.parfium.bg/promo2/?utm_source=fb&utm_medium=Facebo … SAgZimmxVLaIECe5Q

Играта е до 1 април. Не видях, че вече е отговорено. Извинявам се!

# 126
# 127
Дойде ми смс от Здраве току що. Очаквайте и вие 😊 Сега остава и 7 дейс да ме зарадват най-накрая с една раничка, че имаме нужда

# 128
  • Стара Загора
Благодаря за инфото за InaEssentials. Поръчах и една вода от маточина за проба.

# 129
Аз още нямам смс от Здраве и започвам много да се изнервям. Още повече, че в списъка за 600 комплекта има още един, същият номер като моя. Ако не съм един от тези два номера, спирам да участвам в каквото и да е било с покупка.

# 130
Отваря ли ви се днешната форумна игра?

# 131
Сега се сетих, че и в Здраве участвах, ама и там ме няма. 😑

# 132
Може ли линк към нея?

# 133
  • у нас
Отваря се, обаче няма нищо публикувано.

# 134
Вие във форумните игри с колко усчастия играете? Аз пускам само по един коментар Rolling Eyes

Аз съм изключително доволна от лавандуловата вода. Харесвам и тези с лайка, мента и маточина.
Не знайно защо обаче от хидробиотика винаги ми избиват пъпки. Миналата година даваха безплатно лавандулови води и бях напоръчала към 6 продукта Heart Eyes

Иначе по темата нищо никъде не печеля. Време ми е нещо да дойде и за мен Grinning

Общи условия

Активация на акаунт