Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 132 - март 2023)

• 117 964
  • 1 520
  •   1
Отговори
# 150
  • Сливен
Пристигна наградата от Инстаграм

Скрит текст:

# 151
Получих смс от Здраве, с една бележка бях. Заявих си наградата, до 45 дни.

# 152
В играта на Аз, жената има хора, които са отворили картите за 6 секунди? Това е абсурдно...

# 153
И аз със същата диагноза влязох Simple Smile Аз за 10 секунди наредих, докато попълня данните те станаха 14 и нещо. Какъв трябва да си, за да прежмикнеш и всичко да ти е попълнено Simple Smile
Има ли някой спечелил на Кит Кат - нямам ни мейл ни позвъняване, а има дни за комуникация?!?

# 154
Моите пропуснати обаждания да не са от Кит кат? Като опитам да звънна, един електронен глас ми съобщава, че кодът е грешен и съм до там.

# 155
Вероятно те ще кажат, че ние се моткаме и не ни бива в мемори игрите. Аз отворих страницата, разгледах я и видях, че ми тече времето и почнах да разцъквам картите. После си оставих данните. Досмеша ме, като се видях в класацията.

# 156
  • Стара Загора
Точно влизам да пиша за играта на "Аз - жената". Колкото и да се мъча не мога да ги направя за 6-7 секунди.

# 157
  • гр. Кюстендил
За играта на Аз - жената и аз да се включа в дискусията. В момента съм на второ място. Не знам от телефон как ще е, но разцъквам от компютъра и има нужда от една доза късмет. Рефрешвам и започвам веднага и просто ми се паднаха и 2 двойки случайно и от там намерих другите. Докато си пиша имената не ми тече време. Имаше една игра преди на Avon и май бяха по 1-2 секунди първите, там не се вредих, очаквам и тук да намерят начин да ги направят по толкова малко...

# 158
Ох, че ме разбихте с тези игри Simple Smile Макар че хич не съм от късметлиите, ще се пробвам с някои неща, които ми харесват. Жалко, че не съм видяла по-рано за играта на Здраве, харесвам продуктите им.
Успех на всички в игрите!

# 159
И аз току що го направих за малко над 6 секунди и съм на второ място за момента. Наистина беше с огроомна доза късмет и много бързо цъкане. Не вярвах, че може да се направи толкова бързо, ама явно може. От компютър го правя, ако има значение

# 160
За 6 секунди успявам само да ги отворя всичките по веднъж Rolling Eyes

# 161
  • Пловдив
За 6 секунди успявам само да ги отворя всичките по веднъж Rolling Eyes
Демек, иска се голям късмет, да ги отвориш почти от първия път Simple Smile
Аз успях до тук за 8с. Няколко пъти успявам да отворя от първия път две еднакви двойки... и в тоя момент се паникьосвам и започвам да се мотам... Simple Smile Но ако имаш късмет, не са невъзможни тези 6с. По-малко вече, ще е сигурна измама!

# 162
Моята вода от Ина Есеншълс отиде в коша...Добре,че момичето от Еконт обърна внимание,че опаковката е мокра.Отворих и от всякъде течеше лавандулова вода,явно тубичката е пробита от някъде.Вече се бях подписала ,та си я взех и викам вкъщи ще я доогледам пак.Все тая,цялата торбичка беше мокра и директно в коша.Писах им и им приложих снимки.Не че съм за 5 лв,но тъкмо се зарадвах,че ще я дам на тийна вкъщи за акнето,а то...
Участвах в Здраве с една бележка,не съм гледала списъка.Дано ме огрее.

# 163
# 164
Изтеглени са късметлиите, които печелят кутия с продукти Debora Golden Narure.

Flowers Blossom Кутия №1 печелят:

Зори
Accord m
aDream
mmm_st
Elena Atanasova 707909
г-ца Магнетична
zuzu70

Flowers Blossom Кутия №2 печелят:

Ирене
bl00dflowerz
D_e_s_i_t_o
Venislava Todorova
Dorchester
boat
axia

Flowers Blossom Кутия №3 печелят:

danien
an.ilieva
Chloe^
krem4et0
Натуся
* Боби *
BlyaSSSachka

Flowers Blossom Кутия №4 печелят:

Емилия Петрова 684235
Elpidiana
Гелева
NellyG
Елена 6
~Chelsea~
rave

Честито!

Date Очакваме печелившите да се свържат с нас до 08.03.2023 г. на e-mail: igra@bg-mamma.com като упоменат, че са победители в игратa на Debora Golden Nature и напишат потребителското си име, електронната поща, с която са регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:
- три имена
- адрес за доставка
- телефон за връзка

Благодарим на всички за участието в играта

Ами,радвам се,че поне има много познати имена! Мен пак ме няма,естествено....

Общи условия

Активация на акаунт