Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 117 962
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 135
Ако на някой му е нужен код за 10% отстъпка за Biotrade.bg, нека ми пише.
Имам и за inaessentials 10%.

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 10:54 от D3s1

# 136
Във форумите игри, винаги само с един отговор.
На Ина не си поръчах този продукт, но стои в количката и ме разсипаха от смс-и. Вчера 15% отстъпка, днес 20 😅. Много хубави игри, чак се чудя къде по-напред да се включа.
Въпрос : Ограничавате ли се с участие в игрите?
Изведнъж се събраха много игри, всичките с покупка. Аз например ще пропусна орео, за сметка на шоколадите в лидл. В лидл предполагам ще участват повече хора, но и наградите са повече, и продукта е по-вкусен, и все си мисля, ако ми се падне този ваучер за 50 евро какво ще го правя 😅 (за мен е безсмислена награда, защото не знам за какво става въпрос)
Искам да взема участие в Сейфгард, но имам 4 нови сапуна, така че, явно  и там ще пропусна.

# 137
  • Стара Загора
Във форумните игри участвам с по един коментар. До тук нямам печалба. Grinning
✧ Celestia ✧, може да правиш някаква алергия от хидробиотика. Аз за първи път поръчвам, та ще видим как ще ми понесат и на мен. Маточината използваш ли я за нещо друго, освен за това, което е написано в сайта?

# 138
В какъв смисъл да се ограничаваме - аз участвам само в тези, които харесвам. Лидл не ме теглят - дори да имат хиляди награди и да ходя през ден, пак не ме изтеглят.
Орео също не ме интересува много - не са ми любим продукт, предпочитам Траяна.

За мен купуването на повече продукти е навик и не е свързано с игрите, повечето неща не са купени заради игра, а защото са били в промоция. Имам допълнително шампоани, пасти за зъби, душ гелове, сапуни и др...

# 139
Току що дойде имоят смс от Здраве.
Вече заявих и наградата.
Казаха ми номера на бележката (макар че участвах само с една), и че трябва да я предам на куриера.
Попитах кой ще носи наградите, но момичето нямаше информация.

# 140
Маточината използваш ли я за нещо друго, освен за това, което е написано в сайта?

По принцип сутрин и вечер преди грим и кремове за лице използвам лавандуловата. Маточината често като си сваля грима или за "разхлаждане" или нея или лайката слагам на очите напоени тампони за отмора и освежаване Blush

# 141
Имам мейл от NAOS -  избрана съм в томболата за тестване на продукт на NAOS - Чиста активна молекула Ретинол 0,3% на Etat Pur (1 бр.). За първи път ще тествам продукт. Дано ми допадне.
Благодаря, че споделихте тук в темата за тази възможност!

# 142
  • При децата ми
Скрит текст:
Здравейте,

Благодарим Ви, че се включихте в томболата за тестване на най-новия продукт на NAOS - Чиста активна молекула Ретинол 0,3% на Etat Pur (1 бр.).
Днес се радваме да Ви съобщим, че Вие сте един от печелившите. Честито!
......., за да получите продукта, е задължително да посочите офис на Speedy, където да Ви го изпратим. За целта, моля, следвайте следните стъпки:
Влезте в профила си в NAOS Space.
Посетете секция „ТЕСТВАЙТЕ ПРОДУКТ“.
Срещу своето име в списъка с печеливши ще откриете бутон „Изберете офис на Speedy“.
Кликнете върху бутона и ще можете да изберете офис на куриерска фирма Speedy, където ще изпратим наградата Ви.
Вашето мнение е важно за нас. Ето защо след няколко седмици ще Ви изпратим имейл с линк към онлайн въпросник за обратна връзка от употребата на продукта. Попълването на въпросника ще Ви донесе допълнителни 20 NAOS звезди.
Не забравяйте да изберете офис на Speedy, като следвате стъпките, описани по-горе.
Благодарим Ви, че сте с нас в NAOS Space!
Поздрави,
Екипът на NAOS България

Първа награда за месеца!
Поръчах си и аз хидробиотика. Поръчах за мен и за моя близка. Ползваме с детето и водата с лавандула от миналата година и сме доволни.
Имам СМС, че пратката е тук.

Честито на всички печеливши!

В "Здраве" не участвах, защото не ползвам техните продукти, макар и наградите да бяха хубави.
Вчера заявих ваучер от "My Optis". Най-накрая успях да събера точките! За около година и половина съм ги събрала. Grinning

# 143
Благодаря за новата тема,как хубаво се е напълнила с награди 🤗.Ще се включа в киндер и чисто,другите неща не ползваме.

# 144
Получих смс от Здраве току що, бях в средата на списъка , така че очаквайте известие !
Успех на всички!!!

# 145
В Здраве виждам номер като моя, но все още нямам смс.

# 146
Толкова са много игрите Март,че вече не знам дали това е споделяно. https://sk-promo.bg/ и Биотен за маска или обици https://bioten-face.com/

Последна редакция: чт, 02 мар 2023, 13:46 от Alize!

# 147
Тези телефони от коя игра са, не мога да върна обаждане?

# 148
Игра на az-jenata за 8март с награда парфюм Диор.
https://m.az-jenata.bg/a/10-moda/62325-igra-za-8-mart/?utm_sourc … campaign=RSS_2019

# 149
И аз получих смс от Здраве за продукти  преди малко.Казаха срок на доставка 45 дена

Общи условия

Активация на акаунт